Paratiisihotelli Suomi

Paratiisihotelli Suomi

Paratiisihotellissa nautitaan luksuslomasta, pidetään hauskaa ja pelataan tiukkaa parisuhdepeliä. Sinkkukilpailijoiden tavoitteena on asua hotellissa niin pitkään kuin mahdollista löytämällä joka viikko itselleen pari, jonka kanssa jakaa huone. Ilman paria jäävä sinkku putoaa ja joutuu lähtemään kotimatkalle. Hotellissa pisimpään selvinnyt voittaa 15 000 euroa. Ohjelman juontaa Alma Hätönen.

#paratiisihotelli

10 uutta julkaisua

Paratiisihotellin kuvaukset alkoivat Kanarialla huolellisin turvatoimin – juontajana Alma Hätönen

Legendaarisen realitysuosikki Paratiisihotellin uuden kotimaisen kauden kuvaukset ovat alkaneet Kanarialla. Uudella kaudella ohjelman juontajana toimii HitMixin aamuistakin tuttu Alma Hätönen.

Paratiisihotelli on loppukevään lisäys Ruudun alkuperäissarjojen tarjontaan, ja koukuttava ihmissuhdepeli nähdäänkin Ruudussa toukokuusta alkaen koko kesän ajan.

Paratiisihotellissa joukko upeita sinkkuja muuttaa Gran Canarian saarella sijaitsevaan hulppeaan villaan, jossa alkaa armoton pudotuspeli. Villalla juonitaan, lemmitään ja bailataan, mutta kaikkien silmissä siintää 15 000 euron voittopotti. Paikkansa paratiisissa säilyttää ainoastaan tekemällä oikeita siirtoja ja löytämällä itselleen parin viikosta toiseen.

Työryhmä ja kilpailijat suuntasivat Gran Canarialle alkuviikosta, ja kuvaukset ovat alkaneet suunnitellusti. Työryhmän, ohjelman ja paikallisten turvaamiseksi ohjelman tuotanto ottaa koronaturvallisuuden hyvin vakavasti. 

Koko työryhmä ja kilpailijat on testattu Suomessa alle 72 tuntia ennen Espanjaan saapumista. Heitä ohjeistettiin välttelelemaan tartunta-alttiita paikkoja 10 päivää ennen testausta ja jäämään omaehtoiseen karanteeniin testinoton ja koneeseen nousun välillä. Kaikki testit olivat negatiivisia.

Työryhmä ja kilpailijat matkustivat alkuviikosta Gran Canarialle omalla tilauslennolla, jossa myös kilpailijat onnistuttiin pitämään toisistaan etäällä ja maskein verhottuina ennen kuvausten alkua.

Espanjassa on maskipakko niin sisä- kuin ulkotiloissa, ja työryhmän jäsenet käyttävät aina kasvomaskia, myös autoissa. Lisäksi kiinnitetään huomiota turvaväleihin esimerkiksi ruokaillessa. Jos turvaväliä joutuu ulkona työnteon takia rikkomaan esimerkiksi mikittäessä, tulee aina käyttää asianmukaisia suojavälineitä. Ensisijassa osallistujat ohjeistetaan pukemaan mikrofonit itse.

Kuvauksissa pyritään rakentamaan niin kutsuttu "tuotantokupla", jossa tuotantoryhmän jäsenet välttelevät kaikkia ulkopuolisia kontakteja koko kuvausten ajan. Vapaa-ajalla ei matkusteta lähikyliin tai kaupunkeihin eikä ruokailla tuotannon ulkopuolisissa ravintoloissa. Koko tuotanto majoittuu samassa hotellissa, jonka henkilökunta on myös testattu tuotannon toimesta. 
Myös yli neljän hengen kokoontumisia samoissa hotellihuoneissa vapaa-ajalla on vältettävä. Työvuorojen päätteeksi työpisteet desinfioidaan seuraavaa käyttäjää varten.

Mikäli joku saa kuvausten aikana minkäänlaisia flunssan oireita, tulee hänen eristäytyä huoneeseensa ja olla puhelimitse yhteydessä tuotantoon uuden testin ottamiseksi.
 
Samanlaista varovaisuutta noudatetaan myös Suomeen palattaessa. Kilpailijat ja tuotantoryhmä testataan jälleen alle 72 tuntia ennen Suomeen paluuta. Lisäksi kaikki ovat sitoutuneita noudattamaan kotiinpaluun jälkeen THL:n suositusta kotikaranteenista, jota lyhennetään uusilla testeillä aikaisintaan 72 tuntia paluun jälkeen.

