49 uutta julkaisua

"Phyullu" WHAT? Selänne lured Top NHL players to speak mumbo on prime time tv

The top players of the Anaheim Mighty Ducks went mighty berserk on Finnish National TV on Saturday. The Finnish Flash Teemu Selänne lured two of the top 10 NHL players, Ryan Getzlaf and Corey Perry, to perform a cheering video for his musician friend Arttu Wiskari, who is currently competing for the win of the first ever Dancing on Ice TV show in Finland.

Getzlaf read from his (obviously) pre-scripted notes: "Muista hyvä ryhti" which translates "Remember to keep a good posture" while Perry went on even further with the highly unrecognizable language: "Muista peppu alhaalla". That translates roughly to "Remember to keep your butt down".

See the uncanny cheering video above. Please make sure your browser's adblocker (or similar) is disabled.
The first ever season of the Finnish version of Dancing on Ice is broadcasted on Finland's second largest commercial TV channel Nelonen.

PLAN-GAALA: Susanna Ruotsalaisen ja Aapo Turpeisen ihana jäätanssi kouraisee mahasta uusintakierroksellakin!

Yksi Dancing on Ice -kisan suurimmista taistelijoista on taas jäällä! Susanna Ruotsalainen on saapunut DOI-areenalle yhdessä valmentajansa Aapo Turpeisen kanssa. Nyt he esittävät uudelleen koskettavan ja henkilökohtaisen tulkintansa Laura Närhen Mä annan sut pois -kappaleesta. Ikimuistoinen esitys on tälläkin kertaa yhtä ihana!

Miten maailman karu todellisuus näkyy Arman Alizadin omassa kodissa?

Dancing on Ice: Plan-gaalassa nähtiin myös Planin sanansaattaja ja kummi Arman Alizad. Arman on myös kolmen tytön isä. Miten Arman tuo kokemuksiaan maailman kriisitilanteista esillle omille lapsilleen? Miten Arman ravistelisi suomalaisten teinien maailmankuvaa?

Lahjoita ja autat tyttöjä jo tänään. Soita 0600 91922 (20,11 € + pvm) tai lähetä tekstiviesti PLAN numeroon 16499 (10 €).