1 uusi julkaisu

Anssi Kelan arvot ja asenne muuttuivat onnettomuuden myötä: "Elämää kannattaa elää!"

Risteyksessä-sarjassa julkisuudesta tutut ihmiset kertovat elämänsä isoista käännekohdista. Seuraavassa jaksossa on vuorossa Anssi Kelan tarina. Tapahtumat on dramatisoitu, ja Anssia eli "Jussia" ohjelmassa näyttelee Juho Hakala.

Kelan elämän risteyskohta liittyy ajanjaksoon, jolloin hän oli alkanut ottaa menestyksensä itsestäänselvyytenä. Sitten karting-harrastuksen parissa sattui paha onnettomuus, josta mies kuitenkin kuin ihmeen kaupalla selvisi ilman invalidisoivia vammoja. Tämän jälkeen asenne elämää kohtaan muuttui:

"Tajusin, miten hienoa on saada tehdä asioita, joista on aina haaveillut. Elämä on älyttömän hauras ja arvokas. Se kannattaa oikeesti käyttää, sitä kannattaisi elää. Ainakin mulle tää antoi uutta rohkeutta mennä kohti asioita, jotka on sydäntä lähellä ja joista unelmoi", mies kertoo.

Risteyksessä maanantaina 25.5. kello 20 Nelosella.

Antti Tuisku uskaltaa nyt elää oman näköistään elämää: "Sulla on oikeus olla just sitä, mitä oot!"

Risteyksessä-sarjassa kerrotaan seuraavaksi Antti Tuiskun tarina siitä, kuinka rajusti häntä kiusattiin koulussa. Kiusaamiseen liittyi rankkaa henkistä pahoinpitelyä ja homottelua sekä fyysisellä väkivallalla uhkailua.

Antti halusi kertoa synkästä vaiheesta, jotta ihmiset uskaltaisivat elää elämäänsä kätkemättä unelmiaan.

"Sulla on oikeus olla just sitä, mitä sie oikeesti oot. Ja tää maailma on aina sitä parempi paikka, mitä erilaisempia, hienompia ihmisiä tää maa päällään kantaa", Tuisku sanoo.

Anttia eli "Jesseä" jaksossa näyttelee Elias Lintula.

Risteyksessä maanantaina 11. toukokuuta kello 20 Nelosella.

Arman Alizad kannustaa nuoria kuuntelemaan sydämensä ääntä: "Multa ei koskaan opo kysynyt, mikä mun unelma on"

Risteyksessä-sarjassa nähdään seuraavaksi tarina Arman Alizadin nuoruudesta, ajalta, jolloin mies ei tiennyt, mitä elämällään tekisi. Päämäärättömän haahuilun päättivät oivallus unelma-ammatista ja päätös pyrkiä rohkeasti kohti tuota unelmaa.

Pääroolia jaksossa esittää lahjakas nuori näyttelijä Hamid Arifai, jonka suoritusta Arman ylistää:

"Se oli aivan loistava", mies innostuu. "Niin vahvasti minä kuin voi olla!"

Alizad toivoo, että hänen tarinansa on opiksi siitä, kuinka jokaisen nuoren pitäisi uskaltaa kuunnella ja seurata sydämensä ääntä. Myös aikuisten tulisi antaa nuorille enemmän tukea elämän tärkeissä ratkaisuissa.

"Multa ei koskaan opo kysynyt, mitä mä haluan isona tehdä tai mikä mun unelma ois!" Arman kritisoi.

Risteyksessä maanantaina 27.4. kello 20 Nelosella.

Kaisa Liskin nuoruus oli selviytymistä – katso dramatisoitu kohtaus!

Risteyksessä on Nelosen kevään uutuusohjelma, jossa kerrotaan tunnettujen suomalaisten elämästä ja kipeistä vaiheista, jonka jälkeen tulevaisuus sai uuden suunnan. Sarjassa nähdään myös kiinteistökuningattarena tunnetun Kaisa Liskin tarina.

Kaisan yksinhuoltajaäiti oli alkoholisti, ja tyttö joutui usein pitämään tästä huolta rakkaan taitoluisteluharrastuksen kustannuksella.

"Mun elämä teini-iässä oli selviytymistä", Kaisa kertoo.

Katso, kuinka hurjia tilanteita hänen nuoruuteensa liittyi!

Risteyksessä maanantaina 20. huhtikuuta kello 20 Nelosella. Sarjan seuraava jakso on katsottavissa Ruutu+ -palvelussa heti maanantain tv-esityksen jälkeen!

Näin Jonne Aaron joutui koulukotiin – katso dramatisoitu kohtaus!

Risteyksessä on Nelosen uutuussarja, jossa nähdään, millainen risteyskohta on ravistanut tunnettujen suomalaisten elämää. Avausjaksossa nähdään, kuinka muusikko Jonne Aaronin myrskyisä nuoruus ja syöksykierre kohti synkkää tulevaisuutta kääntyi paremmaksi.

Jonnea eli "Arttua" näyttelee Leevi Toponen, joka on aiemminkin vakuuttanut tv-katsojat lahjakkuudellaan: poika oli mukana myös The Voice Kids -ohjelman viimeisimmällä kaudella.

Katso ennakkoon dramaattinen tilanne, jossa murrosikäinen Jonne saa tietää joutuvansa muuttamaan pois kotoa.

Risteyksessä alkaa Nelosella maanantaina 13.4. kello 20. Sarjan seuraava jakso on katsottavissa Ruutu+-palvelussa aina edellisen jakson tv-ensi-illan jälkeen!

Tämän takia Jonne Aaron halusi kertoa rankan tarinansa Risteyksessä-ohjelmassa: "Kenenkään ei tarvitse olla yksin!"

Nelosella alkaa maanantaina 13.4. uusi sarja Risteyksessä, jossa tunnetut suomalaiset kertovat risteyskohdasta, jonka jälkeen heidän elämänsä sai aivan uuden suunnan. Tarinat kerrotaan näyttelijöiden voimin.

Avausjaksossa nähdään muusikko Jonne Aaronin tarina. Miehen teini-ikä oli repivä, ja siihen liittyi jopa muutto koulukotiin. Jonnea eli "Arttua" jaksossa näyttelee lahjakas Leevi Toponen, joka nähtiin myös The Voice Kidsin viime kaudella.

Ennakkoklipissä Jonne kertoo, miksi hän halusi lähteä mukaan ohjelmaan:

"Mä toivon, että jokainen nuori, joka on vastaavassa tilanteessa, löytäisi itsestään oman lahjan ja harrastuksen ja seuraisi oman tahdon ja sydämen ääntä."

Risteyksessä maanantaisin kello 20 Nelosella. Sarjan toinen jakso, jossa kerrotaan Kaisa Liskin tarina, on katsottavissa Ruutu+-palvelussa heti avausjakson tv-ensi-illan jälkeen!