Petolliset enkelit

Petolliset enkelit

Kim Gatlinin samannimiseen romaaniin perustuvan Good Christian Bitches -sarjan pääosassa on leskeksi jäänyt Amanda Vaughn (Leslie Bibb). Edesmenneen aviomiehen mukana katoavat korkea elintaso ja kaikki rikkaudet. Saadakseen uuden alun elämälleen Amanda muuttaa kahden lapsensa kanssa lapsuuden maisemiinsa Dallasiin. Varakkaan naapuruston arki täyttyy riettaista juoruista, Botoxista ja petoksista. Amanda tapaa niin uusia kuin vanhojakin tuttaviaan, joista jokaisen pinnan alla piilee sotkuisia salaisuuksia. Suurin haaste on kuitenkin Amandan perhe, joka ei usko entisen high school bitchin muuttaneen tapojaan. Amerikkalainen draamasarja.

1 uusi julkaisu

Petolliset enkelit – uusi sarja alkaa Livillä 29.5.

Livin uutuussarjan Petolliset enkelit (Good Christian Bitches) pääosassa nähdään äskettäin leskeksi jäänyt Amanda Vaughn (Leslie Bibb). Edesmenneen aviomiehen mukana katoavat niin Amandan korkea elintaso kuin kaikki perheen rikkaudetkin. Saadakseen uuden alun elämälleen Amanda muuttaa kahden lapsensa kanssa takaisin lapsuuden maisemiinsa Dallasiin. Teininä luokkatovereitaan piinannut Amanda joutuu tekemään tilejä selväksi menneisyytensä kanssa, sillä vaikka Amanda olisi muuttunut, niin moni asia kotikonnuilla on pysynyt ennallaan.

Amandan ilmestyminen takaisin samoille nurkille ei ilahduta hänen entisiä luokkatovereitaan. Suurin haaste on kuitenkin Amandan oma perhe, joka ei usko entisen nenäkkään high school bitchin muuttaneen tapojaan. Varakkaan naapuruston arkea värittävät ilkeät juorut, salaisuudet, Botox ja petokset.

Sarja perustuu Kim Gatlinin samannimiseen romaaniin Good Christian Bitches.

Petolliset enkelit alkaa Livillä 29. toukokuuta kello 21.00.