13 uutta julkaisua

Jonne Aaron, Anssi Kela, Seela Sella, Antti Tuisku… Tähdet paljastavat elämänsä käännekohdat Risteyksessä-sarjassa! Täysin uusi formaatti!

Nelosella alkaa 13. huhtikuuta uuteen kotimaiseen formaattiin perustuva sarja Risteyksessä, scripted reality, jossa kerrotaan julkisuudesta tuttujen ihmisten elämän käännekohdista. Tositapahtumiin perustuvan tarinan näyttelevät amatöörinäyttelijät. Jokaisen jakson lopussa mukaan tulee myös tähti tarinan takaa ja kertoo, miksi juuri tämä risteys hänen elämässään oli niin merkittävä. Mukana ovat myös Arman Alizadin, Jannika B:n, Jutta Gustafsbergin, Anssi Kelan, Sanna Kiisken, Kaisa Liskin, Toni Niemisen, Seela Sellan ja Antti Tuiskun koskettavat tarinat.

Risteyksessä-sarja kertoo merkittävistä käännekohdista, jotka ovat käynnistäneet näiden ihmisten elämässä suuria muutoksia ja muovanneet heitä ihmisinä. Tarinat päättyvät onnellisesti: vaikka tapahtumat ovat dramaattisia ja surullisiakin, jatkaa päähenkilö aina lopuksi elämäänsä entistä parempaan suuntaan.
 
Risteyksessä on Moskito Televisionin uusi suomalainen formaatti. Jaksot ovat tunnin mittaisia, ja kussakin jaksossa kerrotaan yhden ihmisen tarina.

Nelonen haluaa tuoda ympäri vuoden ruutuun ohjelmia, jotka ilahduttavat, koskettavat ja antavat puheenaiheita. Uusi Risteyksessä-formaatti on nimenomaan koskettava, tunteita, ajatuksia ja varmasti keskusteluakin herättävä sarja, jossa julkisuudesta tutut ihmiset paljastavat hyvin henkilökohtaisia tarinoitaan aivan uudella tavalla. Olemme iloisia, että tämä formaatti saa ensi-iltansa Nelosella”, sanoo Nelosen kanavapäällikkö Elina Mustelin.

 

13.4. Jonne Aaronin tarina
”Arttu” lintsaa koulusta, harrastaa kavereidensa kanssa pikkurötöksiä ja on kovaa vauhtia liukumassa elämän syrjäpoluille. Sitten hän päätyy koulukotiin – ja löytää musiikin. Sarjan tunnusmusiikkina kuullaan Jonne Aaronin kappale Risteyksessä, jonka Jonne oli tehnyt jo ennen kuin hänet pyydettiin mukaan sarjaan.

20.4. Kaisa Liskin tarina
12-vuotias ”Milla” on intohimoinen ja lahjakas taitoluistelija, jolle alkoholisoitunut äiti aiheuttaa murhetta. Kun Milla saa tarpeekseen äidin käytöksestä, hän päättää ottaa itse vastuun elämästään.

27.4. Arman Alizadin tarina
”Nasimia” ei kiinnosta mikään muu kuin skeittaaminen. Hän hakee Teatterikorkeakouluun ja yllättyy, kun ei pääse sisään. Nasim jää täysin tyhjän päälle, kunnes ystävät kertovat hänelle vaatturikoulusta.

4.5. Sanna Kiisken tarina
Kiireinen yrittäjä, toista lastaan odottava ”Annika” joutuu pysähtymään, kun hänen pojallaan todetaan syöpä. Poika joutuu kiireiseen leikkaukseen – samana aamuna, jolloin Annikalla on sektio varattuna.

11.5.  Antti Tuiskun tarina
Laulamista ja esiintymistä rakastavaa ”Jesseä” kiusataan koulussa, koska hän on erilainen kuin muut pojat. Jesse koettaa epätoivoisesti sopeutua muottiin, kunnes näkee ilmoituksen tv-laulukilpailusta.

18.5.  Seela Sellan tarina
Kun 12-vuotiaan ”Liisan” rakas mummo kuolee, Liisa jatkaa yhä keskusteluja tämän kanssa. Uuden surun kohdatessaan Liisan on kuitenkin pakko huomata, että hänen siipensä kantavat myös ilman mummoa.

25.5. Anssi Kelan tarina
”Jussin” musiikkiura on juuttunut junnaamaan paikoilleen, ja hän saa enemmän iloa rakkaasta karting-harrastuksestaan. Kun Jussi ajaa ulos radalta, hän päätyy sairaalaan ja ehtii vuodepotilaana miettiä monet asiat uusiksi.

1.6.  Jutta Gustafsbergin tarina
Kolmikymppinen perheenäiti huomaa juuttuneensa harmaaseen arkeen ja vaihtaneensa aktiivisen urheilun kotisohvaan. Hän päättää yrittää vielä kerran palata huipulle rakastamassaan lajissa.

8.6.  Jannika B:n tarina
25-vuotiaan ”Emman” elämässä on kaikki mallillaan, mutta silti hän on levoton ja oireilee jopa fyysisesti. Kun Emma rohkaistuu tekemään musiikkia, asiat loksahtavat vihdoin paikoilleen.

15.6. Toni Niemisen tarina
Olympiavoittaja ”Jani” on ajautunut 20-vuotiaana tilanteeseen, jossa hyppy ei kulje eivätkä rahat riitä. Hän päätyy luennolle, jonka pitäjä ryhtyy selvittelemään Janin taloussotkuja, ja asiat alkavat kirkastua.

