Mad Cook Show

Mad Cook Show

Rikun ja Tunnan Mad Cook Show on hullujen keittiömestareiden älykäs ja älytön ruokashow, joka kutsuu Suomen kiinnostavimmat vieraat pöytäänsä syömään, juomaan ja keskustelemaan – Madventuresin taatulla twistillä. Mad Cook Show Nelosella ja Ruudussa keskiviikkoisin klo 21. Kotimainen ohjelma. #madcook

30 uutta julkaisua

Mad Cook Show'ssa tiukka alku! Maistuuko Janne Katajalle raakamaksasmoothie vai mysteerilerssi?

Nelosella keskiviikkona 5.4. klo 21 starttaava Mad Cook Show on viihteellinen ruokashow hämmentävimmistä mätöistä ja übereimmistä fine diningeista ympäri maailmaa. Se on kuin vinksahtanut pubivisa ruokailun ja ravinnon maailmasta. 

Saisiko olla pala härän penistä tai kenties herkullinen poronsilmätarteletti? Muun muassa näitä herkkuja vieraat pääsevät napostelemaan uuden Mad Cook Show'n ensimmäisessä jaksossa, joka nähdään Nelosella keskiviikkona 5. huhtikuuta. Ensimmäinen jakso on jo nyt katsottavissa Ruudun maksullisella puolella, ja uusi jakso ilmestyy palveluun aina edellisen jakson alkaessa televisiosta. Kaikki jaksot ovat myös jälkikäteen katsottavissa Ruudun maksuttomalta puolelta.

Mad Cook Show'ta vetävät itseoikeutetusti 15 vuotta maailman eri ruokakulttuureja kiertäneet Riku Rantala ja Tuomas "Tunna" Milonoff. Jokaisessa jaksossa studiossa on kaksi pöytäseuruetta, joiden ruokamaailmaan liittyvää keskustelua Riku ja Tunna johtavat.

Pöytäseurueisiin kuuluvat vakiojäseninä stand up -koomikot Eeva Vekki ja Tomi Walamies. Jokaisessa jaksossa keskustelijoiden taustalla häärii myös Mad Cook Show'n oma Hullu kokki, Jenni Tuominen, joka valmistaa keskustelijoiden maisteltavaksi kaikkea härän esinahasta matonakkeihin ja taidokkaisiin fine dining -elämyksiin. Lisäksi pöytäseurueissa on vaihtuvat vieraat, joilla jokaisella on omanlaisensa kiinnostava suhde ruokaan. 


Ohjelman ensimmäisessä jaksossa vieraiksi saapuvat Janne Kataja ja Maija Vilkkumaa. He ovat pahaa aavistamatta paljastaneet inhokkiruokansa ennen kuvauksia. Kataja kuvailee itseään viihdetaivaan nirsoimmaksi ihmiseksi, mutta kaikkein suurin kuvotus hänellä on maksaruokia kohtaan. Luonnollisesti Kataja saakin jaksossa valita maisteltavakseen maksasmoothien tai Mad Cook Show'n mysteerilerssin. Vilkkumaa taas syö kaikkea, ja onpa hänen lautasellaan kerran tepastellut jopa elävä rapu. Mutta miten rokkimimmille maistuu poronsilmä? 

Rohkeat ruokamaistiaiset ovat kuitenkin vain kirsikka kakun päällä tässä vinksahtaneessa show'ssa, sillä mukaan mahtuu kiinnostavaa nippelitietoa ja visailua ruoasta, härskiä vitsailua unohtamatta. Ensimmäisessä jaksossa selviää muun muassa, montaako eri lisäainetta on erään nimeltä mainitsemattoman pikaravintolaketjun mansikkapirtelössä ja olisiko eettisempää syödä Pluto vai Hessu Hopo. 

Kauden aikana vieraina nähdään Vilkkumaan ja Katajan lisäksi muun muassa Makwan Amirkhani, Rosa Meriläinen, Jari "Bull" Mentula, Maria Veitoja, Paavo Arhinmäki ja Päivi Räsänen

Mad Cook Show Nelosella keskiviikkoisin 5.4. alkaen klo 21. Seuraavan viikon jakson voi katsoa ennakkoon maksullisessa Ruutu-palvelussa. Seuraa ohjelmaa Facebookissa: @madventures.tv, Instagramissa: @madventuresofficial  ja twiittaa: #madcook

Olisitko uskonut? Tämän takia päihtynyt sammaltaa puhuessaan!

