13 uutta julkaisua

PLAN-GAALA: Sinuhen ja Tiinan koskettava Nothing Else Matters tanssitaan tällä kertaa hyvän asian puolesta!

Huokauksia ja kylmiä väreitä aikaan saanut Sinuhe Wallinheimon ja Tiina Blaken Nothing Else Matters -tulkinta saa lisämaustetta Juha Tapiosta, joka on yksi illan huikeista tähtivieraista. Sinuhen ja Tiinan iloinen jälleennäkeminen jäällä on hellyttävää katseltavaa. Ikävä on selvästi ollut kova.

PLAN-GAALA: Susanna Ruotsalaisen ja Aapo Turpeisen ihana jäätanssi kouraisee mahasta uusintakierroksellakin!

Yksi Dancing on Ice -kisan suurimmista taistelijoista on taas jäällä! Susanna Ruotsalainen on saapunut DOI-areenalle yhdessä valmentajansa Aapo Turpeisen kanssa. Nyt he esittävät uudelleen koskettavan ja henkilökohtaisen tulkintansa Laura Närhen Mä annan sut pois -kappaleesta. Ikimuistoinen esitys on tälläkin kertaa yhtä ihana!

Miten maailman karu todellisuus näkyy Arman Alizadin omassa kodissa?

Dancing on Ice: Plan-gaalassa nähtiin myös Planin sanansaattaja ja kummi Arman Alizad. Arman on myös kolmen tytön isä. Miten Arman tuo kokemuksiaan maailman kriisitilanteista esillle omille lapsilleen? Miten Arman ravistelisi suomalaisten teinien maailmankuvaa?

Lahjoita ja autat tyttöjä jo tänään. Soita 0600 91922 (20,11 € + pvm) tai lähetä tekstiviesti PLAN numeroon 16499 (10 €).