Paratiisihotelli Suomi

Paratiisihotelli Suomi

Paratiisihotellissa nautitaan luksuslomasta, pidetään hauskaa ja pelataan tiukkaa parisuhdepeliä. Sinkkukilpailijoiden tavoitteena on asua hotellissa niin pitkään kuin mahdollista löytämällä joka viikko itselleen pari, jonka kanssa jakaa huone. Ilman paria jäävä sinkku putoaa ja joutuu lähtemään kotimatkalle. Hotellissa pisimpään selvinnyt voittaa 15 000 euroa. Ohjelman juontaa Alma Hätönen.

#paratiisihotelli

9 uutta julkaisua

Uuden Paratiisihotelli Suomi -kauden sinkut esittäytyvät! Mukana mm. missi, personal trainer ja kehonrakentaja

Paratiisihotelli Suomi avaa jälleen ovensa! Joukko kuumia sinkkuja kirjautuu Gran Canarialla sijaitsevaan luksushotelliin pitämään hauskaa, rakastumaan, punomaan juonia sekä kisaamaan 15000 euron rahapalkinnosta.

Paratiisihotelli Suomi avaa ovensa Ruudussa maanantaina 24. toukokuuta. Huippujännittävä ja vaiherikas kausi nähdään kesän ajan aina maanantaisin ja tiistaisin Ruudussa. Koukuttava ensimmäinen jakso esitetään myös Nelosella maanantaina 24.5. klo 21.

Superkoukuttavan ihmissuhdepelin juontaa upea Alma Hätönen.

Paratiisihotellissa kilpailijoiden tavoitteena on löytää itselleen luotettava pari, jonka kanssa tavoitella voittoa ja pääsyä jännittävään finaaliin. Suhteita kannattaa luoda ja ylläpitää pitkin kisaa, sillä yksin jäävät sinkut ovat vaarassa pudota pelistä! Sinkkujen on kyettävä flirttailemaan, ystävystymään ja taktikoimaan yltääkseen voittoon.

Kunkin viikon Paratiisihotellissa maustavat teemat ja tehtävät, jotka johdattavat kilpailijat uudenlaisiin tunnelmiin ja masinoivat yllättäviä käänteitä.

Kaikki alkaa aikamatkalla kultaiselle 20-luvulle. Silloin kilpailijat muuntautuvat filmitähdiksi glamourintäyteisiin mustavalkoelokuviin! Koko komeuden kruunaa tietysti elokuvagaala, jossa parhaat palkitaan. Ilmailuviikolla rekrytoidaan uutta väkeä taloon, mikä ei tietenkään kaikkia miellytä ja syntyy lisää draamaa. Sinnittelijät-viikko tuo kuuman kostean viidakon vuoristoon, ja yhden soihtu sammuu. Finanssiviikolla raaka bisnesäly ratkaisee!

Koko ajan ilmassa leijuu myös toiveita romanssista, kun tunteet astuvat peliin sekä vällyjen välissä että niiden ulkopuolella. Viimeistään rakkausviikko sulattaa kovimmankin pelurin sydämen ja saa heittäytymään hempeäksi. Luvassa on lemmekästä runonlausuntaa sekä paljastavia tanssiesityksiä, joita seuratessa korvat alkavat punottaa!

Tällä kaudella odotettavissa on suuria tunteita, rohkeita peliliikkeitä, suhteita, liittoja ja huijaamista. Parhaimmassa tapauksessa kisasta lähtee mukaan rakkautta ja rahaa. Pahimmassa tapauksessa leikistä joutuu ulos tyhjin käsin, ilman kumpaakaan. Peli alkakoon…

Paratiisihotellissa kaikki on mahdollista.

Tässä he ovat! Tutustu Paratiisihotellin kilpailijoihin:


KATRI, 20, JÄRVENPÄÄ

Liikunta on lähellä personal trainerina työskentelevän Katrin sydäntä. Sirkuskoulua käyneenä atleettina Katrin erityistaitoihin kuuluu muun muassa yksipyöräisellä ajaminen! Sirkusharrastuksen myötä tulleesta notkeudesta on ollut Katrille hyötyä miesten kanssa.

Kiltiksi, suorapuheiseksi sekä sinisilmäiseksi itseään kuvaileva Katri haluaa nähdä, olisiko hänestä juonittelemaan itsensä Paratiisihotellin voittoon. Kilpailun lisäksi hän odottaa matkaltaan etelän lämpöön ihastumista ja romantiikkaa.

