Kaikki vastaan 1

Kaikki vastaan 1

Kaikki vastaan 1 on suosittu koko perheen liveshow, jossa yksi studiokilpailija pelaa koko Suomea vastaan hauskoissa, erikoisissa ja hulvattomissa kysymyksissä. Anni Hautalan juontamassa suorassa lähetyksessä studiokilpailija saa ratkottavakseen hullunkurisia pulmia, joihin ei todellakaan löydy vastausta Googlesta. Sara Forsberg ja Janne Kataja testaavat pulmat käytännössä, ja kansa osallistuu peliin kännyköillään. Kuka vie lopuksi rahapotin? Uusi kausi alkaa Nelosella 2.9. kello 19.30!

19 uutta julkaisua

Kaikki vastaan 1 – ehdot, säännöt ja vinkkejä sovellukseen liittyvissä ongelmatilanteissa

Ehdot ja säännöt

Lue Kaikki vastaan 1 -sovelluksen viralliset ehdot ja säännöt ennen rekisteröitymistäsi, jotta voit osallistua pelaamiseen.

Kun annat tietosi Kaikki vastaan 1 -sovellukselle ja osallistut peliin, hyväksyt seuraavat ehdot ja säännöt:

Arvonnan järjestäjä: Banijay Finland

Apple tai Google eivät ole osallisia arvonnan järjestämiseen. Apple tai Google eivät sponsoroi Kaikki vastaan 1 -ohjelmaa tai Kaikki vastaan 1 -sovellusta, eivätkä ole tekemisissä rahapotin arvonnan kanssa.

Kaikki vastaan 1 -sovellusta voivat pelata ja rahapotin arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, suomalaisen osoitteen omaavat henkilöt.

Peliä voivat pelata kaikenikäiset, mutta sinun täytyy olla yli 13-vuotias voidaksesi voittaa rahapotin arvonnassa. Voit pelata niin monta kertaa kuin haluat. Pelaaminen on ilmaista.

Jokaisen lähetyksen finaalikierroksella selviää, kumpi voittaa: studiokilpailija vai ”Suomen kansa”. Kun voittaja on studiokilpailija, saa hän pelissä tienaamansa rahapotin kokonaisuudessaan itselleen. Kun voittaja on ”Suomen kansa”, arvotaan kaikista Kaikki vastaan 1 -sovelluksella osallistuneista henkilöistä sattumanvaraisesti yksi voittaja, jolloin kansalle kertynyt potti menee kokonaisuudessaan vain tälle yhdelle arvonnassa voittaneelle pelaajalle. Voittajalle soitetaan suoran lähetyksen loppupuolella.

Jos pelaajan Kaikki vastaan 1 -sovellukseen antama nimi, puhelinnumero, ikä tai paikkakunta ilmenee vääräksi, pelaaja voidaan poistaa pelistä ja näin ollen hän ei myöskään voi osallistua rahapotin arvontaan.

Kaikki vastaan 1 -ohjelman ja Kaikki vastaan 1 -sovelluksen välillä voi toisinaan esiintyä viivettä tai muita häiriötilanteita. Nelonen Media, Banijay Finland tai Banijay Nordic eivät ole vastuussa viiveestä, joka saattaa esiintyä televisiolähetyksen ja Kaikki vastaan 1 -sovelluksen välillä.

Nelonen Media, Banijay Finland tai Banijay Nordic eivät ole vastuussa missään Kaikki vastaan 1 -sovellukseen liittyvissä häiriötilanteissa, joissa Kaikki vastaan 1 -sovelluksen pelaaminen häiriintyy.

Tuotantoon osallistuneet Sanoma Media Finlandin, Banijay Finlandin tai Banijay Nordicin työntekijät eivät saa osallistua rahapotin arvontaan.

Arvonnassa voittaneelle henkilölle soitetaan suoran lähetyksen loppupuolella, jos hänen antamansa puhelinnumero on henkilön oikea ja toimiva puhelinnumero. Jos pelaajan antama puhelinnumero osoittautuu virheelliseksi, arvomme uuden voittajan.

Nelonen Medialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja paikkakunta Kaikki vastaan 1 -sovelluksessa ja Kaikki vastaan 1 -ohjelmassa, sekä muissa Nelonen Median käyttämissä medioissa.

Saman pelaajan on mahdollista voittaa vain kerran saman tuotantokauden aikana.

