2410 uutta julkaisua

Taiteilija Jani Leinonen Elovena –kohusta: Raisio ei saanut korvauksia

Nykymaailman menoa taiteellaan kritisoiva Jani Leinonen kertoi Korporaatiolle, että valjastaessaan Elovena –tytön arveluttaviin kuviin hän ei halunnut hyökätä Raisiota vastaan vaan käsitellä pitkän aikaa esillä ollut mainoskuvaa. Leinonen halusi esittää Elovena –tytön kautta nykyaikaisen naisen monipuolistuneen kuvan.
Raisiokaan ei mainoshahmonsa käyttämisestä tykännyt ja lähetti Leinoselle kirjeellä korvausvaatimuksen. Leinonen selvitti asiaa ja selvisi, että yritysten maskotteja ja mainoshahmoja voi hyödyntää Leinosen taiteen kaltaisella tavalla.

Korporaation Sporttituur valloitti Jyväskylän - pizzaa kansalle!

Korporaation Sporttituur saavutti myös Jyväskylän. Lähetystä tehtiin Palokan Kotipizzasta, johon saapui myös lentopallojoukkue Atte Kyrölä Fan Clubin edustaja. Hän vastaanotti koko joukkueen puolesta palkinnon, eli 105 euron arvoisen lahjakortin Kotipizzaan. Illalla Korporaatiolla suuntasi Hippoksen pesäpallostadionille seuraamaan Jyväskylän Kirittärien kohtaamista Lappajärven Veikkojen kanssa. Katso!

Sporttituur koripallon kimpussa Kotkassa

Korporaation Sporttituur ylettyi myös Kotkaan! Korporaatio tutustui Koripappojen treeneihin ja Harri osallistui myös vaparikisaan. ✌️Koripapat koostuvat kaiken ikäisistä pelaajista ja pisteitä herrat eivät normaalisti laske.

Harri, Kim ja Paukkki testasivat myös Kotipizzan uutuustuotteen, eli dippikanan. Tsekkaa mielipiteet!