@katriflykt


TARA, 28, TALLINNA

Tara on Kokkolasta Tallinnaan asettunut ekonomi, joka työskentelee team-leaderina. Astrologiasta kiinnostunut Tara kuvailee itseään maanläheiseksi, nokkelaksi ja elämäniloiseksi. Tara kertoo harrastavansa tanssia, tarot-kortteja sekä lenkkeilyä koiransa kanssa.

Tara on osallistunut elämänsä aikana useisiin kauneuskisoihin, ja niistä on ropissut hänelle ansaitusti useita missititteleitä. Tara on valmis rakastumaan, mutta samalla hän janoaa Paratiisihotellin voittoa ja 15 000 euron rahapalkintoa!

@tara_who


JOSEFINA, 23, TAMMISAARI

Josefina on suomenruotsalainen ilopilleri Tammisaaresta. Paratiisihotellista hän on valmis löytämään unelmiensa prinssin! Flirttailu ei ole Josefinan vahvin puoli, mutta näyttävä ja itsevarma nainen saa silti aina haluamansa.

Josefina kuvailee itseään erittäin määrätietoiseksi ja suorapuheiseksi ihmiseksi, joka rakastaa rakkautta! Josefina opiskelee agrologiksi ja työskentelee opiskeluidensa ohessa pankissa. Hyvinvointi ja terveys ovat Josefinalle tärkeitä asioita – sporttinen nainen harrastaakin vapaa-ajallaan aktiivisesti crossfittiä.

@josefinalinnokari


JENNA, 21, OULAINEN

Oulaisista kotoisin oleva Jenna toimii yläkoulun sijaisopettajana. Jenna kertoo ihastuvansa helposti, mutta Paratiisihotellissa hän aikoo siirtää tunteensa syrjään ja pelata voitosta tosissaan! Jenna on mielestään hyvä lukemaan ihmisiä ja hän luottaa vakaasti omaan intuitioonsa. Nainen uskoo, että hän pääsee sosiaalisen älynsä avulla Paratiisihotellissa pitkälle.

Voittaminen motivoi Jennaa enemmän kuin romanssi. Aiemmin Temppareiden Vuokatin kaudelta tuttu Jenna ei löytänyt rakkautta houkutusten saarelta, ja usko miehiin on kadonnut ajan mittaan. Nyt on siis muutettava prioriteetteja ja suunnattava euron kuvat silmissä Paratiisihotelliin!

@jnorjavaara


JEMINA, 27, VANTAA

Kauneusalan yrittäjänä työskentelevä vantaalainen Jemina on onnistunut tekemään mielenkiinnon kohteestaan – siis kauneudesta – itselleen ammatin. Töissä Jemina kaivaa itsestään esiin konservatiivisen asiakaspalvelijan, mutta liiketoiminnan ulkopuolella hän on luonteeltaan sosiaalinen ja kovaääninen. Jemina rakastaa kertoa sopimattomia vitsejä! Vapaa-aika naisella kuluu crossfitin parissa ja kahden koiran kanssa puuhaillessa.

Jemina kertoo olevansa kilpailuhenkinen. Hän myy tarvittaessa vaikka vasemman jalkansa kaverinsa puolesta!

@jemmpppu


VALTTERI, 21, MÄNTSÄLÄ

Mäntsälästä kotoisin oleva Valtteri työskentelee sähköasentajana. Sporttinen mies on pelannut jääkiekkoa useita vuosia ja harrastaa nykyään kehonrakennusta.

Valtteri on todellinen pelimies ja häneltä löytyy omien sanojensa mukaan todellinen pelimiehen peppu. Valtteri kertoo olevansa kiero kaveri ja häikäilemätön naistenmies, joka ei pelkää valehdella saavuttaakseen tavoitteensa. Valtterin päämääränä  on voittaa Paratiisihotelli, keinoja kaihtamatta. Pelin ohessa hän aikoo vietellä hotellin naiset tatuoinneillaan sekä luontaisella charmillaan.

@valtterieliaas


JANNE “NAMU”, 34, TAMPERE

Prosessinhoitajana työskentelevä Janne, eli tuttavallisemmin Namu, on todellinen Paratiisihotelli-fani. Tämä tamperelainen rakastaa draamaa ja hän on valmis punomaan todellisen juonien verkon voittaakseen kisan.

Namu kuvailee itseään sosiaaliseksi ja positiiviseksi kundiksi, joka osaa olla todella itsepäinen. Namun vahvuuksiin kuuluu hänen miellyttävä sosiaalinen persoonansa, jota hän aikoo hyödyntää olemalla kaikkien kaveri sekä neutraali ja varma pelaaja. Tunteet pysyvät visusti syrjässä, kun tavoitteena on edetä pelissä pitkälle.

