1 uusi julkaisu

PLAN-GAALA: Jouluisiin säveliin gaalaillan päättää ihana Jenni Vartiainen!

Kaikki hyvä loppuu aikanaan. Plan-gaala on tältä illalta ohi, mutta hyvän tekemisen ei tarvitse loppua koskaan. Mahtavan gaalaillan päättää iki-ihana Jenni Vartiainen jouluisiin säveliin kappaleellaan Tule meille jouluksi. Ja mehän menemme! Koreografiasta vastaa huippulahjakkaat jäätanssijat Olesia ja Max!

Miten maailman karu todellisuus näkyy Arman Alizadin omassa kodissa?

Dancing on Ice: Plan-gaalassa nähtiin myös Planin sanansaattaja ja kummi Arman Alizad. Arman on myös kolmen tytön isä. Miten Arman tuo kokemuksiaan maailman kriisitilanteista esillle omille lapsilleen? Miten Arman ravistelisi suomalaisten teinien maailmankuvaa?

Lahjoita ja autat tyttöjä jo tänään. Soita 0600 91922 (20,11 € + pvm) tai lähetä tekstiviesti PLAN numeroon 16499 (10 €).

PLAN-GAALA: Susanna Ruotsalaisen ja Aapo Turpeisen ihana jäätanssi kouraisee mahasta uusintakierroksellakin!

Yksi Dancing on Ice -kisan suurimmista taistelijoista on taas jäällä! Susanna Ruotsalainen on saapunut DOI-areenalle yhdessä valmentajansa Aapo Turpeisen kanssa. Nyt he esittävät uudelleen koskettavan ja henkilökohtaisen tulkintansa Laura Närhen Mä annan sut pois -kappaleesta. Ikimuistoinen esitys on tälläkin kertaa yhtä ihana!