46 uutta julkaisua

Neljännellä tuotantokaudella Olipa kerran goes Frozen

Disneyn draamasarjassa satu- ja tosimaailma ovat jälleen törmäyskurssilla ja tästäkään tuotantokaudesta ei puutu vauhtia eikä vaarallisia tilanteita.
 
16.8. alkaen seikkaillaan Hero-kanavalla Storybrookessa Emman, Henryn, Reginan ja muiden vanhojen tuttujen hahmojen kanssa. Tämän lisäksi sarjaan tulee tukku uusia hahmoja, kuten Lumikuningatar, paha kuningatarkolmikko ja Frozen-leffasta tuttu sisaruspari Elsa ja Anna. 
 
Olipa kerran 4. tk - Herolla 16.8. klo 18 alkaen.
Jaksot tulevat näkymään, jaksosta kaksi alkaen, Ruutu+-asiakkaille neljäntoista vuorokauden ajan Ruudussa. 
 

Olipa kerran 3. helmikuuta alkaen Herolla

  • This video is no longer available.

Disneyn draamasarja tuo satuhahmot nykypäivään ja meidän arkimaailmaamme. Itsenäisen yksineläjän Emma Swanin elämä mullistuu, kun hänen ovelleen ilmestyy kymmenvuotias Henry, hänen adoptoitavaksi antamansa poika. Henry uskoo vakaasti, että Emma on tosiasiassa Lumikin ja tämän prinssin kadonnut tytär. Näin alkaa satu- ja tosimaailmojen yhteentörmäys, joka on täynnä kiehtovaa draamaa, vauhdikkaita käänteitä ja tunteikkaita hetkiä.

Sarjan esittäminen aloitetaan ensimmäisestä tuotantokaudesta 3.2. ja heti ensimmäisen perään esitetään toinen tuotantokausi.

Uusi Olipa kerran -kausi starttaa 30. elokuuta Nelosella

  • This video is no longer available.

Nelosen suosittu Olipa kerran jatkuu 30. elokuuta uusilla, kolmannen tuotantokauden jaksoilla. Koostejakso aiemmin tapahtuneesta nähdään perjantaina 29. elokuuta.

Kauden avausjaksossa Henry ja sieppaajat saapuvat Mikä-Mikä-Maahan, mutta vastaanotto yllättää heidät. Pelastusjoukotkin ovat jo matkalla, mutta onko heistä sittenkään yhteistyöhön?

Jännittävän kolmannen kauden jaksot lauantaisin kello 19 Nelosella.

Olipa kerran -tähdet naimisiin!

  • Kuva: Splash/AOP

 

Olipa kerran -fantasiasarjan päätähtiin lukeutuvat Ginnifer Goodwin ja Josh Dallas ovat menneet naimisiin.

Goodwin ja Dallas avioituivat kaikessa hiljaisuudessa lauantaina 12. huhtikuuta Los Angelesissa. E! Newsin saamien tietojen mukaan pieneen ja vaatimattomaan seremoniaan osallistui vain 30 näyttelijäpariskunnan lähipiiriin kuuluvaa henkilöä. Paikalla olleiden vieraiden mukaan vihkimisen jälkeen järjestettiin pienimuotoinen cocktail-tilaisuus, jota säesti espanjalaisia kappaleita soittanut kitaristi.

Raskaana oleva Goodwin, 35, näyttelee Olipa kerran -sarjassa Lumikkia, kun taas hänen uunituore miehensä esittää prinssi Rohkeaa.

Olipa kerran -tähti raskaana!

  • Kuva: Splash/AOP

 

Suositussa Olipa kerran -sarjassa näyttelevä Ginnifer Goodwin on raskaana, People.com tietää kertoa.

Näyttelijättären tiedottaja paljasti asian People.comille todeten, että Goodwin, 35, ja hänen sulhasensa, 31-vuotias Josh Dallas, joka myös näyttelee Olipa kerran -sarjassa, ovat molemmat onnensa kukkuloilla. Pariskunta tapasi sarjan kuvauksissa. He julkistivat suhteensa huhtikuussa 2012.

Kihloihin pari meni tämän vuoden lokakuussa. Tähdet eivät ole vielä paljastaneet uuden tulokkaan sukupuolta tai syntymäaikaa.