Idols

Idols

Idols Nelosella perjantaisin!

Uutta tähteä etistään tällä kaudella uudistetun tuomariston voimin. Tuomariston puheenjohtajana toimii kotimaisen hiphopin pioneeri Elastinen. Elastisen rinnalle tuomaristoon nousevat Idols-legendaksi muodostunut teräväkielinen radiojuontaja ja toimittaja Jone Nikula sekä maan tunnetuimpiin artisteihin kuuluvat pitkän linjan muusikot Maija Vilkkumaa ja Jannika B. Ohjelmaa juontavat Anni Hautala ja Juuso Mäkilähde.

#IdolsSuomi

124 uutta julkaisua

Patrik ei ole eläessään esiintynyt – vetää nyt tuomariston sanattomaksi: ”Oot se tyyppi, minkä takia näitä ohjelmia pitää olla!"

Idolsin keskiviikon jaksossa tavataan todellinen hurmuri, kun koelauluhuoneeseen astuu lohjalainen Patrik Blomberg, 20.

Yksin koelauluihin saapuva Patrik ei ole esiintynyt aiemmin kuin kerran ja sekin kerta oli hänen vanhempiensa edessä.

"Laulan silloin, kun olen kotona yksin, koska en oikein kestä sitä, että muut kuuntelee mua", Patrik kertoo.

Hän kuitenkin toivoo, että tuomaristo näkisi, että hänessä on sitä jotain. Ed Sheeranin kappaleen esittävä Patrik aloittaa vakuuttavasti, mutta menee hämilleen unohtaessaan sanat.

"Kiitos, kiitos! Se meni hyvin, ei hätää", Jannika B lohduttaa.

"Toi on kiehtova ajatus, et sä et oo oikeestaan laulanut kellekään. Sä oot niin tollanen...varhaisperuna", Elastinen innostuu.

"Vielä tosta, kun sut saadaan ymmärtämään, että kuinka paljon sussa on potentiaalia, ja kun sä rupeet itse uskomaan itseesi, niin susta voi tulla ihan oikeesti Suomen seuraava idoli. Sä oot se tyyppi, minkä takia näitä ohjelmia pitää olla", Jannika tuulettaa.

Patrik on aivan otettu tuomariston kommenteista ja hän kokee, että tämä on ensimmäinen kerta, kun hän onnistuu jossain.

"Tästä ehkä tuli nyt mun suosikkipoika, kuulkaas", Jannika toteaa koelaulun jälkeen.

Idols Suomi keskiviikkoisin ja torstaisin klo 20 Nelosella ja Ruudussa. Osallistu keskusteluun somessa @idolssuomi ja #idolssuomi!

Patrik Blomberg voitti Idolsin! Tällainen roolimalli tuleva artisti haluaa olla

Idols huipentui perjantaina uuden Idolsin valintaan. Kansa äänesti voittoon 21-vuotiaan lohjalaisen Patrik Blombergin, joka esiintyi ensimmäistä kertaa kenellekään Idolsin koelauluissa. Miehen kehityskaari on ollut ennennäkemätön ja artistinalku on onnistunut kasaamaan kilpailun aikana itselleen huiman fanijoukon.

Katso tästä, millainen roolimalli Patrik haluaa nuorille faneilleen olla ja mitä mies aikoo heti ensimmäisenä voittonsa jälkeen tehdä!

Leo – Päätyyn

Leo Pakarisen esittää Idolsin finaalissa oman kappaleensa Päätyyn. Nopeatempoista räppiä tulviva karismaattinen veto vakuuttaa kaikki kuulijat, ja tuomarit nousevat mielettömän esityksen jälkeen seisomaan!

Osallistu keskusteluun somessa @idolssuomi ja #idolssuomi!

Jere – Hyvältä fotoissa

Jere Övermark nousee Idols-lavalle suorassa finaalissa omalla kappaleellaan! Jeren kappale on nimeltään Hyvältä fotoissa. Katso upea esitys videolta!

Osallistu keskusteluun somessa @idolssuomi ja #idolssuomi!