Paratiisihotelli Suomi

Paratiisihotelli Suomi

Paratiisihotellissa nautitaan luksuslomasta, pidetään hauskaa ja pelataan tiukkaa parisuhdepeliä. Sinkkukilpailijoiden tavoitteena on asua hotellissa niin pitkään kuin mahdollista löytämällä joka viikko itselleen pari, jonka kanssa jakaa huone. Ilman paria jäävä sinkku putoaa ja joutuu lähtemään kotimatkalle. Hotellissa pisimpään selvinnyt voittaa 15 000 euroa. Ohjelman juontaa Alma Hätönen.

#paratiisihotelli

Paratiisihotellin King David paljastaa kuningastittelinsä taustan – kilpailijat tuohtuvat: ”Etkö koe, että tuo on halventavaa?!”

Paratiisihotellin finaalijaksossa sarjasta pudonneet kilpailijat palaavat hotelliin. Pudonneet kilpailijat valitsevat voittajaparin äänestämällä ja saavat ennen valintaa esittää tiukkoja kysymyksiä kisaajille.

KDavidia pyydetään kertomaan, mistä King David -lempinimi on peräisin.

”Se King tulee siitä, kun kaverin kanssa mentiin vähän kilpailemaan, että kumpi saa yhden mimmin yhdestä baarista. Sain hänet, niin se on jäänyt siitä muutama vuosi sitten, siitä se tuli”, KDavid paljastaa.

Kuninkaallisen etuliitteen taustatarina aiheuttaa kilpailijoissa närkästystä.

”Sä et koe, että se oli halventavaa, että te kilpailitte naisista?” Jenna kysyy ärtyneenä.

”Ei se ole”, KDavid tuumaa.

”Naisilla tuollainen pelailu… Onhan se ollut joskus ihan hauskaa, mutta ei se nykyään ole kauhean jees asia, varsinkin jos jotain palkintoja tai titteleitä jakaa sen jälkeen”, Namu toteaa.

”Ja varsinkin pitää nimessä sitä kingiä sen takia!” Jenna pöyristelee.

”Yritän vaihtaa vaikka sen kinginimen, päälliköksi”, KDavid ehdottaa.

”Suosittelen, tämän ohjelman jälkeen ainakin”, Jenna sivaltaa.

Finalisti saa myös kysymyksen käytöksestään hotellissa.

”Oletko ulkomaailmassa kavereidesi kanssa yhtä ylimielinen kuin silloin, kun tulit taloon?” Namu kysyy.

”Sanotaanko niin, että ihmiset aika monesti sekoittaa mun itsevarmuutta ylimielisyyteen tai egoon. Se on vain minä, en pysty vaihtamaan sitä”, KDavid sanoo olkiaan kohauttaen.

”Paskanmarjat! Kyllä jos ihminen on ylimielinen, niin se on ylimielinen ja siitä ei pääse mihinkään. Itsevarmuus on ihan toinen juttu, sitä voi olla ilmankin, että antaa itsestään ylimielistä kuvaa”, Janne miettii.

Paratiisihotelli Suomen uudet jaksot Ruudussa maanantaisin ja tiistaisin! #paratiisihotelli

Paratiisihotellin bileet kärjistyvät rajusti – kilpailija kaatuu kaktuspuskaan ja aloittaa ilmiriidan: ”Painu h*lvettiin!”

Paratiisihotelli Suomi -kausi lähestyy semifinaalia. Jäljellä olevien kilpailijoiden juhlissa käsillä ovat katastrofin ainekset, kun humalainen Markus pelaa peliään kahden naisen kanssa ja loukkaa itsensä kaatumalla kaktuspuskaan.

Tunteet kuumenevat illan aikana Markuksen ja Katrin välillä, eikä edes Katri itse osannut odottaa käännettä.

”Päädyin Markuksen kanssa pussailemaan master bedroomissa! Ja… Se oli virhe. Se oli niin virhe! Markus on kuitenkin Josefinalle tärkeä”, Katri harmittelee.

Suutelusession jälkeen Markus kaatuu ja loukkaa jalkansa hotellin kaktuksiin.

”Siellä on Markus, joka on aivan helvetin naamat, se kaatuu sinne v*tun kaktuspuskaan!” Jemina kertoo tapahtumista.

Jemina päätyy nyppimään piikkejä irti humalaisesta miehestä, joka vastustelee toimenpidettä.

”Kyllä vähän huomenna Markus tuntuu sitten”, Fasu toteaa.

”Eikä tunnu, ne sulaa itsestään pois sieltä, se on ihan päivän selvää! Annetaan sen kusisen piikin olla siellä, mitä väliä sillä on?” Markus sammaltaa.

Illan päätteeksi Markus aloittaa Josefinan kanssa riidan paljastaen kenties samalla pelikorttinsa ja liittoutumisen kolmannen naisen kanssa.