 

Paratiisihotellin juontaja Alma Hätönen on tunnettu mm. Selviytyjien ja Big Brotherin lisäksi HitMixin aamuista, joissa hän sai juuri vuoden alussa uuden juontajaparin Tuomas Rajalasta. Koska vasta äskettäin aloittanutta aamutiimiä ei haluttu hajottaa heti alkuun kuukaudeksi, suuntaa myös Tuomas Rajala Paratiisihotellille, ja HitMixin aamut äänitetään maaliskuun kestävien kuvasten ajan Kanarialta. 

"HitMixin aamu Alman ja Tuomaksen kanssa alkoi alkuvuodesta 2021 ja olisi ollut sääli rikkoa hyvin alkanut ohjelma nyt koko maaliskuuksi. Tuomaksen osallistumisesta operaatioon keskusteltiin, ja olimme vakuuttuneita niin TV-tuotannon rakentamasta turvallisesta työympäristöstä kuin etälähetysten sujuvuudesta. Tavoitteemme on maaliskuussa tuoda kuuntelijoille radion kautta etelän lämpöä, aurinkoa ja mikä tärkeintä: toivoa. Samalla tehdään radiohistoriaa, kun Hitmixin kuulijat pääsevät aamushow'n mukana Paratiisihotellin kulissien taakse seuraamaan, mitä tv-tuotannossa oikeasti tapahtuu!", HitMixin kanavapäällikkö Petra Piipari sanoo. 
 

Paratiisihotellin kilpailijat julkistetaan myöhemmin keväällä.

Paratiisihotelli alkaa toukokuussa Ruudussa.

 

Paratiisihotellin King David paljastaa kuningastittelinsä taustan – kilpailijat tuohtuvat: ”Etkö koe, että tuo on halventavaa?!”

Paratiisihotellin finaalijaksossa sarjasta pudonneet kilpailijat palaavat hotelliin. Pudonneet kilpailijat valitsevat voittajaparin äänestämällä ja saavat ennen valintaa esittää tiukkoja kysymyksiä kisaajille.

KDavidia pyydetään kertomaan, mistä King David -lempinimi on peräisin.

”Se King tulee siitä, kun kaverin kanssa mentiin vähän kilpailemaan, että kumpi saa yhden mimmin yhdestä baarista. Sain hänet, niin se on jäänyt siitä muutama vuosi sitten, siitä se tuli”, KDavid paljastaa.

Kuninkaallisen etuliitteen taustatarina aiheuttaa kilpailijoissa närkästystä.

”Sä et koe, että se oli halventavaa, että te kilpailitte naisista?” Jenna kysyy ärtyneenä.

”Ei se ole”, KDavid tuumaa.

”Naisilla tuollainen pelailu… Onhan se ollut joskus ihan hauskaa, mutta ei se nykyään ole kauhean jees asia, varsinkin jos jotain palkintoja tai titteleitä jakaa sen jälkeen”, Namu toteaa.

”Ja varsinkin pitää nimessä sitä kingiä sen takia!” Jenna pöyristelee.

”Yritän vaihtaa vaikka sen kinginimen, päälliköksi”, KDavid ehdottaa.

”Suosittelen, tämän ohjelman jälkeen ainakin”, Jenna sivaltaa.

Finalisti saa myös kysymyksen käytöksestään hotellissa.

”Oletko ulkomaailmassa kavereidesi kanssa yhtä ylimielinen kuin silloin, kun tulit taloon?” Namu kysyy.

”Sanotaanko niin, että ihmiset aika monesti sekoittaa mun itsevarmuutta ylimielisyyteen tai egoon. Se on vain minä, en pysty vaihtamaan sitä”, KDavid sanoo olkiaan kohauttaen.

”Paskanmarjat! Kyllä jos ihminen on ylimielinen, niin se on ylimielinen ja siitä ei pääse mihinkään. Itsevarmuus on ihan toinen juttu, sitä voi olla ilmankin, että antaa itsestään ylimielistä kuvaa”, Janne miettii.

Paratiisihotelli Suomen uudet jaksot Ruudussa maanantaisin ja tiistaisin! #paratiisihotelli

Paratiisihotellin bileet kärjistyvät rajusti – kilpailija kaatuu kaktuspuskaan ja aloittaa ilmiriidan: ”Painu h*lvettiin!”