Mad Cook Show’n kauden viimeisessä jaksossa ovat vieraina JVG:n Jare ja VilleGalle, jotka kisaavat toisiaan vastaan Eeva Vekin ja Tomi Walamiehen joukkueissa.
Ruokaan liittyy monia uskomuksia ja myyttejä, ja niitä puretaan tässä hyvin omanlaisessaan ruokaohjelmassa.
Illan jaksossa Riku Rantala ja Tunna Milonoff väittävät, ettei päihtyneen sammallus johdu aivoista, vaan kielen puutumisesta. Vieraiden tehtävänä on päättää, onko väite totta vai tarua.
”Onko tullut sammallettua joskus?” Tomi utelee VilleGallelta.
”On tullut, kyllä”, mies myöntää.
Hän on huomannut, etteivät riimit solju muutaman oluen jälkeen, eikä juomia kannata siksi nauttia studiolla.
”Kyllä se on tuo kielen puutuminen”, VilleGalle sanoo varmana.
Riku ja Tunna vahvistavat, että vastaus on aivan oikein.
”Mistä se kokovartalopuudutus sitten johtuu?” Jare ihmettelee.
Mad Cook Show'n viimeinen jakso Nelosella keskiviikkona klo 21! Seuraa ohjelmaa Facebookissa: @madventures.tv, Instagramissa: @madventuresofficial ja twiittaa: #madcook

Heikki Paasonen paljastaa kolme bravuuriaan seksiasennoissa: "Pallokalassa sama kuolemanprosentti kuin siinä ruoassakin"

Tämän viikon Mad Cook Show’ssa vieraina ovat juontaja Heikki Paasonen ja näyttelijä Riku Nieminen.

Jakson aiheena on uusavuttomuus, ja Heikki Paasonen tunnustaa aihepiirin sopivan häneen täydellisesti. Riku Rantala kertoo, että Heikki osaa kuulemma tehdä vain kolmea ruokaa.

”On totta, että mulla on vaan kolme bravuuria, jotka on siis Pekingin ankka, gratinoitu hummeri ja pallokala. Mutta nä itse asiassa ei oo ruokia, nämä on seksiasentoja”, Heikki täsmentää muiden nauraessa vieressä.

”Itse asiassa täs pallokalassa on sama kuolemaprosentti kuin siinä ruoassakin. Jos sitä ei tee oikein, niin se on vaarallista”, Heikki jatkaa vitsailuaan.

Hän muistuttaa, että hänellä on kyseiseen asentoon monen vuoden koulutus.

”Siihen liittyy lähinnä vain paineilma”, Heikki jatkaa tarinointiaan.

Seuraa ohjelmaa Facebookissa: @madventures.tv, Instagramissa: @madventuresofficial ja twiittaa: #madcook.

Jyrki Sukula syö sian silmää ilmekään värähtämättä – kritiikkiä saa vain ruoan kypsyysaste

Illan Mad Cook Show’ssa aiheena on ruokahävikki, ja vieraiksi saapuvat kokki Jyrki Sukula ja vloggaaja Veronica Verho.

Jaksossa Jyrki Sukula pääsee maistamaan ruokaa, joka herättää kanssakilpailijoissa ja yleisössä iljetyksen tunteita.

Jyrki ei itse näe, mitä hän nauttii ruoaksi, vaan hänen pitää mutustella sitä silmät sidottuina. Hän pohtii, että ruoka saattaisi olla kateenkorvaa tai aivoja.

”Onpa sitkeetä. Hyvän makusta. Onks tä silmä? Ei tä silmä oo?” hän kommentoi ilmekään värähtämättä, pureskellessaan sian silmää.

”Eikä tä oo minkään per****reikäkään?” Jyrki ihmettelee hänelle tuttuun ronskiin tapaan.

