19 uutta julkaisua

Evelina plagiointi syytöksistä: 'Sun vika' on perinteitä kunnioittaen ja pitkän kaavan mukaan tehty

Uuden singlen 'Sun vika' viime viikolla julkaissut Evelina käväisi Sami Kurosen haastattelussa Popstudion Päiväkahveilla. Uuden kappaleen ympärillä on viime päivinä pyörinyt plagiointi syytöksiä, sillä kappale muistuttaa joidenkin mielestä Camila Cabellon Havana -kappaletta. Kuronen halusi kuulla Evelinan mielipiteen syytöksiin. Laulaja kertoi keskittyvänsä mieluummin positiiviseen palautteeseen ja muistutti myös latino musiikissa usein toistuvan tietyt soinnut ja kuinka musiikin nykytilanteessa alkaa olla jo melko haastavaa keksiä uusia sointukiertoja. Evelina myös paljasti kappaleen tekoprosessin aikana studiossa soineen referenssinä 60-luvun suomi musiikki.

Samuli Edelmann Karavaanari-hitin taustasta: "En ois ikinä halunnut julkaista sitä omalla nimellä"

Samuli Edelmann on tehnyt urallaan paljon erityyppistä musiikkia virsistä pop-biiseihin ja joululauluista mustalaisorkesterin kanssa tehtyihin tuotoksiin. Edelmann paljastaa Sami Kurosen haastattelussa katuvansa kuitenkin Karavaanari-hitin julkaisua omalla nimellään. Kappale tehtiin alun perin Äkkiä Anttolassa -komediasarjaan, jossa sketsihahmo esitti sen. Sen takia Edelmann ei koe kappaletta lainkaan omakseen.

Näin Alma päätyi tekemään yhteistyötä Miley Cyrusin kanssa: "Klikkas vaan ihan sikahyvin"

Alma julkaisi tänään uuden kappaleen nimeltä Cowboy. Jenkkiartisti Miley Cyrus ihastui biisiin heti sen kuultuaan, mikä johti siihen, että hän halusi tehdä musiikkia Alman kanssa. Alma kertoo Sami Kurosen haastattelussa, miten tapahtumat etenivät siihen pisteeseen, että hän alkoi kirjoittaa biisejä Miley Cyrusin uudelle albumille.

Aku Louhimies ei kadu tekojaan – kohun vastapuolen näyttelijät kieltäytyneet keskustelemasta

Aku Louhimies joutui viime maaliskuussa keskelle isoa kohua, joka syntyi Ylen kirjoittamasta jutusta. Artikkelin mukaan Louhimies oli käyttänyt kyseenalaisia metodeja ohjaajana, jotta saisi näyttelijät eläytymään paremmin rooleihinsa. Monet eturivin naisnäyttelijät jakoivat kokemuksiaan työskentelystä Louhimiehen kanssa, kuten Matleena Kuusniemi, Pihla Viitala ja Pamela Tola.
Louhimies paljastaa Sami Kurosen haastattelussa, että hän on yrittänyt saada keskusteluyhteyttä näihin näyttelijöihin. Louhimiehen mukaan näyttelijät eivät ole kuitenkaan olleet valmiita keskustelemaan. Katuuko hän tekojaan ja mitä hän nyt ajattelee kohusta? Katso video!

Älytön keikkatahti väsytti Lauri Tähkän täysin: "Kyllähän siinä aika pihalla oli"

Lauri Tähkä julkaisi tänään uuden biisin Mä en pelkää. Artisti on pitänyt yli puoli vuotta keikkataukoa, sillä viime vuoden noin 170 keikkaa ottivat koville. Tähkä kertoo Sami Kurosen haastattelussa, millainen urheilusuoritus keikat ovat hänelle ja miten hän palautuu niistä. Tähkä paljastaa myös, että väsymys iski kovaa viime syksynä ja tauko tuli juuri oikeaan kohtaan.