Gladiaattorit

Gladiaattorit

Legendaarinen klassikkosarja Gladiaattorit palaa televisioon täysin uusin jaksoin! Sen myötä myös Titaani, Viikinki, Mohikaani, Laser, Salama, Pantteri ja muut gladiaattorit ovat palanneet!

Instagram
Facebook
#gladiaattorit

11 uutta julkaisua

Kilpailija reklamoi ottelun lopputuloksesta tuomaristolle – tyly vastaus: "Yks kaveri on kuivana, yks kaveri on märkänä"

Tällä viikolla Gladiaattoreissa päästään jo B-lohkon alkukarsintojen pariin! Ensimmäisessä osassa areenalle astelevat opettaja Joanna Mauno, sairaanhoitajaksi opiskeleva Vera Salmi sekä seiväshyppääjät Matti Mononen ja Eemeli Salomäki.

Tällä kertaa 33-vuotias itäsuomalainen Matti saa kaksintaistelussa vastaansa peppuläpsyjen kruunaamattoman kuninkaan, eli Turbon.

Ottelu alkaa tasaväkisesti, mutta gladiaattori onnistuu tiputtamaan Matin sillalta jo 10 sekunnin kamppailun jälkeen. Matti molskahtaa altaaseen iloisesti, mutta maalle kömpii märkä ja tyytymätön mies:

"Eiks ollu puhetta, et jos menettä aseen, ni siit menee pisteet myös!" reklamoi Matti kisan jälkeen. Hänen kanssaan samaan aikaan putosi nimittäin myös Turbon sauva.

Gladiaattoreiden päätuomari saapuu heti tilanteeseen kertomaan tuomionsa:

"Yks kaveri on kuivana, yks kaveri on märkänä, märkä hävis", hän toteaa tylysti.

Matti tyytyy kohtaloonsa, ja jatkaa sisuuntuneena kohti seuraavia lajeja.

Gladiaattorit lauantaisin Nelosella ja Ruudussa klo 19:30. Lisää sisältöä Instagramissa ja Facebookissa! #gladiaattorit

Kohtalokas virhe teräsrenkailla – nyt Gladiaattorit-finalistia harmittaa!

Tänä viikonloppuna nähdään vuoden 2017 jännittävä Gladiaattorit-finaali! Himoitusta pokaalista areenalla taistelevat Sanni Korva, Vanessa Torres, Janica Timonen ja Joanna Mauno. Miehissä areenalle nousevat Stephen Stokes, Mikko Isoniemi, Aresh Amirkhani ja Joonas Mäkipelto.

Janica Timonen on Gladiaattorit-kilpailija jo toisessa polvessa, sillä hänen isänsä taisteli gladiaattoreita vastaan ohjelman aiemmassa versiossa. Nyt konkarin tytär on edennyt finaaliin, ja saa teräsrenkaissa vastaansa kylmäkiskoisen Cobran!

Kilpatelinevoimistelutaustan omaava Janica roikkuu renkaissa kuin vanha tekijä. Hetken keinumisen jälkeen hän lähtee nopeaan hyökkäykseen, joka pudottaa gladiaattorin altaaseen muutamassa sekunnissa! Yleisö hurraa kovakuntoisen kilpailijan suoritukselle, ja Janicalle jää aikaa myös renkaissa temppuiluun ja tuulettamiseen. Kaikkien yllätykseksi hän kuitenkin tiputtautuu voiton huumassa altaaseen, vaikka pisteitä saadakseen hänen olisi täytynyt heilauttaa itsensä Cobran lähtöalustalle!

"Nyt Janica tekee voiton huumassa karmaisevan virheen!" harmitellaan selostamossa.

Janica saapuu pettyneenä Heikin haastatteluun:

"Se sääntö unohtu, että piti jäähä vielä roikkuu siihen minuutiksi", hän myöntää.

Maksaako kohtalokas virhe Janicalle Gladiaattorit-pokaalin? Se nähdään Nelosella lauantaina klo 19:30!

Palomies-Mikko jyrää jälleen – saa sieppauksen näyttämään lasten leikiltä!

Tänä lauantaina Nelosella jännitetään vuoden 2017 Gladiaattorit-finaalia! Pokaalista taistelevat Sanni Korva, Vanessa Torres, Janica Timonen ja Joanna Mauno. Miehissä areenalle nousevat Stephen Stokes, Mikko Isoniemi, Aresh Amirkhani ja Joonas Mäkipelto.

Aiemmissa jaksoissa Suomen vahvimman palomiehen tittelin ansainnut Mikko Isoniemi loistaa areenalla myös kauden finaalijaksossa. Mies kohtaa Turbon sieppauksessa, ja saa lajin näyttämään suorastaan lasten leikiltä. Mikko alkaa napsia punaisia viiden pisteen säkkejä katosta yksi kerrallaan niin, että gladiaattori ei ehdi väliin laisinkaan. Kerättyään huimat 19 pistettä, 187 senttinen mies käyttää viimeiset sekunnit kypärän riisumiseen ja kilpakumppaninsa asialliseen kättelyyn.

Ottelun päätyttyä jopa gladiaattori itse käy onnittelemassa kovakuntoista palomiestä. Myös Heikkiä kiinnostaa, miten Mikon suoritus voi näyttää niin helpolta yhdessä Gladiaattorit-ohjelman haastavimmista lajeista:

"Ei se oo helppoo. Se näyttää vaan, kun on kova jätkä", toteaa Mikko itsevarmasti.

