Idols

Idols

Idols Nelosella perjantaisin!

Uutta tähteä etistään tällä kaudella uudistetun tuomariston voimin. Tuomariston puheenjohtajana toimii kotimaisen hiphopin pioneeri Elastinen. Elastisen rinnalle tuomaristoon nousevat Idols-legendaksi muodostunut teräväkielinen radiojuontaja ja toimittaja Jone Nikula sekä maan tunnetuimpiin artisteihin kuuluvat pitkän linjan muusikot Maija Vilkkumaa ja Jannika B. Ohjelmaa juontavat Anni Hautala ja Juuso Mäkilähde.

#IdolsSuomi

150 uutta julkaisua

Julian ja Pete Parkkosen duetto tulvii kuumaa tunnelmaa! Antti Tuisku: “Tässä oli sähköä!”

Idols Suomen finalisti Julia Rautio, 22, laulaa Espoon Metro Areenalla suorassa lähetyksessä dueton Pete Parkkosen kanssa. Kaksikolta kuullaan kappale Ei nyt.

Todella latautunut esitys suorastaan tihkuu seksikkyyttä! Julian ääni sointuu hienosti yhteen Idols-tähti Pete Parkkosen kanssa ja lavashow saa tuomarit haukkomaan henkeään.

“Mä oon oikeastaan sanaton. Aika napakymppisuoritus!” Jurek nauraa.

“Tuntuu, että olet oppinut tän kisan aikana tosi paljon ja ottanut meidän neuvoista vaarin. Tämä esitys oli tosi kokonainen! Tässä oli niin paljon sähköä ja kaikkea, että huh huh!” Antti Tuisku tuulettaa.

Seuraa ohjelmaa Facebookissa: @idolssuomiofficial, Instagramissa: @idolssuomi ja twiittaa #IdolsSuomi.

Patrik Blomberg voitti Idolsin! Tällainen roolimalli tuleva artisti haluaa olla

Idols huipentui perjantaina uuden Idolsin valintaan. Kansa äänesti voittoon 21-vuotiaan lohjalaisen Patrik Blombergin, joka esiintyi ensimmäistä kertaa kenellekään Idolsin koelauluissa. Miehen kehityskaari on ollut ennennäkemätön ja artistinalku on onnistunut kasaamaan kilpailun aikana itselleen huiman fanijoukon.

Katso tästä, millainen roolimalli Patrik haluaa nuorille faneilleen olla ja mitä mies aikoo heti ensimmäisenä voittonsa jälkeen tehdä!

Leo – Päätyyn

Leo Pakarisen esittää Idolsin finaalissa oman kappaleensa Päätyyn. Nopeatempoista räppiä tulviva karismaattinen veto vakuuttaa kaikki kuulijat, ja tuomarit nousevat mielettömän esityksen jälkeen seisomaan!

Osallistu keskusteluun somessa @idolssuomi ja #idolssuomi!

Jere – Hyvältä fotoissa

Jere Övermark nousee Idols-lavalle suorassa finaalissa omalla kappaleellaan! Jeren kappale on nimeltään Hyvältä fotoissa. Katso upea esitys videolta!

Osallistu keskusteluun somessa @idolssuomi ja #idolssuomi!