Paratiisihotelli Suomi -kausi lähestyy semifinaalia. Jäljellä olevien kilpailijoiden juhlissa käsillä ovat katastrofin ainekset, kun humalainen Markus pelaa peliään kahden naisen kanssa ja loukkaa itsensä kaatumalla kaktuspuskaan.

Tunteet kuumenevat illan aikana Markuksen ja Katrin välillä, eikä edes Katri itse osannut odottaa käännettä.

”Päädyin Markuksen kanssa pussailemaan master bedroomissa! Ja… Se oli virhe. Se oli niin virhe! Markus on kuitenkin Josefinalle tärkeä”, Katri harmittelee.

Suutelusession jälkeen Markus kaatuu ja loukkaa jalkansa hotellin kaktuksiin.

”Siellä on Markus, joka on aivan helvetin naamat, se kaatuu sinne v*tun kaktuspuskaan!” Jemina kertoo tapahtumista.

Jemina päätyy nyppimään piikkejä irti humalaisesta miehestä, joka vastustelee toimenpidettä.

”Kyllä vähän huomenna Markus tuntuu sitten”, Fasu toteaa.

”Eikä tunnu, ne sulaa itsestään pois sieltä, se on ihan päivän selvää! Annetaan sen kusisen piikin olla siellä, mitä väliä sillä on?” Markus sammaltaa.

Illan päätteeksi Markus aloittaa Josefinan kanssa riidan paljastaen kenties samalla pelikorttinsa ja liittoutumisen kolmannen naisen kanssa.

”Painu helvettiin! Mulla ei ole p*skankaan vertaa selitettävää sinulle. Mä otan oikeasti v*tusti mieluummin Katrin”, Markus tilittää Josefinalle.

”En edes ymmärrä, miksi se yhtäkkiä huusi mulle, että haista v*ttu, sä olet juuri tuollainen, sä muistutat mun exiä ja mitä kaikkea se sanoi”, Josefina ihmettelee.

Aamulla Markus selittää tapahtuneet vitsinä.

”Hiukan tuli oltua eilen pöhnässä, mutta meni vissiin ihan täydestä kaikille tuo”, Markus naureskelee.

”Markus sanoi, että se oli vain näyttelyä! Niin, joo, varmasti oli”, Josefina pyörittelee päätään.

Paratiisihotelli Suomen uudet jaksot Ruudussa maanantaisin ja tiistaisin! #paratiisihotelli

Peitto heiluu kahdessa huoneessa yhtä aikaa – yhdellä kilpailijalla jo toista kertaa

Paratiisihotelli Suomi -kausi on edennyt jo yli puolenvälin. Lempi leiskuu juhlissa itse kullakin, kun pariskunnat vetäytyvät bileiden päätteeksi omiin huoneisiinsa.

Yhdessä alusta saakka viihtyneet Josefina ja Markus päätyvät samaan sänkyyn nukkumaan. Myrskyisiäkin riitoja läpikäynyt pari tuntuu nyt haudanneen sotakirveensä ainakin hetkeksi. Markus väittää, että huoneessa ei tapahtunut mitään sen kummempaa, mutta Josefina on rehellisemmällä linjalla.

"No peitto heilui ehkä vähäsen. Pari kertaa", hän kertoo.

Aiemmin Katrin kanssa peittoa heiluttanut Antti viihtyy samaan aikaan Ellan kanssa toisessa makuuhuoneessa.

"Siellä Antin kanssa vähän peitto heilui", Ella nauraa haastattelussa.

Paratiisihotelli Suomen uudet jaksot Ruudussa maanantaisin ja tiistaisin.

Paratiisihotellissa vahvoja mielipiteitä rooleista parisuhteessa – "Niin sen kuuluu ollakin!"

Paratiisihotelliin uusina kilpailijoina saapuneet Noora ja Fasu sekä alkuperäiseen kokoonpanoon kuulunut Markus ovat vetäytyneet altaalle keskustelemaan arvoistaan. Markuksen kanssa yöaikaan lähentynyt Noora kertoo paikalla oleville miehille, miten hän käyttäytyy kiinnostuessaan jostakusta.