Kuka vie pokaalin kotiin? Gladiaattoreiden finaali nähdään lauantaina kello 19:30 Nelosella!

Gladiaattorit-kilpailijan erikoinen vedonlyöntimuisto: "Kännipäissään tatuoitiin kaverin kaa..."

Tänä lauantaina Gladiaattoreissa kisataan viimeisistä paikoista finaalissa! Areenalla taistelevat ensihoitaja Johanna Lähteinen ja yrittäjä Janica Timonen sekä palomies Joonas Mäkipelto ja liikuntaneuvoja Jori Kota-Aho.

Ennen astumistaan ilmapainikehään mäntsäläläinen Jori kertoo Heikille takapuolestaan löytyvästä vedonlyöntimuistosta:

"Sieltä löytyy nyrkkeilyhanska", hän paljastaa ylpeänä ja jatkaa:

"Se oli sellanen hopeahanskaturnaus aikanaan ja lupasin, et jos sen voitan, ni tulen ottaa hanskan persukseen", mies kertoo.

Tatuointi ei syntynyt ammattilaisen käsissä, joten sitä on jo jouduttu korjailemaan pariin otteeseen:

"Kännipäissään tatuoitiin se kaverin kaa", Jori myöntää yleisön edessä.

Ilmapainissa Jori kohtaa gladiaattoreiden painimestarin suoraan Pohjanmaalta. Hän pistää kampoihin itseään suuremmalle Häjylle hyvin, mutta voittoa kehästä ei silti tule.

"Nyt ku sulla on toisessa pakarassa se nyrkkeilyhanskan kuva, ni pitäiskö nyt tatuoida Häjyn kengän kuva toiseen?" vinoilee Heikki kilpailijalle.

Gladiaattorit lauantaisin Nelosella klo 19:30!

Nyt meni kilpailijan hyökkäys pahasti pieleen – kaksintaistelusillalla nähdään klassinen nakkikioskiswingi!

Tänä lauantaina vihelletään käyntiin Gladiaattoreiden B-lohkon ensimmäinen semifinaali! Loukkaantumisten vuoksi myös aiemmin kisannut Jouni Ranta saa uuden mahdollisuuden taistella pelottavia gladiaattoreita vastaan, ja edetä ohjelman finaaliin.

Ensimmäisessä lajissa Jouni kohtaa areenan ilopillerin, eli tietenkin Turbon. Kaksikko mittailee toisiaan kiivaasti jo ennen kaksintaistelusillalle kiipeämistään.

Varsinaisen kaksintaistelun miehet aloittavat varsin itsevarmasti. Ottelulle kertyy pituutta kuitenkin alle 10 sekuntia, kun Jounin hyökkäys menee äkkiä pahasti pieleen. Yrittäessään huitaista Turboa pampulla, hän lyö reilusti ohi, ja molskahtaa itse pää edellä altaaseen. Heikin haastattelussa Jouni tietää kertoa myös oikean termin epäonnistuneelle liikkeelleen:

"Se oli varmaan nakkikioskiswingi, mä luulen", mies kommentoi itseironisesti.

Eteneekö Jouni Gladiaattoreiden finaaliin? Se selviää lauantaina klo 19.30 Nelosella! Lisää materiaalia löydät myös Instagramista ja Facebookista. #gladiaattorit

Onko tässä Gladiaattorit-kauden jännittävin teräsrenkaat-ottelu? Aresh Amirkhani ja Mohikaani käsittämättömässä ihmissolmussa

Tänä lauantaina Gladiaattoreissa siirrytään B-lohkon semifinaaleihin. Areenalla kisaavat opettaja Joanna Mauno ja metro- ja raitiovaunukuskien esimies Mimi Harjunen. Miehissä Jouni Ranta ja Aresh Amirkhani saavat loukkaantumisten vuoksi uuden mahdollisuuden.

Tälläkin kertaa kilpailijat kohtaavat gladiaattorit jo A-lohkosta tutussa lajissa, teräsrenkaissa. Lajia ensimmäistä kertaa kokeileva Aresh kertoo, että roikkuminen ei ole hänelle mikään uusi juttu:

"Ei ole uusi asia. Kyllä sitä on joskus kiipeilty!" hän kehaisee ennen vastustajansa saapumista areenalle.

Aresh kohtaa altaan päällä jo aiemmin tässä lajissa loistaneen Mohikaanin. Molemmat miehet lähtevät liikkeelle ripeästi ja itsevarmasti. Pian Aresh tarttuu kuitenkin gladiaattorin kanssa samaan renkaaseen, ja sitten alkaa tapahtua. Vetten päällä taistellessaan kilpailija ja gladiaattori vääntäytyvät niin tiukkaan solmuun, että on vaikea erottaa mistä toinen alkaa ja mihin toinen loppuu. Lopulta kamppailijat putoavat altaaseen yhtenä suurena sykkyränä. Heikki kysyy ottelun jälkeen Areshilta, mitä altaan yllä oikein tapahtui.

"Me oltiin niin solmussa... En mä osaa selittää!" kilpailija parahtaa.

Lauantaina nähdään, jatkaako Aresh kisaansa Gladiaattoreiden finaaliin!