”Painu helvettiin! Mulla ei ole p*skankaan vertaa selitettävää sinulle. Mä otan oikeasti v*tusti mieluummin Katrin”, Markus tilittää Josefinalle.

”En edes ymmärrä, miksi se yhtäkkiä huusi mulle, että haista v*ttu, sä olet juuri tuollainen, sä muistutat mun exiä ja mitä kaikkea se sanoi”, Josefina ihmettelee.

Aamulla Markus selittää tapahtuneet vitsinä.

”Hiukan tuli oltua eilen pöhnässä, mutta meni vissiin ihan täydestä kaikille tuo”, Markus naureskelee.

”Markus sanoi, että se oli vain näyttelyä! Niin, joo, varmasti oli”, Josefina pyörittelee päätään.

Paratiisihotelli Suomen uudet jaksot Ruudussa maanantaisin ja tiistaisin! #paratiisihotelli

Peitto heiluu kahdessa huoneessa yhtä aikaa – yhdellä kilpailijalla jo toista kertaa

Paratiisihotelli Suomi -kausi on edennyt jo yli puolenvälin. Lempi leiskuu juhlissa itse kullakin, kun pariskunnat vetäytyvät bileiden päätteeksi omiin huoneisiinsa.

Yhdessä alusta saakka viihtyneet Josefina ja Markus päätyvät samaan sänkyyn nukkumaan. Myrskyisiäkin riitoja läpikäynyt pari tuntuu nyt haudanneen sotakirveensä ainakin hetkeksi. Markus väittää, että huoneessa ei tapahtunut mitään sen kummempaa, mutta Josefina on rehellisemmällä linjalla.

"No peitto heilui ehkä vähäsen. Pari kertaa", hän kertoo.

Aiemmin Katrin kanssa peittoa heiluttanut Antti viihtyy samaan aikaan Ellan kanssa toisessa makuuhuoneessa.

"Siellä Antin kanssa vähän peitto heilui", Ella nauraa haastattelussa.

Paratiisihotelli Suomen uudet jaksot Ruudussa maanantaisin ja tiistaisin.

Paratiisihotellissa vahvoja mielipiteitä rooleista parisuhteessa – "Niin sen kuuluu ollakin!"

Paratiisihotelliin uusina kilpailijoina saapuneet Noora ja Fasu sekä alkuperäiseen kokoonpanoon kuulunut Markus ovat vetäytyneet altaalle keskustelemaan arvoistaan. Markuksen kanssa yöaikaan lähentynyt Noora kertoo paikalla oleville miehille, miten hän käyttäytyy kiinnostuessaan jostakusta.

"Sillon kun mä periaatteessa yritän saada jonkun miehen itselleni niin mä oon tosi sellainen, että ymmärrätkö, että mä otan sut!" nainen kuvailee määrätietoisuuttaan.

"Mä teen tällaista, mutta sitten siinä kohtaa jos mies on minun, niin mä oon sellainen, että haluan, että mies periaatteessa määrää kaapin paikan", hän jatkaa yllättäen.

Markus yhtyy mielipiteeseen hetkeäkään epäröimättä.

"Niin se kuuluu ollakin. Kyllä kuitenkin mies on talossa se dominoivampi", hän toteaa.

Noora kertoo pitävänsä dominoivista miehistä.

"Mut sit mä tykkään myös siitä, et mä saan välillä olla itsepäinen ja yrittää astua varpaille. Sit mä joudun kumminkin alistumaan jossain kohtaa", Noora selittää.

"Aika hyvä myyntipuhe", Markus toteaa tyytyväisen näköisenä.

Lopuksi Markus pohtii omassa haastattelussaan, kenen naisista kanssa hänen olisi järkevintä jatkaa peliään tästä eteenpäin. Aiemmin Josefinan kanssa viihtyneen miehen puheista on tulkittavissa, että kelkka saattaa olla kääntymässä.

"Järkevin vaihtoehtohan on ottaa Josefina, mutta en jaksaisi kuunnella kyllä tuota kitinää ainakaan yhtään enää", hän toteaa, viitaten kaksikon välillä aiemmin syttyneisiin mustasukkaisuusriitoihin.

Paratiisihotelli Suomen uudet jaksot Ruudussa maanantaisin ja tiistaisin!

Huutoa ja kyyneleitä – Paratiisihotellissa raju mustasukkaisuusriita: "Oletko sä v***u tosissasi?"

Tällä viikolla Ruutuun ilmestyvissä Paratiisihotelli Suomi -jaksoissa vietetään finanssiviikkoa. Uuden teeman mukana hotellin saapuu myös kolme uutta asukasta! 26-vuotias Ella, 27-vuotias Fasu ja 25-vuotias Noora. Viimeisenä mainittu Noora ehtii pian aiheuttaa tahtomattaan kitkaa alusta lähtien yhdessä viihtyneiden Josefinan ja Markuksen välille.

"Vittu kun mä olin vähän mustasukkainen kun hän puhui Markuksen kanssa", Josefina avautuu Jeminalle uuden tulokkaan kuvaa katsellessaan.