Mikäli kotipelaaja voittaa rahapotin, maksaa arvonnan järjestäjä verot arpajaislain mukaan.

Yksityisyyden suoja

Banijay Finland Oy arvonnan järjestäjänä on rekisterinpitäjä sovelluksessa kerättyjen tietojen osalta. Rekisteröitymällä Kaikki vastaan 1 -sovelluksen pelaajaksi hyväksyt ja sallit, että antamiasi tietoja voivat tarvittaessa käyttää myös Nelonen Media sovelluksen palvelun toteuttamiseksi. Sinusta ei kerätä muuta tietoa kuin mitä olet itse ilmoittanut Kaikki vastaan 1 –sovelluksen kautta. Sovelluksen kautta sinusta kerätään; nimi, paikkakunta, ikä ja puhelinnumero. Alle 13 vuotaista ei kerätä muuta tietoa kuin pelaaja-nimimerkki ja paikkakunta.

Kysymme pelaajan nimen ja puhelinnumeron siltä varalta, jos tämä henkilö sattuu voittamaan rahapotin arvonnassa. Kysymme pelaajan paikkatiedot, jotta tiedämme missä päin Suomea tämä henkilö pelaa, niitä tilanteita varten, kun studiopelaaja halua nähdä kotipaikkakuntansa vastauskeskiarvon. Kysymme pelaajan ikää, sillä pelaajan täytyy olla yli 13-vuotias voidaksemme kerätä hänestä tarvittavat tiedot rahapotin arvonnassa.

Tietojen ensisijainen käyttötarkoitus on rahapotin arvonta ja yhteydenotto arvonnan voittajaan. Lisäksi tietoja käytetään tilastollisiin tarkoituksiin. Emme käytä henkilötietoja muihin tarkoituksiin, ja niitä säilytetään korkeintaan 12 kuukauden ajan viimeisestä lähetyksestä.

Nelonen Media sekä Banijay Nordic toimivat henkilötietoja käsitellessään Banijay Finlandin lukuun.

Banijay Finlandilla on oikeus tarkastella tietojasi arvonnan suorittamiseksi. Tietojasi käsitellään ja tallennetaan luotettavasti, eikä niitä käytetä markkinointiin tai julkaista. Tietojasi ei luovuteta missään olosuhteissa kolmannelle osapuolelle kaupallisiin tarkoituksiin.

Banijay Finland, Banijay Nordic ja Nelonen Media, pidättävät oikeudet kaikenlaisiin muutoksiin, jotka liittyvät Kaikki vastaan 1 -ohjelmaan ja Kaikki vastaan 1 -sovellukseen.

Sinulla on oikeus tarkistaa sinua koskevat tiedot maksutta kerran kalenterivuodessa. Meillä on myöskin velvollisuus pyynnöstä oikaista sinua koskevat väärät tai puutteelliset tiedot. Mikäli sinulla on kysymyksiä, tai haluat poistaa tai tarkistaa profiilisi ja siihen liittyvät tiedot, ota yhteyttä:

Banijay Finland Oy
Postiosoite: Kornetintie 3, 00380 Helsinki
Käyntiosoite: Kornetintie 3, 00380 Helsinki
Y-tunnus: 2153771-2

Sähköposti: contact@banijay.fi

 

Rekisteröityminen

Jos käytät iPhonea tai iPadia, sinun täytyy ladata Kaikki vastaan 1 -sovellus Apple Storesta Apple ID:si kautta. Voit tehdä tämän kerran kaikille omistamillesi laitteille. Se ei maksa mitään.

Jos käytössäsi on Android-puhelin tai -tabletti, sinun tulee syöttää Google Play ID:si rekisteröityäksesi.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miksi en saa Kaikki vastaan 1 -sovellusta auki?

Tarkista, mitä käyttöjärjestelmää puhelimesi tai tablettisi käyttää:

iOS / Apple
Kaikki vastaan 1 -sovellus tukee vain käyttöjärjestelmää iOS 9 tai uudempaa. Jos sinulla on käytössäsi iOS 8 tai vanhempi, sinun täytyy tehdä ohjelmistopäivitys.

Android
Kaikki vastaan 1 -sovellus toimii vain Androidin versiolla 4.4 tai uudemmalla. Jos käytät Androidin vanhempaa versiota, sinun täytyy tehdä ohjelmistopäivitys.

