40 uutta julkaisua

FINAALI: Valtakunnallinen itkuvaroitus annettu! Arttu ja Eve vetää täyden kympin shown!

Väristyksiä aiheuttava Doi-finaali lähentelee loppuaan ja on aika illan viimeisen hitaan. Arttu Wiskaria ja Eveliina Pöllästä keikuttaa tänään Laura Närhen versio kappaleesta Hetken tie on kevyt. Parin haikeat jäähyväiset yltävät aina yleisöön ja tuomaristoon saakka ja saa koko Doi-areenan huokaisemaan. Henkeä salpaava suoritus! Ihanaa!

Dancing on Ice Nelosella lauantaina klo 19.30!

PLAN-GAALA: Susanna Ruotsalaisen ja Aapo Turpeisen ihana jäätanssi kouraisee mahasta uusintakierroksellakin!

Yksi Dancing on Ice -kisan suurimmista taistelijoista on taas jäällä! Susanna Ruotsalainen on saapunut DOI-areenalle yhdessä valmentajansa Aapo Turpeisen kanssa. Nyt he esittävät uudelleen koskettavan ja henkilökohtaisen tulkintansa Laura Närhen Mä annan sut pois -kappaleesta. Ikimuistoinen esitys on tälläkin kertaa yhtä ihana!

Miten maailman karu todellisuus näkyy Arman Alizadin omassa kodissa?

Dancing on Ice: Plan-gaalassa nähtiin myös Planin sanansaattaja ja kummi Arman Alizad. Arman on myös kolmen tytön isä. Miten Arman tuo kokemuksiaan maailman kriisitilanteista esillle omille lapsilleen? Miten Arman ravistelisi suomalaisten teinien maailmankuvaa?

Lahjoita ja autat tyttöjä jo tänään. Soita 0600 91922 (20,11 € + pvm) tai lähetä tekstiviesti PLAN numeroon 16499 (10 €).