Idols

Idols

Idols Nelosella perjantaisin!

Uutta tähteä etistään tällä kaudella uudistetun tuomariston voimin. Tuomariston puheenjohtajana toimii kotimaisen hiphopin pioneeri Elastinen. Elastisen rinnalle tuomaristoon nousevat Idols-legendaksi muodostunut teräväkielinen radiojuontaja ja toimittaja Jone Nikula sekä maan tunnetuimpiin artisteihin kuuluvat pitkän linjan muusikot Maija Vilkkumaa ja Jannika B. Ohjelmaa juontavat Anni Hautala ja Juuso Mäkilähde.

#IdolsSuomi

336 uutta julkaisua

Uusi Idols-tuomari Jurek Reunamäki on Suomen musiikkimaailman suuri vaikuttaja: ”Välillä joistain tulee hyviä juttuja"

Jurek Reunamäki on uusista Idols-tuomareista muita tuntemattomampi nimi suurelle yleisölle. Mies on kuitenkin musiikkialalla hyvin maineikas tekijä. Hän on kirjoittanut kappaleita sekä toiminut tuottajana lukuisille Suomen eturivin artisteille, kuten Erinille ja Antti Tuiskulle.

”Käytännössä enimmäkseen teen biisin kirjoittamista ja tuottamista. Se mitä kuunnellaan, niin vastaan suurimmasta osasta niistä soundeista."

Tuottamisen ja kappaleiden kirjoittamisen lisäksi Jurek etsii uusia artisteja jatkuvasti. Jos löytyy potentiaalia, hän ohjailee heitä uuteen suuntaan.

”Aika paljon työ on ihan perus baskeri päässä -taiteilua. Biisin kirjoittamista, sekoilua ja välillä joistain tulee hyviä juttuja”, tuottaja naurahtaa.

Idols on Jurekin ensimmäinen askel tv-maailmaan. Tuottajan roolissa hän voi antaa ehkä kovempaa palautetta kuin muut tuomarit. Musiikkikentän taustaosaamisessa hänellä on paljon annettavaa.

”En ole julkisessa roolissa, niin voin ehkä vähän vapaammin, jopa suoremmin puhua näille tuleville Idols-kokelaille ammattiryhmän edustajana.”

Jos uskoo omiin kykyihinsä, Idols voi Jurekin mukaan hyvinkin olla väylä matkalla tähtiin.

”Artisteja voi tulla ihan mistä vain. Kaikille on oma tilansa. Jos on oma juttu, niin kyllä se esille pääsee. Tällainen ohjelma voi olla ihan hyvin se väylä.”

”Alma oli tällainen tapaus. Hänet löydettiin Idolsin kautta”, Jurek muistuttaa.

Idols nähdään tulevana syksynä Nelosella! Laulajahaku on käynnistynyt! Hae mukaan osoitteessa nelonen.fi/rekry. Twiittaa #idolssuomi.

Patrik Blomberg voitti Idolsin! Tällainen roolimalli tuleva artisti haluaa olla

Idols huipentui perjantaina uuden Idolsin valintaan. Kansa äänesti voittoon 21-vuotiaan lohjalaisen Patrik Blombergin, joka esiintyi ensimmäistä kertaa kenellekään Idolsin koelauluissa. Miehen kehityskaari on ollut ennennäkemätön ja artistinalku on onnistunut kasaamaan kilpailun aikana itselleen huiman fanijoukon.

Katso tästä, millainen roolimalli Patrik haluaa nuorille faneilleen olla ja mitä mies aikoo heti ensimmäisenä voittonsa jälkeen tehdä!

Leo – Päätyyn

Leo Pakarisen esittää Idolsin finaalissa oman kappaleensa Päätyyn. Nopeatempoista räppiä tulviva karismaattinen veto vakuuttaa kaikki kuulijat, ja tuomarit nousevat mielettömän esityksen jälkeen seisomaan!

Osallistu keskusteluun somessa @idolssuomi ja #idolssuomi!

Jere – Hyvältä fotoissa

Jere Övermark nousee Idols-lavalle suorassa finaalissa omalla kappaleellaan! Jeren kappale on nimeltään Hyvältä fotoissa. Katso upea esitys videolta!

Osallistu keskusteluun somessa @idolssuomi ja #idolssuomi!