398 uutta julkaisua

Tuomariesittely: Mika Saarelainen

Mika Saarelainen
Tuomari

Lyhyesti sanottuna tuomari par excellence. Mika Saarelainen on toiminut taitoluistelutuomarina 30 vuotta, ja hän on yksi harvoista ihmisistä maailmassa, joilla on tuomarikelpoisuus kaikkiin taitoluistelun lajeihin: yksin- ja pariluisteluun, jäätanssiin ja muodostelmaluisteluun.

Mika toimii myös Kansainvälisen luisteluliiton kouluttajana ja on tuomaroinut sekä EM- että MM-kisoissa. Tämä useamman ammatin mies on entinen Kansallisbaletin tanssija, ja hän työskentelee nykyisin radio- ja tv-toimittajana sekä tuottajana.

Taitoluistelu ja mediapeli ovat hallussa; saa nähdä, kuinka tiukalla seulalla tämä kansainvälisen tason tuomari arvioi Dancing on Ice –pareja.

PLAN-GAALA: Susanna Ruotsalaisen ja Aapo Turpeisen ihana jäätanssi kouraisee mahasta uusintakierroksellakin!

Yksi Dancing on Ice -kisan suurimmista taistelijoista on taas jäällä! Susanna Ruotsalainen on saapunut DOI-areenalle yhdessä valmentajansa Aapo Turpeisen kanssa. Nyt he esittävät uudelleen koskettavan ja henkilökohtaisen tulkintansa Laura Närhen Mä annan sut pois -kappaleesta. Ikimuistoinen esitys on tälläkin kertaa yhtä ihana!

Miten maailman karu todellisuus näkyy Arman Alizadin omassa kodissa?

Dancing on Ice: Plan-gaalassa nähtiin myös Planin sanansaattaja ja kummi Arman Alizad. Arman on myös kolmen tytön isä. Miten Arman tuo kokemuksiaan maailman kriisitilanteista esillle omille lapsilleen? Miten Arman ravistelisi suomalaisten teinien maailmankuvaa?

Lahjoita ja autat tyttöjä jo tänään. Soita 0600 91922 (20,11 € + pvm) tai lähetä tekstiviesti PLAN numeroon 16499 (10 €).