686 uutta julkaisua

Miitta Sorvali sekoili Tellervo von Appelgreninä: Lähetti terveiset Esko Salminen -vainaalle

Näyttelijä Miitta Sorvali on ollut uransa varrella monessa mukana. Yksi ohjelmista on YleLeaks, jonka riveissä Sorvali on nähty teatterineuvos Tellervo von Appelgrenin hahmossa.
Sorvali kertoi Radio Rockin Korporaatiolle hahmon äänen pohjaavan hänen lapsuutensa hassutteluun, mutta Tellervosta löytyy myös Kyllikki Forssellia.
Miitta Sorvali nähdään Kaikki äitini, kaikki tyttäreni –näytelmän myötä Metro Areenan lavalla lauantaina 13.5. Sorvalin lisäksi lavalla nähdään Pirjo Heikkilä ja Sanna Stellan. Näytelmän on ohjannut Petteri Summanen.

Korporaation Sporttituur valloitti Jyväskylän - pizzaa kansalle!

Korporaation Sporttituur saavutti myös Jyväskylän. Lähetystä tehtiin Palokan Kotipizzasta, johon saapui myös lentopallojoukkue Atte Kyrölä Fan Clubin edustaja. Hän vastaanotti koko joukkueen puolesta palkinnon, eli 105 euron arvoisen lahjakortin Kotipizzaan. Illalla Korporaatiolla suuntasi Hippoksen pesäpallostadionille seuraamaan Jyväskylän Kirittärien kohtaamista Lappajärven Veikkojen kanssa. Katso!

Sporttituur koripallon kimpussa Kotkassa

Korporaation Sporttituur ylettyi myös Kotkaan! Korporaatio tutustui Koripappojen treeneihin ja Harri osallistui myös vaparikisaan. ✌️Koripapat koostuvat kaiken ikäisistä pelaajista ja pisteitä herrat eivät normaalisti laske.

Harri, Kim ja Paukkki testasivat myös Kotipizzan uutuustuotteen, eli dippikanan. Tsekkaa mielipiteet!