Kaikki vastaan 1

Kaikki vastaan 1

Kaikki vastaan 1 on uusi ja näyttävä koko perheen liveshow, jossa yksi studiokilpailija pelaa koko Suomea vastaan hauskoissa, erikoisissa ja hulvattomissa kysymyksissä. Anni Hautalan juontamassa suorassa lähetyksessä studiokilpailija saa ratkottavakseen hullunkurisia pulmia, joihin ei todellakaan löydy vastausta Googlesta. Elina Kottonen ja Janne Kataja testaavat pulmat käytännössä, ja kansa osallistuu peliin kännyköillään. Kuka vie lopuksi rahapotin?

11 uutta julkaisua

Aku Hirviniemi sinnittelee teipin varassa – "Miks toi ei tipu?"

Kaikki vastaan 1 -kauden kuudennessa jaksossa vieraili näyttelijä Aku Hirviniemi. Aku teki paluun teeveeseen vuoden tauon jälkeen ja oli mukana temppustudion vahvistuksena Janne Katajan ja Elina Kottosen seurassa suorassa lähetyksessä koko jakson ajan. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita totisesti riitti!

Hirviniemen temppuilu huipentui finaalitehtävässä, kun mies teipattiin roudarinteipillä seinään. Tehtävänä oli arvata, kuinka monta teipinpalaa 80:stä pitää irrottaa ennen kuin mies irtoaa ja molskahtaa vaahtokylpyyn.

Kävi niin, että Aku ei tippunut sitten millään ja ohjelmassa mentiin reippaasti yliajalle. Tulos saatiin kuitenkin loppujen lopuksi selville ja jakso päätökseen.

Katso piinaavaan pitkä mutta hysteerisen hauska loppuhuipennus!

Kaikki vastaan 1 sunnuntaisin kello 20 Nelosella. Ohjelman somekanavia seuraamalla pääset mukaan studion tunnelmiin ja voit osallistua arvontoihin! #kaikkivastaan1

Kuka täyttää ystäväkirjan viimeisenä? No tietenkin Jaanu!

Kaikki vastaan 1 -ohjelman toisella kaudella sometiimin repussa kulki ystäväkirja, jota täytettiin aina sunnuntaisin. Kirjaan kertyi merkintöjä esimerkiksi Arttu Wiskarilta, Niina Lahtiselta, Arman Alizadilta, Roni Backilta, Heikki Paasoselta ja Juuso Mäkilähteeltä.

Viimeisenä livesunnuntaina sometoimittaja Tuukka "Tukeshow" Ritokoski ojensi kirjan Jan-Aslak "Jaanu" Leinolle, joka toimii Kaikki vastaan 1 -show'n ohjaajana. Jaanu on auttanut ja viihdyttänyt sometiimiä syksyn mittaan, muun muassa soittamalla flyygeliä viereisessä huoneessa.

Kiitos, Jaanu! Nähdään... Milloin me nähdään?!

Anni Hautala hurmasi Kaikki vastaan 1 -livelähetyksissä – katso kaikki Annin upeat lookit!

Kaikki vastaan 1:n toinen tuotantokausi on nyt paketissa – kymmenenä sunnuntaina nähtyä visailuohjelmaa on hostannut ansiokkaasti upea Anni Hautala. Annin päällä on nähty kotimaista huippumuotia – katso videolta kuinka toinen toistaan upeampi look on luotu!

Makeup&hair: Eevis Liedes
Style: Vesa Silver

Kiitos Hálo, VEJITS, Marimekko, ANDIATA, Katri Niskanen & Chanel.

Tuukka herkistyi Kaikki vastaan 1 -kauden päättymisestä: “Mulla loppuu duunit, ymmärrättekö!”

Kaikki vastaan 1 -työryhmä kokoontui valmistelemaan toisen tuotantokauden viimeistä jaksoa Pasilan studioille – Tuukka Ritokoski herkistyi muistelemaan kuluneen kauden kohokohtia. Rakkaiden tv-töiden loppuminen otti Tuukkaa koville ja hän kaipasi kollegoiltaan hieman hellyyttä. Mitä nyt sitten tämän jälkeen? Oisko sulla Tukelle töitä?

Katso kauden viimeinen jakso klo 20 Neloselta!