35 uutta julkaisua

Sauli Koskinen ja Nea Ojala voittivat Dancing on Icen!

Sauli Koskinen ja valmentajaparinsa Nea Ojala voittivat lauantai-iltana Dancing on Ice -kilpailun. Huikean täydellinen finaali oli viime metreille uskomattoman jännittävä, sillä finalistit Sauli Koskinen ja Arttu Wiskari pareineen kipusivat upeisiin suorituksiin. Tuomaristolta tuli kymppirivejä molemmille kilpailijoille, tunteet olivat pinnassa ja kyyneleet valuivat vuolaina kaikilla osapuolilla.

Finaalissa ainoastaan yleisöäänet ratkaisivat. Sauli Koskinen ja Nea Ojala saivat palkinnoksi voitostaan Royal Caribbean -risteilyt Karibialle.

PLAN-GAALA: Susanna Ruotsalaisen ja Aapo Turpeisen ihana jäätanssi kouraisee mahasta uusintakierroksellakin!

Yksi Dancing on Ice -kisan suurimmista taistelijoista on taas jäällä! Susanna Ruotsalainen on saapunut DOI-areenalle yhdessä valmentajansa Aapo Turpeisen kanssa. Nyt he esittävät uudelleen koskettavan ja henkilökohtaisen tulkintansa Laura Närhen Mä annan sut pois -kappaleesta. Ikimuistoinen esitys on tälläkin kertaa yhtä ihana!

Miten maailman karu todellisuus näkyy Arman Alizadin omassa kodissa?

Dancing on Ice: Plan-gaalassa nähtiin myös Planin sanansaattaja ja kummi Arman Alizad. Arman on myös kolmen tytön isä. Miten Arman tuo kokemuksiaan maailman kriisitilanteista esillle omille lapsilleen? Miten Arman ravistelisi suomalaisten teinien maailmankuvaa?

Lahjoita ja autat tyttöjä jo tänään. Soita 0600 91922 (20,11 € + pvm) tai lähetä tekstiviesti PLAN numeroon 16499 (10 €).