48 uutta julkaisua

Hottikset on nyt 2.0! He muuttavat Suomen kuumimpaan kimppakämppään asumaan!

Viime syksyn puhutuin tv-uutuus Hottikset tulee taas, nyt upeampana kuin koskaan aiemmin!

Nämä sinkut ovat aivan liian täydellisiä, eikä kumppania löydy, koska kukaan ei vain yllä heidän tasolleen. Hottikset on tänä vuonna 2.0! Seitsemän kuumaa sinkkua viettää villin kesän yhteisessä kimppakämpässä Helsingin ydinkeskustassa.

Hulppeasta Hottiskämpästä ei puutu ainakaan ääntä, draamaa, pullistelevia lihaksia tai irtoripsiä kun Daniel, Juha, Amanda, Julia, Jaakko, Ville ja Ada asettuvat taloksi ja alkavat elää normaalia nuorten ja hyvännäköiten citysinkkujen elämää.

Tällä kaudella Hottikset valloittavat pääkaupungin yöelämän yhdessä, deittailevat ja jakavat keskenään sinkkuelämän ilot ja surut. Mutta malttavatko kaikki pitää näppinsä erossa omista kämppiksistään? Tälläkin kertaa mukana on mielenkiintoinen galleria persoonia.

Hottiskämppään muuttavat muun muassa viime kaudelta tutut Daniel "Bile-Dani" Lehtonen sekä aina sanavalmis Juha Immonen. Mukana on myös monissa tosi-tv-formaateissa marinoitu julkkiskaunotar Amanda Harkimo.

Hottikset 2.0 alkaa syyskuussa Nelosella!

Lisää aiheesta: 

Tässä he ovat nyt! Hottikset lähettävät videoterveiset ohjelman jälkeen ja kertovat rakkauselämästään

Tapahtumarikas Hottikset 2.0 on saatettiin keskiviikkoiltana päätökseen. Kauden jälkeen Ada, Karri, Ville, Amanda, Juha ja Jaakko lähettivät katsojille videoterveiset viimeisimmistä kuulumisistaan.

Kaikki kertovat, miten Hottisten jälkeinen kesä on sujunut ja mitä he ovat viime aikoina puuhanneet. Ennen kaikkea paljastuu tietysti, mitä kuuluu kuumisten rakkauselämään. Joillain on ollut rintamalla hiljaisempaa, kun taas osalla on mahtunut arkeen varsin jännittävää säpinää!

Ville kertoo kiikarissa olevan lupaava kumppaniehdokas. Jaakko on kiertänyt festareita ja koittaa parhaillaan tehdä kiireiseen arkeen enemmän aikaa ohjelmassakin nähdylle deittikumppanille. Amanda puolestaan on reissannut ympäri Suomea, mutta ehtinyt siinä sivussa myös deittailemaan.

Katso videolta, mitä hottisten arkeen ja suhde-elämään kuuluu nyt! Jos Hottikset 2.0 -kaudelta jäi jaksoja katsomatta, näet ne Ruudusta.

Hottikset ottavat yhteistatuoinnit! Juha kärsii neulan alla: ”En olisi ikinä uskonut, että otan tän formaatin nimen jalkaan!”

Hottikset päättävät kauden lopuksi ottaa pysyvän muiston yhteisistä seikkailuista. Hottis-kämpän asukkaat suuntaavat joukolla tatuointiliikkeeseen ikuistamaan ohjelman nimen valitsemaansa ruumiinosaan. Juhalle kokemus on erityisen kivulias.

”Juhaa varmaan koski eniten, tuolla se huutaa”, Karri nauraa.

Hottis purkaa vuolaasti sanavarastoaan ja kiroilee tuskissaan. Muut kerääntyvät Juhan ympärille seuraamaan tämän kärsimystä.

”Mä hermostun, jos mua katotaan kun sattuu!” Juha huutaa.

Hottikset päättävät Juhan pyynnöstä laulaa hänelle lauluja kivun lievittämiseksi. Biisivalinnat eivät kuitenkaan ole ehkä parhaasta päästä…

”En ois ikinä uskonut, että mä otan tän formaatin nimeä, koska alun perin olin sitä meiltä, että se on ihan hirveä nimi”, Juha päivittelee.

”Tyhmä nimi ohjelmalle, mutta nyt se lukee mun jalassa, eli asiat voi muuttua”, Juha tuumii lopuksi.

Jos huima Hottikset 2.0 -päätösjakso jäi väliin, näet sen Ruudusta!

