196 uutta julkaisua

Miten julkkikset pärjäävät mökillä? Uusi Neljän tähden talkoot alkaa 8.4. Nelosella!

Nelosella alkaa maanantaina 8.4. huikea uusi kotimainen realitysarja Neljän tähden talkoot. Siinä käydään kevään mittaan 40 julkkiksen kesämökillä! Joka viikko maanantaista torstaihin neljä julkkista käy vuorotellen toistensa mökeillä, maatiloilla ja muissa vapaa-ajanpaikoissa. Mökin emäntä tai isäntä on varannut porukalle erilaisia talkoohommia: terassin maalausta, puusavottaa, niittämistä, hevosaidan rakennusta, saunanlauteiden pesua, lampaan keritsemistä… Kuinka julkkikset pärjäävät näissä talkoohommissa? Kuka yllättää osaamisellaan? Kuka sisullaan?

Haastavien talkootöiden lomassa kurkistetaan päivän julkkiksen mökille, ja rankan päivän jälkeen jutustellaan mukavia ansaitun iltapalan ääressä. Viikon päätteeksi valitaan paras talkoolainen, joka saa kultaiset rukkaset!
 
Jaksot ja julkkikset:
 
Viikko 15
 8.-11.4.

Anni Uusivirta, Susanna Penttilä, Mikki Kauste, Sami Kuronen

Tällä viikolla Susanna muun muassa joutuu käyttämään kirvestä ensimmäistä kertaa elämässään. Anni ja Susanna keksivät myös uuden liikeidean: nurmikon leikkuu bikineissä! Mitä enemmän työn tilaaja maksaa, sitä pienemmissä bikineissä nurmikko leikataan.
 
Viikko 16
 15.-18.4.

Olga Temonen, Irina, Marko Keränen, Sami Saikkonen

Olgan luona riittää eläimiä, ja lampaan keritseminen muodostuu haasteeksi. Kuka olisi uskonut, että punavuorelaishipsteristä paljastuu lammaskuiskaaja. Muuten viikkoa vietetään vetisissä tunnelmissa, ja se asettaa omat haasteensa talkoohommille.
 
Viikko 17
 22.-25.4.

Roman Schatz, Sutu Markkanen, Mikael Konttinen, Susanna Ruotsalainen

Talkooväki puuhaa tällä viikolla Vallilassa sijaitsevassa siirtolapuutarhassa; Keski-Suomessa Susanna Ruotsalainen kokeilee moottorisahaa, ja Saarijärvellä talkooporukka pelkää myyräkuumetta.
 
Viikko 18
 29.4.-2.5.

Fatbardhe Hetemaj, Noora Hautakangas, Lalli Savolainen, Jupe Tuomola

Tällä viikolla ollaan Turun saaristossa ja kunnostetaan Jupe Tuomolan anopin huvimaja, ja vielä pitäisi jaksaa kova puusavottakin.
 
Viikko 19 
6.-9.5.

Kike Elomaa, Jethro Rostedt, Mica Ikonen, Tauski Peltonen

Tällä viikolla siivotaan Kike Elomaan lapsuudenkotia, rakennetaan kesäkeittiö ja mökkiveranta sekä aherretaan Tauskin omakotitalossa, jossa on monta hommaa rempallaan.
 
Viikko 20
 13.-16.5.

Sami Garam, Ninja Sarasalo, Jonsu, Reckless Love rumpali Hessu Maxx

Sami Garam tarjoaa mökillään hommaksi isojen tukkien siirtämistä ja puusavottaa, ja kasvimaan laittoa ja ikkunanpesua on tarjolla muillakin koko viikoksi. Vaan kuka yrittää lintsata ja pujahtaa päiväunille kesken talkoiden?
 
Viikko 21
 20.-23.5.

Meiju Suvas, Kari Vepsä, Satu Taiveaho, Jussi Rainio
Tällä viikolla kiistellään oikeasta maalaustekniikasta sadekelillä ja sisustetaan vierasmökkiä, ja uusi laiturikin pitäisi asentaa. Kari Vepsän maatilalla pitäisi kunnostaa hevosaitaus.
 
Viikko 22
 27.-30.5.

Annika Metsäketo, Sipe Santapukki, Jaana Puupponen, Sinuhe Wallinheimo

Annika toivoo apua leikkimökin rakentamisessa, ja viikon mittaan talkoilla pitäisi tehdä myös grillikatos. Niittourakka herättää suuria tunteita, ja viikko huipentuu Sipe Santapukin ”härjäisiin töihin”, kivipolun rakentamiseen.
 

Viikko 23 3.-6.6.

Inka Henelius, Milana Misic, Jimi Constantine, Kalle Kuvaja

Vuorossa on yllättävä talkoohomma: vanhan navetan kunnostaminen Inka Heneliuksen hääpaikaksi! Viikolla rakennetaan myös raput ja puhdistetaan kattoa. Suurimman yllätyksen tarjoaa Kallen ja Joannan mökki: se on palanut, ja tiedossa on palojätteen korjaamista. Tällä mökillä hommaa on niin paljon, että talkooväen sopu alkaa rakoilla pahasti.
 
Viikko 24 
10.13.6.

Nasima Razmyar, Turkka Mastomäki, Koop Arponen, Johanna Koivu
Viikon talkootähti on Koop Arponen joka on työskennellyt vuosia rakennusalalla. Hänen taidoillaan on käyttöä niin portaiden rakennuksessa, lattian korjauksessa kuin saunanlauteiden ja kiukaan asennuksessakin. Tällä viikolla myös vaihdetaan rooleja: tytöt maalaavat ja pojat siivoavat. Kaikkia tämä ei miellytä.

 

Työtä pelkäävä Zarkus Poussa jättää hommat sikseen - uskomaton tyyppi!

Kauden viimeisessä Neljän tähden talkoot -jaksossa heilutaan tenori Jyrki Anttilan kauniilla kotipihalla, missä muusikko Zarkus Poussa ja yrittäjä Saija Palin pannaan raskaisiin hommiin. Kuinka sujuu kaksikon yhteistyö, kun toinen on letkeä laiskottelija ja toinen sitkeä työmuurahainen? Missä on Zarkus?

Neljän tähden talkoot Nelosella ma-to klo 19!