"Sillon kun mä periaatteessa yritän saada jonkun miehen itselleni niin mä oon tosi sellainen, että ymmärrätkö, että mä otan sut!" nainen kuvailee määrätietoisuuttaan.

"Mä teen tällaista, mutta sitten siinä kohtaa jos mies on minun, niin mä oon sellainen, että haluan, että mies periaatteessa määrää kaapin paikan", hän jatkaa yllättäen.

Markus yhtyy mielipiteeseen hetkeäkään epäröimättä.

"Niin se kuuluu ollakin. Kyllä kuitenkin mies on talossa se dominoivampi", hän toteaa.

Noora kertoo pitävänsä dominoivista miehistä.

"Mut sit mä tykkään myös siitä, et mä saan välillä olla itsepäinen ja yrittää astua varpaille. Sit mä joudun kumminkin alistumaan jossain kohtaa", Noora selittää.

"Aika hyvä myyntipuhe", Markus toteaa tyytyväisen näköisenä.

Lopuksi Markus pohtii omassa haastattelussaan, kenen naisista kanssa hänen olisi järkevintä jatkaa peliään tästä eteenpäin. Aiemmin Josefinan kanssa viihtyneen miehen puheista on tulkittavissa, että kelkka saattaa olla kääntymässä.

"Järkevin vaihtoehtohan on ottaa Josefina, mutta en jaksaisi kuunnella kyllä tuota kitinää ainakaan yhtään enää", hän toteaa, viitaten kaksikon välillä aiemmin syttyneisiin mustasukkaisuusriitoihin.

Paratiisihotelli Suomen uudet jaksot Ruudussa maanantaisin ja tiistaisin!

Huutoa ja kyyneleitä – Paratiisihotellissa raju mustasukkaisuusriita: "Oletko sä v***u tosissasi?"

Tällä viikolla Ruutuun ilmestyvissä Paratiisihotelli Suomi -jaksoissa vietetään finanssiviikkoa. Uuden teeman mukana hotellin saapuu myös kolme uutta asukasta! 26-vuotias Ella, 27-vuotias Fasu ja 25-vuotias Noora. Viimeisenä mainittu Noora ehtii pian aiheuttaa tahtomattaan kitkaa alusta lähtien yhdessä viihtyneiden Josefinan ja Markuksen välille.

"Vittu kun mä olin vähän mustasukkainen kun hän puhui Markuksen kanssa", Josefina avautuu Jeminalle uuden tulokkaan kuvaa katsellessaan.

Haastattelussa Josefina myöntää lähentyneensä hotellissa Markuksen kanssa.

"Mä ainakin luotan häneen", nainen sanoo.

Toisaalla Markus kertoo Namulle siitä, kuinka Noora oli pyytänyt häntä viereensä nukkumaan tulevana yönä.

Myöhemmin illalla mustasukkaisuus nostaa päätään Markuksen viihtyessä yhä tiiviimmin Nooran kanssa.

"En jaksa sitä, että Josefina on mustasukkainen minusta koko ajan. Kyllä mä aion tuolla tutustua kaikkiin uusiin", Markus avautuu haastattelussa.

Lopulta Markus päätyy yhteiseen sänkyyn Nooran kanssa. Josefina löytää heidät sieltä huoneen ohi kulkiessaan.

"Joo nukun täällä. Voit mennä alas, en jaksa kuunnella", Markus ilmoittaa naisen huomatessaan.

Tilanne eskaloituu siihen, että Josefina paukkaa huoneeseen sisään ja kohottaa ääntään Markukselle.

"Mä en kestä sitä, että ihminen pelaa jonkun toisen tunteilla", Josefina tilittää.

Lopulta Markus yllättää sanomalla, että hänellä ei ole tunteita Josefinaa kohtaan.

"Mitä vittua oikeesti! Oletko sä vittu tosissasi?" Josefina huutaa raivoissaan.

"Voitko nyt lähteä? Mä en jaksa kuunnella tuota show'ta", Markus vastaa.

Lopulta pari vetäytyy keskustelemaan asioistaan olohuoneen puolelle. Markus syyttää Josefinaa pelitaktiikkansa pilaamisesta, mitä Josefina puolestaan ei voi ymmärtää.

"Mä en uskonut, että hän voisi tehdä tällaista tai että tämä peli on oikeasti noin tärkeä hänelle", Josefina ihmettelee.

Paratiisihotelli Suomen uudet jaksot Ruudussa maanantaisin ja tiistaisin!