218 uutta julkaisua

Valokuvaaja Marika Kiviharju: Tämä mies on ikimuistoisin alastonmallini!

Valokuvaaja Marika Kiviharju on tunnettu etenkin muotokuvista, joissa julkkikset esiintyvät vähissä vaatteissa tai jopa täysin alasti. Kiviharju on ollut viime aikoina esillä valokuvataidekirjansa sekä joulukuussa järjestetyn valokuvanäyttelynsä tiimoilta. Radio Aallon Iltapäivän Joonas Vuorelan ja Hanna Kinnusen haastattelussa Kiviharju kertoi, kuinka hän joutui uransa alkuvaiheilla houkuttelemaan julkkiksia kuvattavakseen. Nykypäivänä edelleen esimerkiksi poliitikkoja tai urheilijoita on vaikea saada riisuutumaan kameran edessä.

Linda Manuella kehottaa karistamaan kesäkilot ulkoilemalla – ilo irti happirikkaasta kelistä oman kehon painolla

Fitnessurheilija, bloggaaja ja personal trainer Linda Manuella vieraili Radio Aallon Iltapäivässä ja kertoi Joonas Vuorelan haastattelussa omat vinkkinsä siihen, kuinka pitää urheilumotivaatiota yllä syksyn pimeydessä. Kesällä kertyneet kilot kannattaa Lindan mukaan sulattaa lenkkipoluilla vielä kun voi, ja hyödyntää liikunnassa oman kehon painoa kuntosaliharjoittelun sijaan, etenkin jos treenaamisessa on ollut pidempi tauko.

Kuinka palauttaa kipinä makuuhuoneeseen? Petipuuhista kannattaa kokeilla sopia etukäteen

Radio Aallon Iltapäivässä pohdittiin Joonas Vuorelan ja seksuaaliterapeutti Elina Tanskasen toimesta melko yleistä kysymystä pariskuntien keskuudessa. Kuinka saada kipinä syttymään suhteessa, jossa molemmat osapuolet haluaisivat harrastaa seksiä, mutta sille ei joko löydy aikaa tai itsestä johtumattomista syistä halut ovat vähentyneet? Seksuaaliterapeutti Elina Tanskasella oli yksinkertainen neuvo ongelmaan. Hän suosittelee yhteisen ajan ottamista ja intiimiyttä ilman mitään velvoitteita. Se, että ihan vain viettää aikaa lähekkäin saattaa herätellä haluja. Toinen neuvo jonka Tanskanen nosti esille on aikatauluttaminen, mikä jakaa ihmisissä mielipiteitä. Usein seksin vähenemisen takana on elämän hektisyys ja kiire, jolloin kokeilemisen arvoista voisi olla ottaa seksin harrastamiselle aikaa etukäteen.

Tyypillinen juova vanhempi ei ole alkoholisti - alkoholi ui arkeen vähitellen

Juominen voi vaikuttaa arkielämään ja lapsiin, vaikka vanhempi ei olisikaan alkoholisti. Kosteusvaurioita - kasvukertomuksia pullon juurelta -kirjan kirjoittanut Ani Kellomäki kertoi Radio Aallon Iltapäivän Joonas Vuorelalle, että jos alkoholi kuuluu lähes joka päiväiseen elämään jollain tasolla, on syytä pohtia juomistaan. Varsinkin vanhempien juominen on usein lapsille paljon haitallisempaa, kuin vanhempi osaa edes kuvitella. Katso!

Järven tarinan upeiden luontokuvien takana sinnikäs työ - kuvaajat yli 3 vuotta metsässä

Järven tarina ja Metsän tarina -elokuvien tuottaja ja ohjaaja Marko Röhr kertoi miten dokumenttien uskomattomat luontokuvat on onnistuttu kuvaamaan. Radio Aallon IltapäivänJoonas Vuorela sai selville, että sinnikkäät kuvaajat viettivät metsässä yli kolme vuotta yksittäisten kuvien vuoksi. Sinnikäs työ kuitenkin palkitaan, kun kuvaaja pääsee todella lähelle luontokappaleita!