Ruotsin miljonääriäidit

Ruotsin miljonääriäidit

Ruotsin miljonääriäitejä yhdistävät ruotsalaisuuden ja pitkän vaalean tukan lisäksi amerikkalaiset aviomiehet, joilla ei ole penneistä pulaa! Sarjassa seurataan rikkaiden naisten arkea Hollywoodissa omanlaisine ongelmineen. Yhdeksännellä kaudella mukana ovat Maria Montazami, Isabel Adrian, Gunilla Persson ja Åsa Vesterlund. Ruotsalainen realitysarja.

17 uutta julkaisua

Miljonääriäiti Siv saa tuntea makuuhuoneessaan “hieman” voimallisempaa feng shuita

Ruotsin miljonääriäidit -sarjan aistikas Siv Cotton on sinkku ja rakastaa hyvää seksiä. Koska hänen makuuhuoneessaan on ollut viime aikoina harmillisen hiljaista, nainen arvelee kammarin energioiden olevan pielessä. Siv katsoo siis tarpeelliseksi kutsua paikalle feng shui -ekspertin.

Asiantuntijan arvio huoneen energioista on tyrmäävä: makkarin pahat vibat suorastaan pahoinpitelevät Siviä eivätkä ole suotuisia myöskään kaivatun erotiikan kannalta! Onneksi ongelmaan voi hakea ratkaisua esimerkiksi rukoilemalla. Siv ei suotta aikaile vaan ryhtyy oitis tuumasta toimeen ja heittää haaveensa ilmoille.

Näin hän todella uskoo saavansa paljon hyvää... energiaa!

Ruotsin miljonääriäidit keskiviikkoisin kello 22 Livillä.

Miljonääriäiti Gunilla on mielestään Whitney Houstonin tasoinen laulaja - mitä mieltä itse olet?

Ihmeellinen ilmestys Gunilla Persson pitää pienen losangelesilaisen teatterin lavalla näytöksen, jossa hän muun muassa laulaa ilman säestystä. Katsomossa istuvat myös Maria Montazami ja Siv Cotton, joiden ilmeet ovat näkemisen arvoiset Gunillan sekoillessa näyttämöllä omana kulmikkaana itsenään.

Perssonin itseluottamus on kuitenkin luja: hän pitää itseään Whitney Houstonin ja Mariah Careyn tasoisena laulajana.

"Minulla on hyvä sävelkorva - en laula nuotin vierestä", Gunilla väittää, vaikka totuus on kenties hieman toisenlainen.

Katso pieni ennakkomaistiainen Gunilla Perssonin hämmentävästä show'sta ja arvioi itse!

Ruotsin miljonääriäidit keskiviikkoisin kello 22 Livillä!

Miljonääriäiti Maria Montazamin rohkea sisustusratkaisu uuteen huoneeseen – Nooan arkki!

Ihanasti kajahtaneen Maria Montazamin kotona tehty remontti on siinä vaiheessa, että on aika miettiä uuden tilan ilmettä ja sisustusta. Marialla onkin muutama villi idea hihassaan: rouva haluaa huoneeseen eläinteeman.

Kun Maria alkaa puhua Vanhan testamentin kytköksistä uuden tilan interiööriin, sisustusliikkeen myyjällä on pokassa pitelemistä. Mies heittääkin huumorilla, että tilasta on tulossa oikea Nooan arkki. Maria kuitenkin saa inspiraation myyjän vitsistä - hänestä se on mahtava ajatus!

"Innostuin heti!" miljonääriäiti hihkuu silmät leimuten.

Ruotsin miljonääriäidit keskiviikkoisin kello 22 Livillä.

Maria Montazami opettaa Britt Eklandille, miten selfie otetaan - katso rouvien hupaisat taidonnäytteet!

Maria Montazami haluaa tutustua miljonääriäitikollega Britt Eklandiin, joten hän kutsuu tämän luokseen lounaalle. Ennen kuin rouvat käyvät herkullisen näköisen salaatin kimppuun, on hyvä pitää pieni Instagram-tuokio.

Britt yrittää kovasti ottaa sosiaalista mediaa haltuun ja ilahduttaa fanejaan kivalla selfiellä. Se onkin helpommin sanottu kuin tehty, sillä legendaarisella Bond-tytöllä ei ole hajuakaan, miten selfie otetaan.

Onneksi ystävällinen Maria näyttää mieluusti mallia - omintakeisella tyylillään!

Ruotsin miljonääriäidit keskiviikkoisin kello 22 Livillä.

Huh, mikä kroppa! Miljonääriäiti Siv seksiä tihkuvissa alastonkuvauksissa

Siv Cotton ei todellakaan pidä kynttilää vakan alla, ja miksi pitäisikään: hänellä on aivan uskomaton vartalo! Niinpä nainen päättää otattaa itsestään kuumia alastonkuvia aavikolla.

Sinkkuelämää viettävä Siv on aivan pistoksissaan, sillä kuvissa poseeraava miesmalli James on prikulleen hänen makuunsa.

"Tänään hän on minun!" nainen hihkuu into piukassa.

Saakohan Siv houkuteltua könsikkään riekkumaan kanssaan ilman rihmankiertämää?

Ruotsin miljonääriäidit keskiviikkoisin kello 22 Livillä!

Britt Ekland tietää, miten lenkillä saa poltettua 20 prosenttia enemmän rasvaa – kehtaisitko kokeilla?

Simpsakka seitsemänkymppinen Bond-tyttö Britt Ekland rakastaa liikuntaa. Hänen lempipuuhaansa on panna poppi raikaamaan korvanappeihin ja painua "power walk" -lenkille.

Rouvan lenkki vaatiikin melkoista poweria - ainakin tiettyä mielenlujuutta - sillä hän tykkää käppäillä takaperin. Britt siis peruuttaa pitkin tienoota, sillä takaperin kävelemisestä on aivan erityistä etua.

Kannattaisikohan Brittin kuitenkin totutella pakittamaan ilman poppia? Hän kertoo nimittäin kerran törmänneensä peffa edellä autoon!

Ruotsin miljonääriäidit keskiviikkoisin kello 22 Livillä.