7 uutta julkaisua

Hengenpelastajakisaajat käyvät läpi toistensa kauneusleikkauksia: "Rosannalla on kyllä tosi hyvät rinnat!"

Uudessa Martina ja hengenpelastajat -jaksossa osa kilpailijaporukasta päätyy keskustelemaan itsensä ja toistensa kauneusleikkauksista ja muista operaatioista.

Suvi Pitkänen kertoo, että hänelle on laitettu huulet, mutta vain kaksi kertaa. Ja on Suville botoxiakin laitettu.

Rosanna Kuljun rinnat saavat myös paljon huomiota keskustelussa. Silikonia on Rosannalle laitettu reilustikin, mutta kokonaan lihaksen alle. Palaute rinnoista kilpasiskoilta onkin ylistävää.

Martina ja hengenpelastajat torstaisin klo 21.00 Jimillä.

Martina ja hengenpelastajat -kisalle yllätysvoittaja: ”Mä itken onnesta – en olis ikinä voinu kuvitella, että voitan tän!"

Martina ja hengenpelastajat –ohjelman kakkoskauden finaalissa kilpailijoilta vaaditaan niin voimaa, älyä kuin sydäntäkin. Fyysisiltä valmiuksiltaan paremmat Rita Niemi ja Eve Lorek joutuvat todistamaan, kun finaalitehtävän jälkeen koko kilpailun voittajaksi julistetaan kirpuksikin kutsuttu Amanda Harkimo!

Amanda liikuttuu välittömästi kyyneliin, kun voittajan nimi sanotaan ääneen ja on seuraavat minuutit suuren tunnepurkauksen vallassa.

Martina ja hengenpelastajat –kausi päättyy tähän.

Amanda Harkimo ja Suvi Pitkänen: "Koolla on välilä!"

Uudessa Martina ja hengenpelastajat -ohjelman jaksossa naiset keskustelevat unelmien miehistä. Suvi Pitkänen toteaa, että karisma ja itsevarmuus viehättävät, kunhan mies ei komenna liikaa. Amanda Harkimon mukaan miehen pitää olla iso: ”Mitä pienemmäksi tunnen itseni, sen parempi.”

Suvi toteaa myös, että koolla todellakin on väliä. Seksi on hänen mukaansa tärkeä osa kaikkea, ja ”...jos kaverilla on pilli, eihän se voi olla siistii, eihän sen kanssa halua harrastaa.”

Martina ja hengenpelastajat Jimillä torstaisin klo 21.00.

Hengenpelastajaohjelmassa yllätyskäänne - neljä pudonnutta muodostaa haastajajengin: ”We’re back!”

Martina ja hengenpelastajat -sarjan uusimmassa jaksossa on luvassa yllätys. Jo kertaalleen pudonneet kaunottaret saapuvat yllättäen haastamaan sarjassa vielä mukana olevat kilpailijat! Yksi heistä saa mahdollisuuden jatkaa kisassa. Miten kilpailijat reagoivat kun vanhat kilpasiskot saapuvat haastamaan heitä? 

- Mä luulen et ne kattoo mua tälleen, et "ai toi tuli nyt takas, voi v*ttu!", Belinda kuvailee tuntemuksiaan.

Martina ja hengenpelastajat Jimillä torstaisin klo 21.00.

Suvi Pitkäsen ja Amanda Harkimon krapulainen hengenpelastuspäivä: ”Juotiin ehkä vähän eilen liikaa viiniä…”

Martina ja hengenpelastajat -sarjan torstaisessa jaksossa Suvi ja Amanda eivät ole aamusta aivan parhaimmassa hengenpelastuskunnossa. Ilta Hunksien talolla on venynyt juhlinnan merkeissä aamun pikkutunneille asti eikä neitosten olotila ole aivan paras mahdollinen.
 
”Juotiin ehkä vähän eilen liikaa viiniä…”, Suvi päivittelee.
 
Katso video!
 
Martina ja hengenpelastajat Jimillä torstaisin kello 21.

Miss Peppu ja SM-twerkkaaja ilmiriidoissa ohjelman kuvauksissa: ”Sä oot vessassa tukkimassa teitä!”

Martina ja hengenpelastajat -ohjelman torstain jaksossa Melissa ja Belinda ajautuvat sanaharkkaan. Pientä ärtymystä on ollut ilmassa jo pitkin kisaa, mutta nyt tunteet kuumenevat toden teolla.

”Sä oot vessassa tukkimassa teitä!”, Belinda lataa Melissalle.

Belinda ei ole tyytyväinen Melissan stressinsietokykyyn ja olettaakin tämän ramppaavan sen vuoksi vessassa aina ennen kisaa.

Katso videolta, mistä kissatappelussa on oikein kyse.

Martina ja hengenpelastajat Jimillä torstaisin kello 21.