Haastattelussa Josefina myöntää lähentyneensä hotellissa Markuksen kanssa.

"Mä ainakin luotan häneen", nainen sanoo.

Toisaalla Markus kertoo Namulle siitä, kuinka Noora oli pyytänyt häntä viereensä nukkumaan tulevana yönä.

Myöhemmin illalla mustasukkaisuus nostaa päätään Markuksen viihtyessä yhä tiiviimmin Nooran kanssa.

"En jaksa sitä, että Josefina on mustasukkainen minusta koko ajan. Kyllä mä aion tuolla tutustua kaikkiin uusiin", Markus avautuu haastattelussa.

Lopulta Markus päätyy yhteiseen sänkyyn Nooran kanssa. Josefina löytää heidät sieltä huoneen ohi kulkiessaan.

"Joo nukun täällä. Voit mennä alas, en jaksa kuunnella", Markus ilmoittaa naisen huomatessaan.

Tilanne eskaloituu siihen, että Josefina paukkaa huoneeseen sisään ja kohottaa ääntään Markukselle.

"Mä en kestä sitä, että ihminen pelaa jonkun toisen tunteilla", Josefina tilittää.

Lopulta Markus yllättää sanomalla, että hänellä ei ole tunteita Josefinaa kohtaan.

"Mitä vittua oikeesti! Oletko sä vittu tosissasi?" Josefina huutaa raivoissaan.

"Voitko nyt lähteä? Mä en jaksa kuunnella tuota show'ta", Markus vastaa.

Lopulta pari vetäytyy keskustelemaan asioistaan olohuoneen puolelle. Markus syyttää Josefinaa pelitaktiikkansa pilaamisesta, mitä Josefina puolestaan ei voi ymmärtää.

"Mä en uskonut, että hän voisi tehdä tällaista tai että tämä peli on oikeasti noin tärkeä hänelle", Josefina ihmettelee.

Paratiisihotelli Suomen uudet jaksot Ruudussa maanantaisin ja tiistaisin!

Tunteet ja peli sekoittuvat Paratiisihotellissa – juonittelemasta suoraan yhteiseen suihkuun: "Terveisiä vaan äidille"

Tunteet ja peli alkavat sekoittua tällä viikolla Ruutuun ilmestyvissä Paratiisihotelli Suomi -jaksoissa. Aiemmin yhteisiin lemmenleikkeihin intoutuneet Antti ja Katri hiovat hotellissa omia suunnitelmiaan orastavasta romanssistaan ja toisistaan välittämättä. Uusimpana asukkaana hotelliin saapunut Timo naureskelee Antin kanssa sitä, kuinka karua olisi, jos Antti lähettäisi Katrin kotimatkalle heti sänkypuuhien jälkeen.

"Mä en usko siihen, että sä pettäisit sen vielä tässä vaiheessa. Se olisi aika tyly temppu. Äijä käy painaa sitä ja heti seuraavaksi lähtee tiputtamaan", Timo kommentoi kaksikon naureskellessa.

Omassa haastattelussaan Katri kertoo luottavansa Anttiin.

"Tällä hetkellä oma peli on sitä, että mä jatkan Antin kanssa parina ja Antti ajattelee samalla tavalla. Kyl mä oon varma siitä, että näin käy ja Tilda lähtee ulos", hän spekuloi tulevan pariseremonian lopputulosta.

Antin kanssa liittoutunut Namu puolestaan on sitä mieltä, että Katri ei ole tällä hetkellä turvassa pudotukselta.

"Katri ei tällä hetkellä ole super vahvoilla sillai, että meillä on kuitenkin aika vahva toi klikki tuossa. Antti haluaa kuitenkin olla talossa ja se pelaa tätä meidän kanssa. Antti on sanonut, että se ei luota Katriin tippaakaan", Namu avaa pelikuvioita.

"Katrin ja Antin tilanne on se, että he ainakin nauttivat toistensa seurasta. Mä en ole oikein varma, että vetääkö Antti vähän ehkä roolia ja yrittää saada jonkinnäköisen panomiehen maineen", Janne analysoi tilannetta.

Pelikuvioista huolimatta Antti ja Katri päätyvät myöhemmin illalla yhteiseen suihkuun, eikä pesuhetken agenda jää katsojiltakaan epäselväksi.

"Siellä suihkussa vähän halailtiin ja pussailtiin ja vähän jotain muutakin", Katri nauraa.

Antti on huolissaan siitä, millaisen sopan hänen lähentymisensä Katrin kanssa vielä aiheuttaa.

"Kai se jotenkin tässä selviää pikkuhiljaa, että miten asiat menee", mies kommentoi.

"Terveisiä vaan äidille", Antti vitsailee suihkusession jälkeen.

Paratiisihotelli Suomen uudet jaksot ilmestyvät Ruutuun joka maanantai ja tiistai!