216 uutta julkaisua

Kuorosodan voittaja on Suvi Teräsniska ja Oulun kuoro!

Kuorosodan tiukka finaalitaistelu Oulun ja Pihtiputaan kuorojen välillä päättyi Suvi Teräsniskan ja Oulun kuoron voittoon! Ääniä tuli finaaliviikolla ennätysmäärä ja tilanne oli loppuun saakka erittäin tiukka.

Suvi Teräsniskan ja Oulun kuoron 40 000 euron palkintosumma menee Oulun yliopistollisen sairaalan pienten syöpäpotilaiden hyväksi. Lasten syöpäostastolla hoidetaan syöpää ja veritauteja sairastavia lapsia koko pohjoisen Suomen alueelta aina vauvaikäisistä nuoriin aikuisiin. Sairaala aikoo uusia saamillaan rahoilla syöpäsairaiden hoidossa tärkeän kantasolukeräyskoneen.

Kuorosodan finaalissa esiintyivät myös kaikki pudonneet kuorot eli Lahti, Kuopio, Vantaa ja Helsinki. Finaalissa esiintyi myös ihana Jonna Geagea.

Finaaliyleisössä jännitti myös arvovieras: presidentti Tarja Halonen saapui seuraamaan Kuorosodan loppuhuipennusta.

Katso kaikki kuorojen esitykset ja extramateriaalit kulissien takaa Kuorosodan nettisivuilta.

Hämeenkyrön kuoro vei Kuorosodan voiton!

Kuorosodan neljännen kauden finaali huipentui Jussin ja Hämeenkyrön kuoron voittoon! Voittaja saa palkinnoksi 40 000 euroa ja se menee kokonaan kuoronjohtajan valitsemalle hyväntekeväisyyskohteelle Pirkanmaan sydänlapset Ry:lle.

Katso kaikki illan huikeat esitykset Kuorosodan sivuilta. Luvassa myös voittajakuoron tunnelmia heti voiton jälkeen!

Kuorosodan takahuoneen sohvat ovat myynnissä Huuto.netissä. Tuoleista saadut tulot menevät suoraan kunkin artistin hyväntekeväisyyskohteelle. Huuda itsellesi upea sohva ja tee samalla hyväntekeväisyyttä! Sohvahuutokauppa on avoinna lauantai-iltaan saakka.

Ensi perjantain Kuorosodassa on aika viedä 40 000 euron palkinto Hämeenkyröön Pirkanmaan Sydänlapsille. Tämä on Kuorosodan 2011 voittajan kotiinpaluu. Kuorosota perjantaina kello 20.