2051 uutta julkaisua

Jyrki Sukulan uusi tv-ohjelma ohjaa nuoria työelämään

Kuppiloita ja hotelleja viime vuodet television puolella kuntoon laittanut Jyrki Sukula valmistelee uutta televisio-ohjelmaa. Huhti-elokuun välisenä aikana kuvattavassa ohjelmassa ohjataan kahdeksaa nuorta työn pariin. Sukula tulee kouluttamaan nuoria ravinto-alalle ja avustaa heitä myös työpaikan saannissa.
Sukula kertoi Korporaatiolle, että 15-vuotiaana hän itse sai aikanaan apua ravintola-alan ammattilaisilta ja tämä sai pelkän peruskoulupohjan omaavan Jyrkin oikeaan suuntaan. Nyt Jyrki haluaa omalta osaltaan auttaa puolestaan muita.
Ohjelmaan haetaan kahdeksaa kouluttamatonta 17-25 –vuotiasta pääkaupunkiseutulaista nuorta. Haku on käynnissä 15.3 asti osoitteessa nelonen.fi.

Korporaation Sporttituur valloitti Jyväskylän - pizzaa kansalle!

Korporaation Sporttituur saavutti myös Jyväskylän. Lähetystä tehtiin Palokan Kotipizzasta, johon saapui myös lentopallojoukkue Atte Kyrölä Fan Clubin edustaja. Hän vastaanotti koko joukkueen puolesta palkinnon, eli 105 euron arvoisen lahjakortin Kotipizzaan. Illalla Korporaatiolla suuntasi Hippoksen pesäpallostadionille seuraamaan Jyväskylän Kirittärien kohtaamista Lappajärven Veikkojen kanssa. Katso!

Sporttituur koripallon kimpussa Kotkassa

Korporaation Sporttituur ylettyi myös Kotkaan! Korporaatio tutustui Koripappojen treeneihin ja Harri osallistui myös vaparikisaan. ✌️Koripapat koostuvat kaiken ikäisistä pelaajista ja pisteitä herrat eivät normaalisti laske.

Harri, Kim ja Paukkki testasivat myös Kotipizzan uutuustuotteen, eli dippikanan. Tsekkaa mielipiteet!