42 uutta julkaisua

FINAALI: Artun ja Even ihmiskitara tekee comebackin!

Finaaliparit ovat saaneet valita jo tanssituista jäätansseistaan yhden heille mieluisan vedon uudelleen esitettäväksi. Eikä tule varmaankaan yllätyksenä, että Artun ja Eveliinan valinta on Halloweenina tanssittu ACDC:n Highway to Hell. Meno jäällä yltyy vieläkin rajummaksi kuin Halloweenina, ja kaikki me odotamme henkeä pidätellen Artun kuuluisaa ihmiskitarasooloa. Eikä se petä tänäänkään! Arttu ja Eve rokkaa!

Dancing on Ice Nelosella lauantaina klo 19.30!

PLAN-GAALA: Susanna Ruotsalaisen ja Aapo Turpeisen ihana jäätanssi kouraisee mahasta uusintakierroksellakin!

Yksi Dancing on Ice -kisan suurimmista taistelijoista on taas jäällä! Susanna Ruotsalainen on saapunut DOI-areenalle yhdessä valmentajansa Aapo Turpeisen kanssa. Nyt he esittävät uudelleen koskettavan ja henkilökohtaisen tulkintansa Laura Närhen Mä annan sut pois -kappaleesta. Ikimuistoinen esitys on tälläkin kertaa yhtä ihana!

Miten maailman karu todellisuus näkyy Arman Alizadin omassa kodissa?

Dancing on Ice: Plan-gaalassa nähtiin myös Planin sanansaattaja ja kummi Arman Alizad. Arman on myös kolmen tytön isä. Miten Arman tuo kokemuksiaan maailman kriisitilanteista esillle omille lapsilleen? Miten Arman ravistelisi suomalaisten teinien maailmankuvaa?

Lahjoita ja autat tyttöjä jo tänään. Soita 0600 91922 (20,11 € + pvm) tai lähetä tekstiviesti PLAN numeroon 16499 (10 €).