45 uutta julkaisua

FINAALI: Voittoa havittelevat Tarzan ja Jane avaavat illan taiston viidakkomeiningeissä!

Mitä ihmettä? Doi-areena on aivan hetkessä muuttunut viidakoksi! Voitosta kamppailevat enää kaksi paria, ja ensimmäisenä taistoon lähetävät laulaja-lauluntekijä Arttu Wiskari ja Eveliina Pöllänen aka Tarzan ja Jane. Viidakkorumpuja Katy Perryn Roar -kappaleen tahdissa on Artun ja Eveliinan mukana jäällä paukuttelemassa SM-seniorimuodostelmaluistelujoukkue Marigold IceUnit. Huikean jännittävä finaali on valmis alkamaan!

Dancing on Ice Nelosella lauantaina klo 19.30!

PLAN-GAALA: Susanna Ruotsalaisen ja Aapo Turpeisen ihana jäätanssi kouraisee mahasta uusintakierroksellakin!

Yksi Dancing on Ice -kisan suurimmista taistelijoista on taas jäällä! Susanna Ruotsalainen on saapunut DOI-areenalle yhdessä valmentajansa Aapo Turpeisen kanssa. Nyt he esittävät uudelleen koskettavan ja henkilökohtaisen tulkintansa Laura Närhen Mä annan sut pois -kappaleesta. Ikimuistoinen esitys on tälläkin kertaa yhtä ihana!

Miten maailman karu todellisuus näkyy Arman Alizadin omassa kodissa?

Dancing on Ice: Plan-gaalassa nähtiin myös Planin sanansaattaja ja kummi Arman Alizad. Arman on myös kolmen tytön isä. Miten Arman tuo kokemuksiaan maailman kriisitilanteista esillle omille lapsilleen? Miten Arman ravistelisi suomalaisten teinien maailmankuvaa?

Lahjoita ja autat tyttöjä jo tänään. Soita 0600 91922 (20,11 € + pvm) tai lähetä tekstiviesti PLAN numeroon 16499 (10 €).