39 uutta julkaisua

FINAALI: Saulin ja Nean koskettavat jäähyväiset yltää kymppiin!

Johanna Kurkelan Sun särkyä anna mä en -kappaleella ei varmastikaan voi epäonnistua! Jo valmiiksi herkkään mielentilaan viritetyn yleisön ja tuomariston sydämet sulavat tälle taidokkaalle ja koskettavalle koreografialle. Sydäntä riistävät jäähyväiset Doi-jäälle on virallisesti annettu. Nyt emme voi muuta kuin odottaa. Kumpi vain voi voittaa.

Dancing on Ice Nelosella lauantaina klo 19.30!

PLAN-GAALA: Susanna Ruotsalaisen ja Aapo Turpeisen ihana jäätanssi kouraisee mahasta uusintakierroksellakin!

Yksi Dancing on Ice -kisan suurimmista taistelijoista on taas jäällä! Susanna Ruotsalainen on saapunut DOI-areenalle yhdessä valmentajansa Aapo Turpeisen kanssa. Nyt he esittävät uudelleen koskettavan ja henkilökohtaisen tulkintansa Laura Närhen Mä annan sut pois -kappaleesta. Ikimuistoinen esitys on tälläkin kertaa yhtä ihana!

Miten maailman karu todellisuus näkyy Arman Alizadin omassa kodissa?

Dancing on Ice: Plan-gaalassa nähtiin myös Planin sanansaattaja ja kummi Arman Alizad. Arman on myös kolmen tytön isä. Miten Arman tuo kokemuksiaan maailman kriisitilanteista esillle omille lapsilleen? Miten Arman ravistelisi suomalaisten teinien maailmankuvaa?

Lahjoita ja autat tyttöjä jo tänään. Soita 0600 91922 (20,11 € + pvm) tai lähetä tekstiviesti PLAN numeroon 16499 (10 €).