@namuchino


TOM “TEKSA”, 26, TAMPERE

Tom eli “Teksa” on alunperin Thaimaasta Suomeen adoptoitu 26-vuotias mies Tampereelta. Teksa ajaa kuorma-autoa ja tekee lisäksi baarimikon sekä promoottorin töitä.

Avoimin mielin elämään suhtautuva ja spontaani Teksa näkee aina kaikessa jotain hyvää. Hän kuitenkin myöntää, että joskus meno äityy jopa ylivilkkauden puolelle, mikä saattaa ärsyttää muita ihmisiä. Teksa tunnetaan ilmapiirin nostattajana ja hulluttelijana, mutta kovaäänisen sekoilijan sisimmästä löytyy myös herkempi puoli.

@teksa


JANNE, 26, VANTAA

Janne on huumorintajuinen vantaalainen herrasmies, joka työskentelee kylpyhuoneasentajana. Esiintymistä rakastava Janne laulaa omassa bändissään, ja onpa hän kokeillut taitojaan myös näyttelijänä! 

Janne kertoo olevansa hyväsydäminen hauskuuttaja ja toiset huomioon ottava hurmuri, joka tulee kaikkien kanssa toimeen. Laulutaitojaan hän hyödyntää naisten viettelyssä ja näyttelijänlahjojaan Paratiisihotellin liittoja solmiessaan. Tavoitteena Jannella on löytää Paratiisihotellista sekä rakkautta että rahaa, yhdellä kertaa.

@jannevalve


MARKUS, 25, EURA

Markus on joka äidin unelmavävy. Eurasta kotoisin oleva rakennusalan yrittäjä on kiltti, rauhallinen ja hauska herrasmies.

Markus kertoo, että hän on usein ensimmäinen, joka avaa porukassa suunsa. Ja samoin myös viimeinen, jolta suu menee kiinni.

Yrittäjänä Markus omaa loistavat myyntitaidot. Hän aikoo hyödyntää puhelahjojaan luoviakseen pelissä eteenpäin ja vietelläkseen naisia. Paratiisihotelliin Markus lähtee etsimään rakkautta, voiton tavoittelu tulee hyvänä kakkosena.

@makkehaviala

Paratiisihotellin King David paljastaa kuningastittelinsä taustan – kilpailijat tuohtuvat: ”Etkö koe, että tuo on halventavaa?!”

Paratiisihotellin finaalijaksossa sarjasta pudonneet kilpailijat palaavat hotelliin. Pudonneet kilpailijat valitsevat voittajaparin äänestämällä ja saavat ennen valintaa esittää tiukkoja kysymyksiä kisaajille.

KDavidia pyydetään kertomaan, mistä King David -lempinimi on peräisin.

”Se King tulee siitä, kun kaverin kanssa mentiin vähän kilpailemaan, että kumpi saa yhden mimmin yhdestä baarista. Sain hänet, niin se on jäänyt siitä muutama vuosi sitten, siitä se tuli”, KDavid paljastaa.

Kuninkaallisen etuliitteen taustatarina aiheuttaa kilpailijoissa närkästystä.

”Sä et koe, että se oli halventavaa, että te kilpailitte naisista?” Jenna kysyy ärtyneenä.

”Ei se ole”, KDavid tuumaa.

”Naisilla tuollainen pelailu… Onhan se ollut joskus ihan hauskaa, mutta ei se nykyään ole kauhean jees asia, varsinkin jos jotain palkintoja tai titteleitä jakaa sen jälkeen”, Namu toteaa.

”Ja varsinkin pitää nimessä sitä kingiä sen takia!” Jenna pöyristelee.

”Yritän vaihtaa vaikka sen kinginimen, päälliköksi”, KDavid ehdottaa.

”Suosittelen, tämän ohjelman jälkeen ainakin”, Jenna sivaltaa.

Finalisti saa myös kysymyksen käytöksestään hotellissa.

”Oletko ulkomaailmassa kavereidesi kanssa yhtä ylimielinen kuin silloin, kun tulit taloon?” Namu kysyy.

”Sanotaanko niin, että ihmiset aika monesti sekoittaa mun itsevarmuutta ylimielisyyteen tai egoon. Se on vain minä, en pysty vaihtamaan sitä”, KDavid sanoo olkiaan kohauttaen.