Maksaako Kaikki vastaan 1 -sovelluksen pelaaminen?

Kaikki vastaan 1 -sovelluksen pelaaminen on ilmaista. Kun rekisteröidyt iPhonen tai iPadin kautta, sinun täytyy kirjautua iTunes Storeen.

Kaikki vastaan 1 -sovelluksen lataaminen ja pelaaminen on ilmaista. Jos käytössäsi on iPhone tai iPad, puhelimesi “Ostot apeissa” –kohdan on kuitenkin oltava päällä, kun rekisteröidyt ja kirjaudut sisään peliin. Kaikki vastaan 1 -sovellus ei kuitenkaan veloita sinulta mitään.

Olen ladannut Kaikki vastaan 1 -sovelluksen, mutta en pysty pelaamaan. Miksi?

Mahdollisia syitä:

1. Olet kytkenyt ‘Ostot apeissa’ -kohdan pois päältä.
Tee näin: Mene puhelimesi Asetuksiin -> Yleiset -> Rajoitukset -> Salli kohta: Ostot apeissa.
Jos valikkosi on englanniksi: Settings -> General -> Restrictions -> Allow: In-App purchases

2. Peli ei ole vielä alkanut.
Voit pelata Kaikki vastaan 1 -sovellusta ainoastaan Kaikki vastaan 1 -lähetyksen aikana. Kaikki vastaan 1 -ohjelman lähetystä voit seurata Neloselta joka sunnuntai klo 20 alkaen.

3. Puhelimesi tai tablettisi ei ole yhteydessä Internettiin.
Puhelimesi tai tablettisi tulee olla yhteydessä Internetiin joko 3G:n, 4G:n tai Wi-Fi-yhteyden kautta, jotta voit pelata Kaikki vastaan 1 -sovelluksella. Tarkista Internet-yhteytesi, sulje sovellus ja avaa se sitten uudestaan.

4. Syynä on tekninen virhe.
Kyseessä voi olla myös tekninen virhe, jonka takia Kaikki vastaan 1 -sovelluksen pelaaminen häiriintyy tai ei ole ollenkaan mahdollista.

5. Olet rekisteröitynyt yli kuudelle puhelimelle tai tabletille.
Pelataksesi Kaikki vastaan 1 -sovelluksella sinun tulee rekisteröidä puhelimesi tai tablettisi Apple- tai Google-tilin kautta. Voit rekisteröidä enintään kuusi laitetta tiliä kohden. Jos tilillesi rekisteröityjen laitteiden määrä on ylittynyt, et pysty pelaamaan Kaikki vastaan 1 -sovelluksella.

Miksi en näe kysymystä Kaikki vastaan 1 -sovelluksessa ennen kuin se näytetään televisiossa Kaikki vastaan 1 -ohjelmassa?

Jos katsot lähetystä netistä tietokoneellasi, tabletillasi tai muulla laitteella, viive Kaikki vastaan 1 -ohjelman ja Kaikki vastaan 1 -sovelluksen välillä voi olla jopa 30 sekuntia.

Koska suurin osa Kaikki vastaan 1 -ohjelman katsojista seuraa lähetystä television välityksellä, Kaikki vastaan 1 -sovellus toimii synkronoidusti television lähetyksen kanssa.

Täytyykö minun kirjautua sovellukseen?

Sinun ei tarvitse kirjautua pelataksesi Kaikki vastaan 1 -sovelluksella, mutta ilman kirjautumista et voi olla mukana rahapotin arvonnassa. Kaikki vastaan 1 -sovellukseen kirjautuminen mahdollistaa sen, että saamme sinuun yhteyden silloin, jos satut voittamaan rahapotin arvonnassa.

Voit kirjautua Kaikki vastaan 1 -sovellukseen myös Facebook-tilisi kautta. Jos kirjaudut Facebook-tilisi kautta, sinun tulee antaa suostumus siihen, että Facebook luovuttaa tietosi meille.

TUI-ekstrakysymyksen arvonnan säännöt

Järjestäjä
TUI Finland Oy Ab, jäljempänä ”Järjestäjä”, järjestää arvonnan, jäljempänä ”Arvonta”. Järjestäjä ei ole millään tavoin vastuussa arvonnasta, sen toteuttamisesta tai järjestäjän tarjoamasta sovelluksesta. Järjestäjän vastuu rajoittuu ainoastaan palkintojen toimittamiseen järjestäjälle.

