3 uutta julkaisua

Auvolla on oma paloauto: “Ajelen taloa ympäri ja kastelen työntekijöitä!”

Hotelli Joronjälkeen keskittyvien kahden Hotellit kuntoon, Jyrki Sukula! -jakson kuvauksista kertyi niin valtavasti mahtavaa materiaalia, ettei kaikkea saatu millään mahdutetuksi itse ohjelmiin. Hotellin omistaja Auvo paljastui varsin erikoiseksi kaveriksi, jolla on muun muassa varastossaan oma paloauto - varmuuden vuoksi!

Poisjääneistä pätkistä on nyt tehty hauska kooste, jonka voit katsoa yltä!

Hotellit kuntoon, Jyrki Sukula! keskiviikkoisin Nelosella kello 20!

 

Lisää aiheesta: 
Juttu liittyy ohjelmaan: 

Hotellit kuntoon, Jyrki Sukula!

Hotellit kuntoon, Jyrki Sukula!

Jo muutaman tuotantokauden verran kuppiloita kuntoon pannut ravintola-alan monitoimimies Jyrki Sukula ojentaa auttavan kätensä hätää kärsiville hotelleille Hotellit kuntoon, Jyrki Sukula! -sarjassa. Sukula ohjaa monenlaisia majoitusliikkeitä takaisin menestyksen polulle suorasukaisella ja kaunistelemattomalla otteellaan. Luvassa on yllin kyllin onnistumisen iloa, joskaan ristiriidoilta ja muutamilta kyyneliltäkään ei vältytä, kun pitkään ongelmiensa kanssa painineet majoitusliikkeet pannaan kohtaamaan epäkohdat silmästä silmään.

 

Nyt ollaan isojen asioiden äärellä - hotellinomistajan surullinen tilanne saa Jyrki Sukulan liikuttumaan

Hotelli Aatto & Elli on perinteikäs joutsalaishotelli, jonka pahasti kulahtanut ulkokuori ei houkuttele asiakkaita. Hotellin ongelmat ulottuvat valitettavasti pintaakin syvemmälle, ja paikka keikkuu konkurssin partaalla. Omistaja Eva Tervonen tuntuu jo heittäneen hanskat tiskiin - ilman apua hän ei selviä tästä suosta.

Eva kuitenkin vakuuttaa Jyrki Sukulalle, että häneltä vielä löytyy henkisiä voimavaroja paikan pelastamiseen - siitäkin huolimatta, että naisella on toinenkin työ: Eva toimii myös miehensä omaishoitajana. Jyrki liikuttuu liki kyyneliin käydessään keskustelua sympaattisen Evan kanssa.

"Mä en tuu tästä selviämään yksin. Etkä säkään. Yhdessä me voidaan koettaa", Jyrki sanoo vakavana.

Hotellit kuntoon, Jyrki Sukula! -sarjan koskettava päätösjakso keskiviikkona kello 20 Nelosella.

Tätä et nähnyt tv:ssä! Joronjälki-Auvo on vielä erikoisempi kuin luulit - katso kooste poistetuista kohtauksista!

Hotelli Joronjälkeen keskittyvien kahden Hotellit kuntoon, Jyrki Sukula! -jakson kuvauksista kertyi niin valtavasti mahtavaa materiaalia, ettei kaikkea saatu millään mahdutetuksi itse ohjelmiin.

Poisjääneistä pätkistä on nyt tehty hauska kooste. Siitä käy ilmi, että sarjan myötä somesuosikiksi noussut erikoinen hotellinomistaja Auvo Puurtinen on vielä hämmentävämpi hahmo kuin kukaan osasi kuvitellakaan.

Auvolla on muun muassa täysin looginen syy sille, miksi hotellin pihalla seisoo paloauto.

"Se on sitä varten, että tätä taloa jos kukaan yrittää polttaa, niin se sammutetaan omakätisesti", Auvo selittää.

Eikä siinä vielä kaikki - katso koko hulvaton klippi!

Joronjäljen Auvosta nettihitti – Facebook-sivuilla tuhansia tykkääjiä!

Nelosen Hotellit kuntoon, Jyrki Sukula! -ohjelmasta koko Suomen tietoisuuteen ponnahtanut Auvo Puurtinen ja hänen omistamansa Hotelli Joronjälki Joroisissa on noussut nyt myös internet-suosioon.

Omalaatuinen Auvo nousi suursuosikiksi sosiaalisessa mediassa, kun miehestä ja hänen omistamastaan Hotelli Joronjäljestä nähtiin kaksi Hotellit kuntoon! -jaksoa. Runoja taajaan lausuva Auvo tuli tunnetuksi hotellistaan, joka toimi myös mm. urheiluvälinekauppana, venevuokraamona ja pubina sekä totta kai majoituspaikkana. 
Joronjälki sai omat Facebook-sivunsa 12. marraskuuta, mutta ei aikaakaan, kun sivuilla on löytynyt jo tuhansia tykkääjiä. Viikko sivujen perustamisen jälkeen, Joronjäljen FB-sivuille on tiensä löytänyt jo yli 5 000 Auvo-fania.

Sivuilta löytyy mm. Auvon runoja ja näin miestenpäivänä miehille omistettu kirjoitus.

- Hyvää Miestenpäivää herraväelle! Ilman naisiahan me emme mitään olisi, mutta kivahan se on, että meilläkin on oma päivä.

Hotellit kuntoon, Jyrki Sukula! Nelosella keskiviikkoisin kello 20.00!

Tutustu Joronjäljen Facebook-sivuihin täältä!