”Paskanmarjat! Kyllä jos ihminen on ylimielinen, niin se on ylimielinen ja siitä ei pääse mihinkään. Itsevarmuus on ihan toinen juttu, sitä voi olla ilmankin, että antaa itsestään ylimielistä kuvaa”, Janne miettii.

Paratiisihotelli Suomen uudet jaksot Ruudussa maanantaisin ja tiistaisin! #paratiisihotelli

Paratiisihotellin bileet kärjistyvät rajusti – kilpailija kaatuu kaktuspuskaan ja aloittaa ilmiriidan: ”Painu h*lvettiin!”

Paratiisihotelli Suomi -kausi lähestyy semifinaalia. Jäljellä olevien kilpailijoiden juhlissa käsillä ovat katastrofin ainekset, kun humalainen Markus pelaa peliään kahden naisen kanssa ja loukkaa itsensä kaatumalla kaktuspuskaan.

Tunteet kuumenevat illan aikana Markuksen ja Katrin välillä, eikä edes Katri itse osannut odottaa käännettä.

”Päädyin Markuksen kanssa pussailemaan master bedroomissa! Ja… Se oli virhe. Se oli niin virhe! Markus on kuitenkin Josefinalle tärkeä”, Katri harmittelee.

Suutelusession jälkeen Markus kaatuu ja loukkaa jalkansa hotellin kaktuksiin.

”Siellä on Markus, joka on aivan helvetin naamat, se kaatuu sinne v*tun kaktuspuskaan!” Jemina kertoo tapahtumista.

Jemina päätyy nyppimään piikkejä irti humalaisesta miehestä, joka vastustelee toimenpidettä.

”Kyllä vähän huomenna Markus tuntuu sitten”, Fasu toteaa.

”Eikä tunnu, ne sulaa itsestään pois sieltä, se on ihan päivän selvää! Annetaan sen kusisen piikin olla siellä, mitä väliä sillä on?” Markus sammaltaa.

Illan päätteeksi Markus aloittaa Josefinan kanssa riidan paljastaen kenties samalla pelikorttinsa ja liittoutumisen kolmannen naisen kanssa.

”Painu helvettiin! Mulla ei ole p*skankaan vertaa selitettävää sinulle. Mä otan oikeasti v*tusti mieluummin Katrin”, Markus tilittää Josefinalle.

”En edes ymmärrä, miksi se yhtäkkiä huusi mulle, että haista v*ttu, sä olet juuri tuollainen, sä muistutat mun exiä ja mitä kaikkea se sanoi”, Josefina ihmettelee.

Aamulla Markus selittää tapahtuneet vitsinä.

”Hiukan tuli oltua eilen pöhnässä, mutta meni vissiin ihan täydestä kaikille tuo”, Markus naureskelee.

”Markus sanoi, että se oli vain näyttelyä! Niin, joo, varmasti oli”, Josefina pyörittelee päätään.

Paratiisihotelli Suomen uudet jaksot Ruudussa maanantaisin ja tiistaisin! #paratiisihotelli

Peitto heiluu kahdessa huoneessa yhtä aikaa – yhdellä kilpailijalla jo toista kertaa

Paratiisihotelli Suomi -kausi on edennyt jo yli puolenvälin. Lempi leiskuu juhlissa itse kullakin, kun pariskunnat vetäytyvät bileiden päätteeksi omiin huoneisiinsa.

Yhdessä alusta saakka viihtyneet Josefina ja Markus päätyvät samaan sänkyyn nukkumaan. Myrskyisiäkin riitoja läpikäynyt pari tuntuu nyt haudanneen sotakirveensä ainakin hetkeksi. Markus väittää, että huoneessa ei tapahtunut mitään sen kummempaa, mutta Josefina on rehellisemmällä linjalla.

"No peitto heilui ehkä vähäsen. Pari kertaa", hän kertoo.

Aiemmin Katrin kanssa peittoa heiluttanut Antti viihtyy samaan aikaan Ellan kanssa toisessa makuuhuoneessa.

"Siellä Antin kanssa vähän peitto heilui", Ella nauraa haastattelussa.

Paratiisihotelli Suomen uudet jaksot Ruudussa maanantaisin ja tiistaisin.

Paratiisihotellissa vahvoja mielipiteitä rooleista parisuhteessa – "Niin sen kuuluu ollakin!"

Paratiisihotelliin uusina kilpailijoina saapuneet Noora ja Fasu sekä alkuperäiseen kokoonpanoon kuulunut Markus ovat vetäytyneet altaalle keskustelemaan arvoistaan. Markuksen kanssa yöaikaan lähentynyt Noora kertoo paikalla oleville miehille, miten hän käyttäytyy kiinnostuessaan jostakusta.

