4 uutta julkaisua

Popedan Costello Hautamäki skeittiharrastuksesta: “Betonia on tullut syleiltyä!”

Popedan Costello Hautamäki ja Pate Mustajärvi kertoivat Sami Kuroselle kesän suunnitelmista ja selvisi, että Costello on jo pari vuotta harrastanut skeittaamista. Enemmän nuorten suosiossa oleva laji on kuitenkin saanut Costellon viihtymään paljon ulkona. Kitaristi kuitenkin kertoo ottavansa suhteellisen rauhallisesti, koska ikää on kuitenkin jo yli 50 vuotta. Katso!

Roope Salminen räjäytti potin freestyle-räpillään Sami Kurosen juhlalähetyksessä – jännitti jäätyvänsä suorassa lähetyksessä

Roope Salminen & Koirat -yhtyeen nokkamiehet Roope Salminen ja Jon-Jon Geitel vierailivat torstai-iltana Sami Kurosen 30-vuotisjuhlalähetyksessä. Haastattelu huipentui
freestyle-räppiin kuuntelijoiden toivomista aiheista – räppiä kuultiin esimerkiksi keski-iästä, pysäköinninvalvonnasta ja kanapastasta. Roope Salminen on jo Suomipop Festivaali -ja Suomipop Risteily -keikoillaan roustannut Tinni Wikströmin ja Juuso Mäkilähteen, joten nyt oli Kurosen vuoro istua grillattavana – katso koko huikea veto tästä!

Sami Kuronen & Lauri Tähkä eivät pelkää toteuttaa unelmia: Tamperelainen Outi pääsee laulutunneille!

Radio Suomipopilla oli viikon ajan käynnissä Mitä et pelkää? -kisa, jossa Lauri Tähkä ja Sami Kuronen etsivät Suomipopin kuulijoilta näiden syystä tai toisesta toteuttamatta jääneitä unelmia ja bucket list -haaveita, ja lupasivat avustaa unelmien toteuttamisessa. Lauri Tähkä saapui Meidän tulevat päivät -albumin julkaisun tiimoilta vetämään Popstudiota Sami Kurosen seuraksi muutaman tunnin ajaksi perjantaina 1. maaliskuuta, ja kaksikko arpoi samalla kisaan voittajan tuhansien upeiden unelmien joukosta. Voittopuhelu lähti Tampereelle Outille, jonka pitkäaikainen haave laulutunneista sai Tähkältä huimaa kannustusta. Toivottavasti kuulemme vielä joskus Outin karaokeversion Tapio Rautavaaran hienosta Uralin pihlaja -klassikosta, jota Tähkä tietenkin innostui itsekin fiilstelemään!

Popedan uralla on yksi keikaton kesä - sekin yli 30 vuoden takaa

Popeda on soittanut keikkoja lähes joka juhannus jo vuodesta 1977. Uralle mahtuu kuitenkin yksi kesä ilman juhannuskeikkaa ja se oli 1980. Popstudion Sami Kuronen sai kuulla, ettei se ollut ainakaan Paten mieleen. Bändi kaipaa keikoille ja niin Popeda onkin tehnyt siitä lähtien joka kesä! Tänäkin kesänä ahkerasti keikkailevan yhtyeen isoin keikka on Ratinan Stadionilla Tampereella. Katso!