Hän valittelee, ettei saa hampaillaan rikki sitkeää ruokaa. Moni olisi tässä vaiheessa jo luovuttanut sitkeän ja epämiellyttävän ruokalajin kanssa, mutta Jyrkin ainoa kritiikki osuu Mad Cook Show’n kokki Jenni Tuomiselle

”Ei tätä pysty syömään. Huonosti kypsennetty”, hän tilittää.

Seuraa ohjelmaa Facebookissa: @madventures.tv, Instagramissa: @madventuresofficial ja twiittaa: #madcook.

Syntinen ranskalaisriitti saa Sampo Kaulasen voimaan pahoin – Tunna: ”Kaikki hyvin?”

Illan Mad Cook Show’ssa teemana on uskonto ja ruoka. Vieraiksi saapuvat Helsingin piispa Teemu Laajasalo ja kyläkauppias Sampo Kaulanen.

Illan päätteeksi vieraille tarjoillaan syntistä ranskalaista ruokaa, ortolan lintua eli peltosirkkua. Tämä ruokalaji syödään kokonaisena. Mukana ovat niin luut kuin linnun pääkin.

Tämän ruokalajin syömiseen kuuluu se, että ruokaa nauttiessaan päässä pidetään huppua.

– Kyseessä on hyvin synnillisenä pidetty herkku. Ja miksi siellä on nämä huput päällä? Perinteisesti huppu on taiteltu pään päälle siksi, ettei jumala näkisi tätä hirvittävää ahneutta ja julmuutta, mikä tähän ateriaan sisältyy, Riku Rantala kertoo.

Sampo empii hieman ennen kuin hän työntää linnun kokonaisena suuhunsa. Riku ehtii juuri aloittaa kertomuksen tämän rituaalin historiasta, kun Sampon hupun alta alkaa kuulua yökkäilyä.

– Noniin, Kaulasella alkaa potkaisemaan, Riku huomaa.

– Jäikö oikeesti kurkkuun jotain? Kaikki hyvin? Tunna huolestuu.

Pahoinvointi vie pian vallan ja Sampo nappaa ämpärin kouraansa ja häviää pöydän alle.

Seuraa ohjelmaa Facebookissa: @madventures.tv, Instagramissa: @madventuresofficial ja twiittaa: #madcook.

Mad Cook Show kumoaa yhden tunnetuimmista laihdutusohjeista: "Ei ole merkitystä, mihin aikaan syöt"

Tämän viikon Mad Cook Show’ssa vieraina nähdään kansanedustaja Kike Elomaa ja ex-jääkiekkoilija Jere Karalahti.

Jaksossa heiltä tiedustellaan muun muassa sitä, onko totta, että myöhään illalla syöminen lihottaa eniten?

– Mä en oo seitsemään vuoteen syönyt yhtään ateriaa, kunnon ateriaa, eduskunnassa päivällä, Kike Elomaa kertoo jaksossa.

Tämä herättää suurta ihmetystä muissa studiossa olevissa.

– Mä syön aina kuuden jälkeen pääateriani ja olen tehnyt sitä koko ikäni, joten jos Tunna tuo Oxfordin paperit, että tämä on tieteellisesti todettu, että näin on, niin en usko sitä, hän jatkaa.

– Joskus keikkailun jälkeen laitoin perunakattilan päälle kolmelta neljältä yöllä, Kike kertoo.

Panelistit toteavat, ettei illalla syöminen välttämättä ole kaikkein terveellisintä, mutta heidän mielestään ratkaisevinta painonhallinnassa on kuitenkin se, paljonko on syönyt koko päivän aikana.

Jere Karalahti esimerkiksi on tottunut jääkiekkoilijana siihen, että välillä syödään myös myöhään illalla, koska energiaa tarvitaan pelien ja treenien jälkeen.

– Tarua! kuuluukin kilpailijoiden yhteinen vastaus.

– Sillä, mihin aikaan syöt, ei ole niin paljon merkitystä kuin sillä, mitä ja kuinka paljon syö, Tunna Milonoff perustelee.

Seuraa ohjelmaa Facebookissa: @madventures.tv, Instagramissa: @madventuresofficial ja twiittaa: #madcook.