Risteyksessä Nelosella 13. huhtikuuta alkaen maanantaisin kello 20.

Anssi Kelan arvot ja asenne muuttuivat onnettomuuden myötä: "Elämää kannattaa elää!"

Risteyksessä-sarjassa julkisuudesta tutut ihmiset kertovat elämänsä isoista käännekohdista. Seuraavassa jaksossa on vuorossa Anssi Kelan tarina. Tapahtumat on dramatisoitu, ja Anssia eli "Jussia" ohjelmassa näyttelee Juho Hakala.

Kelan elämän risteyskohta liittyy ajanjaksoon, jolloin hän oli alkanut ottaa menestyksensä itsestäänselvyytenä. Sitten karting-harrastuksen parissa sattui paha onnettomuus, josta mies kuitenkin kuin ihmeen kaupalla selvisi ilman invalidisoivia vammoja. Tämän jälkeen asenne elämää kohtaan muuttui:

"Tajusin, miten hienoa on saada tehdä asioita, joista on aina haaveillut. Elämä on älyttömän hauras ja arvokas. Se kannattaa oikeesti käyttää, sitä kannattaisi elää. Ainakin mulle tää antoi uutta rohkeutta mennä kohti asioita, jotka on sydäntä lähellä ja joista unelmoi", mies kertoo.

Risteyksessä maanantaina 25.5. kello 20 Nelosella.

Antti Tuisku uskaltaa nyt elää oman näköistään elämää: "Sulla on oikeus olla just sitä, mitä oot!"

Risteyksessä-sarjassa kerrotaan seuraavaksi Antti Tuiskun tarina siitä, kuinka rajusti häntä kiusattiin koulussa. Kiusaamiseen liittyi rankkaa henkistä pahoinpitelyä ja homottelua sekä fyysisellä väkivallalla uhkailua.

Antti halusi kertoa synkästä vaiheesta, jotta ihmiset uskaltaisivat elää elämäänsä kätkemättä unelmiaan.

"Sulla on oikeus olla just sitä, mitä sie oikeesti oot. Ja tää maailma on aina sitä parempi paikka, mitä erilaisempia, hienompia ihmisiä tää maa päällään kantaa", Tuisku sanoo.

Anttia eli "Jesseä" jaksossa näyttelee Elias Lintula.

Risteyksessä maanantaina 11. toukokuuta kello 20 Nelosella.

Arman Alizad kannustaa nuoria kuuntelemaan sydämensä ääntä: "Multa ei koskaan opo kysynyt, mikä mun unelma on"

Risteyksessä-sarjassa nähdään seuraavaksi tarina Arman Alizadin nuoruudesta, ajalta, jolloin mies ei tiennyt, mitä elämällään tekisi. Päämäärättömän haahuilun päättivät oivallus unelma-ammatista ja päätös pyrkiä rohkeasti kohti tuota unelmaa.

Pääroolia jaksossa esittää lahjakas nuori näyttelijä Hamid Arifai, jonka suoritusta Arman ylistää:

"Se oli aivan loistava", mies innostuu. "Niin vahvasti minä kuin voi olla!"

Alizad toivoo, että hänen tarinansa on opiksi siitä, kuinka jokaisen nuoren pitäisi uskaltaa kuunnella ja seurata sydämensä ääntä. Myös aikuisten tulisi antaa nuorille enemmän tukea elämän tärkeissä ratkaisuissa.

"Multa ei koskaan opo kysynyt, mitä mä haluan isona tehdä tai mikä mun unelma ois!" Arman kritisoi.

Risteyksessä maanantaina 27.4. kello 20 Nelosella.

Kaisa Liskin nuoruus oli selviytymistä – katso dramatisoitu kohtaus!

Risteyksessä on Nelosen kevään uutuusohjelma, jossa kerrotaan tunnettujen suomalaisten elämästä ja kipeistä vaiheista, jonka jälkeen tulevaisuus sai uuden suunnan. Sarjassa nähdään myös kiinteistökuningattarena tunnetun Kaisa Liskin tarina.

Kaisan yksinhuoltajaäiti oli alkoholisti, ja tyttö joutui usein pitämään tästä huolta rakkaan taitoluisteluharrastuksen kustannuksella.

"Mun elämä teini-iässä oli selviytymistä", Kaisa kertoo.

Katso, kuinka hurjia tilanteita hänen nuoruuteensa liittyi!

Risteyksessä maanantaina 20. huhtikuuta kello 20 Nelosella. Sarjan seuraava jakso on katsottavissa Ruutu+ -palvelussa heti maanantain tv-esityksen jälkeen!

Näin Jonne Aaron joutui koulukotiin – katso dramatisoitu kohtaus!

Risteyksessä on Nelosen uutuussarja, jossa nähdään, millainen risteyskohta on ravistanut tunnettujen suomalaisten elämää. Avausjaksossa nähdään, kuinka muusikko Jonne Aaronin myrskyisä nuoruus ja syöksykierre kohti synkkää tulevaisuutta kääntyi paremmaksi.

Jonnea eli "Arttua" näyttelee Leevi Toponen, joka on aiemminkin vakuuttanut tv-katsojat lahjakkuudellaan: poika oli mukana myös The Voice Kids -ohjelman viimeisimmällä kaudella.

Katso ennakkoon dramaattinen tilanne, jossa murrosikäinen Jonne saa tietää joutuvansa muuttamaan pois kotoa.

Risteyksessä alkaa Nelosella maanantaina 13.4. kello 20. Sarjan seuraava jakso on katsottavissa Ruutu+-palvelussa aina edellisen jakson tv-ensi-illan jälkeen!