Bile-Danin koiralla on isompi ego kuin hottiksella itsellään! ”Kaikki nartut lankeaa Ediin ja toiset nartut meikäläiseen”

Hottikset kesken kauden yllättäen jättänyt Bile-Dani on vihdoin asettumassa aloilleen. Yhteinen sävel löytyi Temptation Islandistakin tutun Eveliinan kanssa. Eve on asunut jo pidempään Danin kämppiksenä, ja nyt idyllisen yhteiselon pakettiin kuuluu myös neljä kuukautta vanha pörröinen koiranpentu!

”Kauhee lotko! Ei vaiskaan, se on ihanuus”, Dani kertoo sydämensä sulattaneesta kaverista.

Hottis on saanut vertaisensa koiran. Mittelspitzin pentu on Danin mukaan jääräpäinen ja tuntee oman arvonsa.

”Pieni koira, mutta isompi ego kuin mulla! Se nuolee kans kovaa naamaa, yhtä kovaa kuin mä nuolen jotain muuta”, Dani virnuilee.

Dani on käynyt hännänheiluttajan kanssa paljon lenkkeilemässä.

”Pakko kyllä myöntää, että silloin kun me kävellään Edin kanssa niin huomaa, että se on isäänsä tullut. Kaikki nartut lankee Ediin ja toiset nartut meikäläiseen”, Dani sanoo suorasukaisesti.

Kurkkaa videolta, miltä karvainen ja söpö Bile-Danin jalanjäljissä kulkija näyttää!

Huikea Hottikset 2.0 -päätösjakso nähdään tänään kello 22 Nelosella. Välistä jääneet jaksot voi katsoa myöhemmin Ruudusta!

Bile-Dani ja yllätysrakas Eve esittelevät Lahden lemmenpesänsä: ”Usein kokkaan Evelle alasti”

Hottikset 2.0 lähenee loppuaan. Vielä on kuitenkin selvittämättä, löysivätkö Hottikset todellista rakkautta? Nyt selviää myös, mihin Daniel ”Bile-Dani” Lehtonen katosi kesken kauden.

Daniel ja Eveliina johdattavat tutustumaan omaan lemmenpesäänsä, yhteiseen asuntoon Lahdessa.

”Löysin mun elämäni rakkauden lähempänä kuin se olikaan. Nappasin Even messiin ja sanoin, että nyt lähdetään v*****n, nyt lähetään panee!” Daniel kertoo romanttisesta päätöksestä juhannusfestareilla. Bile-Danista on kuoriutunut rakkauden aalloissa oikea herrasmies: hän tarjoilee rakkaalleen kukkia, suklaata, hyvää ruokaa sekä tietenkin hyvää seksiä! ”Aika usein kokkaan Evelle alasti. Siinä on pääruoka ja jälkiruoka samassa, if you know what I mean”, hän heittää.

Eve puolestaan paljastaa, millainen Bile-Dani on kotioloissa. ”Daniel ei ole Bile-Dani kotona, vaan Daniel Lehtonen, joka on yksi maailman ihanimmista ja välittävimmistä ihmisistä”, Eve pohtii.

Sukella rakkauden retriittiin! Hottikset 2.0 keskiviikkona 16.11. kello 22 Nelosella.

Hottis-tytöt saavat tyhjentävän oppitunnin seksuaalivähemmistöjen historiasta! ”Ai kauheeta”

Hottikset liittyvät Helsinki Pride -kulkueeseen osoittamaan tukensa seksuaali- ja sukupuolivähemmistöille. Julia, Amanda ja Ada pysähtyvät esittämään heitä askarruttavia kysymyksiä paikalla olevalta HeSeta Ry:n työntekijältä.

Amanda pohtii, milloin seksuaalivähemmistöt ovat rantautuneet Suomeen. Vastaukseksi hottikset saavat ytimekkään historian tietopaketin, jossa paljastuu, kuinka homoseksuaalisuus oli Suomessa kauan rikos.

”Ai kauheeta”, kommentoi Julia kuulemaansa.

”Yllätti se, kuinka vähän aikaa sitten vasta on oikeesti seksuaalivähemmistöjä tai homoseksuaaleja alettu hyväksymään”, Julia pohdiskelee.

Katso ote Hottisten Pride-päivästä videolta!

Hottikset keskiviikkoisin kello 22 Nelosella. Katso jaksot myöhemmin myös Ruudusta!