"Sillon kun mä periaatteessa yritän saada jonkun miehen itselleni niin mä oon tosi sellainen, että ymmärrätkö, että mä otan sut!" nainen kuvailee määrätietoisuuttaan.

"Mä teen tällaista, mutta sitten siinä kohtaa jos mies on minun, niin mä oon sellainen, että haluan, että mies periaatteessa määrää kaapin paikan", hän jatkaa yllättäen.

Markus yhtyy mielipiteeseen hetkeäkään epäröimättä.

"Niin se kuuluu ollakin. Kyllä kuitenkin mies on talossa se dominoivampi", hän toteaa.

Noora kertoo pitävänsä dominoivista miehistä.

"Mut sit mä tykkään myös siitä, et mä saan välillä olla itsepäinen ja yrittää astua varpaille. Sit mä joudun kumminkin alistumaan jossain kohtaa", Noora selittää.

"Aika hyvä myyntipuhe", Markus toteaa tyytyväisen näköisenä.

Lopuksi Markus pohtii omassa haastattelussaan, kenen naisista kanssa hänen olisi järkevintä jatkaa peliään tästä eteenpäin. Aiemmin Josefinan kanssa viihtyneen miehen puheista on tulkittavissa, että kelkka saattaa olla kääntymässä.

"Järkevin vaihtoehtohan on ottaa Josefina, mutta en jaksaisi kuunnella kyllä tuota kitinää ainakaan yhtään enää", hän toteaa, viitaten kaksikon välillä aiemmin syttyneisiin mustasukkaisuusriitoihin.

Paratiisihotelli Suomen uudet jaksot Ruudussa maanantaisin ja tiistaisin!

Huutoa ja kyyneleitä – Paratiisihotellissa raju mustasukkaisuusriita: "Oletko sä v***u tosissasi?"

Tällä viikolla Ruutuun ilmestyvissä Paratiisihotelli Suomi -jaksoissa vietetään finanssiviikkoa. Uuden teeman mukana hotellin saapuu myös kolme uutta asukasta! 26-vuotias Ella, 27-vuotias Fasu ja 25-vuotias Noora. Viimeisenä mainittu Noora ehtii pian aiheuttaa tahtomattaan kitkaa alusta lähtien yhdessä viihtyneiden Josefinan ja Markuksen välille.

"Vittu kun mä olin vähän mustasukkainen kun hän puhui Markuksen kanssa", Josefina avautuu Jeminalle uuden tulokkaan kuvaa katsellessaan.

Haastattelussa Josefina myöntää lähentyneensä hotellissa Markuksen kanssa.

"Mä ainakin luotan häneen", nainen sanoo.

Toisaalla Markus kertoo Namulle siitä, kuinka Noora oli pyytänyt häntä viereensä nukkumaan tulevana yönä.

Myöhemmin illalla mustasukkaisuus nostaa päätään Markuksen viihtyessä yhä tiiviimmin Nooran kanssa.

"En jaksa sitä, että Josefina on mustasukkainen minusta koko ajan. Kyllä mä aion tuolla tutustua kaikkiin uusiin", Markus avautuu haastattelussa.

Lopulta Markus päätyy yhteiseen sänkyyn Nooran kanssa. Josefina löytää heidät sieltä huoneen ohi kulkiessaan.

"Joo nukun täällä. Voit mennä alas, en jaksa kuunnella", Markus ilmoittaa naisen huomatessaan.

Tilanne eskaloituu siihen, että Josefina paukkaa huoneeseen sisään ja kohottaa ääntään Markukselle.

"Mä en kestä sitä, että ihminen pelaa jonkun toisen tunteilla", Josefina tilittää.

Lopulta Markus yllättää sanomalla, että hänellä ei ole tunteita Josefinaa kohtaan.

"Mitä vittua oikeesti! Oletko sä vittu tosissasi?" Josefina huutaa raivoissaan.

"Voitko nyt lähteä? Mä en jaksa kuunnella tuota show'ta", Markus vastaa.

Lopulta pari vetäytyy keskustelemaan asioistaan olohuoneen puolelle. Markus syyttää Josefinaa pelitaktiikkansa pilaamisesta, mitä Josefina puolestaan ei voi ymmärtää.

"Mä en uskonut, että hän voisi tehdä tällaista tai että tämä peli on oikeasti noin tärkeä hänelle", Josefina ihmettelee.

Paratiisihotelli Suomen uudet jaksot Ruudussa maanantaisin ja tiistaisin!