4 uutta julkaisua

Duudsonit Jackass-tähden kuolemasta: Lepää rauhassa, Partamestari!

Jackass-tähti Ryan Dunnin kuolema on saanut sekä fanit että hänen ystävänsä muistelemaan auto-onnettomuudessa kuollutta partaniekkaa.

Nettisivuillaan Dunnin kanssa yhteisiä elokuvia tehneet Duudsonit kertovat olevansa surun murtumia:

- Nää muistot ja kokemukset tulee elämään ikuisesti meirän muistoissa ja ollaan kiitollisia siitä, että saatiin oppia tuntemaan Ryan. Lepää rauhassa, partamestari!

Dunn, 34, kuoli auto-onnettomuudessa Pennsylvaniassa maanantaina. Hän menetti Porschensa hallinnan ja auto syttyi tuleen aamuyöllä paikallista aikaa. Poliisi epäilee, että hän ajoi ylinopeutta.

Dunn oli julkaissut hieman ennen onnettomuutta Twitterissä kuvan, jossa hän näyttää nauttivan alkoholia kavereidensa kanssa. Turmassa kuoli myös autossa ollut matkustaja.

Duudsonien nettisivuilla myös kuvia yhteisistä hetkistä Ryan Dunnín kanssa:
http://www.extremeduudsonit.com/v06/uutiset.html#118

Duudsonit taistelee uudella kirjallaan tylsyyttä vastaan

Rymyryhmä Duudsonit jatkaa kirjallista uraansa uudella teoksellaan Duudsonit - 100 tapaa pelastua tylsyydeltä. Viime vuonna ryhmä julkaisi kirjan Duudsonit - jekkukirja.

Uuden kirjan kohderyhmänä ovat perheet vauvasta vaariin. Tätä ajatusta tukien kirjan julkaisutilaisuuskin järjestettiin Kampin palvelukeskuksessa, niin että paikalla oli sekä senioreita että alakoululaisia.

- Tää kirja, ja ylipäätänsä koko maailma, ei kato ikään tai sukupuoleen. Arjesta ja jokapäiväisestä elämästä saa vähän hauskempaa, sopivasti räkää poskelle ja pilkettä silmäkulmaan, Jukka Hilden muotoilee.

Duudsonmaiseen tapaansa Hilden, Jarno Laasala ja Hannu-Pekka Parviainen olivat pukeutuneet tilaisuudessa porsaiksi. Jarno "Jarppi" Leppälä edusti emännän asussa. Kirjatilaisuuden jälkeisissä päivätansseissa Jukka Hilden sekä Tanssii tähtien kanssa -ohjelmastakin tuttu Jarppi Leppälä pyörähtelivät varttuneemman väen kanssa tanssilattialla.

- Kaikista harhaluuloista poiketen, niin kyllä siinä meikäläistä vietiin, enkä minä vienyt heitä, Leppälä tunnustaa.

Jani Niipolan toimittamaan Duudsonit - 100 tapaa pelastua tylsyydeltä -kirjaan on koottu sata vinkkiä, miten tylsän tilanteen voi muuttaa hauskaksi. Osa vinkeistä liittyy juuri pukeutumiseen. Duudsoneiden mielestä myös vaarit voivat ottaa vinkistä vaarin.

- Jos miettis että vaikka munkin vaari kävis mun vaatekaapilla ja pistäis silinterihatun päähän ja vähän koruja kaulaan ja tulis sinne housut puolessa perseessä, niin olis se aika hauska juttu, Hilden miettii.

Pipsa Öhman/ Nelosen uutiset

Duudsonit tanssittivat senioreita päivätansseissa

Rymyryhmä Duudsonit tanssittivat tänään senioireita päivätanssien pyörteissä Kampin palvelukeskuksessa. Samalla veijarit julkistivat uuden kirjansa "100 tapaa pelastua tylsyydeltä". Opukseen on koottu sata vinkkiä, miten tylsän tilanteen voi muuttaa hauskaksi. Katso videolta, miten Duudsoneilta taittui valssin askeleet. Toimittaja: Pipsa Öhman. Kuvaus ja editointi: Matti Nousiainen.