Sääntöjen soveltaminen
Näitä sääntöjä sovelletaan Järjestäjän Arvontaan Kaikki vastaan 1 -sovelluksen TUI-ekstrakysymyksessä.

Osallistumisen ehdot
TUI-ekstrakysymysarvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet henkilöt pois lukien Järjestäjän työntekijät.

Osallistumalla Arvontaan osallistuja myöntää Järjestäjälle kaikki oikeudet toimittamaansa aineistoon, edelleenluovutus- ja muunteluoikeus mukaan lukien. Osallistujalle jää Järjestäjästä riippumaton käyttöoikeus toimittamaansa aineistoon. Osallistuja vastaa siitä, että hänellä on oikeus myöntää edellä mainitut oikeudet Järjestäjälle, ja että hän on saanut suostumuksen aineiston lähettämiseen kaikilta aineistossa esiintyviltä henkilöiltä.

Osallistumalla Arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.

Henkilötietojen käsittely
Järjestäjä ei käytä eikä luovuta annettuja yhteystietoja suoramarkkinointitarkoituksiin. Osallistumisen yhteydessä annettua puhelinnumeroa ja osoitetietoja käytetään vain voittajien tavoittamiseen ja mahdollisten palkintojen toimittamiseen. Yhteystiedot hävitetään 1 kuukauden kuluttua arvonnan päättymisestä.

Osallistuminen ja arvonta-aika
Arvontaan voi osallistua 02.09. – 7.11.2018 välisenä aikana. 100 euron lahjakortin voittaja arvotaan viikon aikana vastanneiden kesken. Osallistuminen tapahtuu vastaamalla Kaikki vastaan 1 -sovelluksessa TUI-ekstrakysymykseen ohjelman loputtua ja täyttämään tarvittavat tiedot. Epäselvästi tai vajavaisin tiedoin täytettyjä osallistumisia ei huomioida.

Palkinnot ja voittajan valinta
Arvonnan pääpalkintona on yksi (1) 1 000 euron arvoinen matkalahjakortti, joka arvotaan kaikkien Kaikki vastaan 1 -kaudella TUI-ekstrakysymykseen vastanneiden kesken. Lisäksi arvotaan 10 kpl 100 euron arvoisia matkalahjakortteja. Viikoittain siis arvotaan yksi (1) 100 euron matkalahjakortti. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi.

Palkintojen luovutus ja voittajan julkistus
Järjestäjä ilmoittaa viipymättä arvonnan suorittamisen jälkeen arvontavoitoista voittajille sähköpostitse, puhelimitse tai postitse. Jos voittajaa ei tavoiteta hänen osallistumisensa yhteydessä antamien yhteystietojen kautta, arvotaan tilalle uusi voittaja. Järjestäjä vastaa palkinnon toimittamisesta voittajan ilmoittamaan osoitteeseen Suomessa. Voittajan nimi julkaistaan Kaikki vastaan 1 -sovelluksessa arvonnan jälkeen.

Järjestäjän vastuunrajoitus
Järjestäjän vastuu Arvontaan osallistumisesta rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista arvontaan osallistumisen yhteydessä taikka osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista tai Järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista, jotka saattavat vaikuttaa esimerkiksi palkinnon hyödyntämiseen.

Verotus
Järjestäjä vastaa arpajaisverosta. Järjestäjä antaa tiedon palkinnoista ja palkinnonsaajan tarpeellisista henkilötiedoista veroviranomaisille voimassaolevien verosäännösten edellyttämän mukaisesti.

 

Saara patistaa Jannea maistamaan ruokainhokkejaan – "Ihan kuin söisi puutarhaetanaa!"

Janne Kataja on mies, jolla on hyvin valikoiva suhde ruokaan. Hän on usein kertonut, ettei hänen ruokavalionsa ole kovin kirjava tai laaja-alainen.

Niinpä Saara päättää, että on aika vapauttaa Janne muutamasta fobiasta, ja tuo hänen eteensä mystisen yllätyskassin ruokakaupasta.

Katso, mitä tapahtuu, kun Jannen pitää maistaa oliiveja ja herkkusieniä!

Kaikki vastaan 1 sunnuntaisin kello 19.30 Nelosella ja Ruudussa. Seuraa meitä myös Instagramissa ja Facebookissa @kaikkivastaan1 !