59 uutta julkaisua

Sauli: "Tippa linssissä viimeisen esityksen jälkeen"

Finaalissa Sauli Koskinen ja parinsa Nea Ojala tulkitsevat jäällä kauniin tarinan ystävyydestään ja pian koittavasta eron hetkestä. Pitkä Dancing on Ice -syksy on tehnyt Saulista ja Neasta erottamattomat, ja lähestyvä kilpailun loppu tarkoittaa myös tiiviin yhteistyön päättymistä. Mitä tulevaisuus tuo tullessaan ystävyksille?

Kumpi voittaa - Arttu vai Sauli? Dancing on Ice -finaali lauantaina klo 19.30!

PLAN-GAALA: Susanna Ruotsalaisen ja Aapo Turpeisen ihana jäätanssi kouraisee mahasta uusintakierroksellakin!

Yksi Dancing on Ice -kisan suurimmista taistelijoista on taas jäällä! Susanna Ruotsalainen on saapunut DOI-areenalle yhdessä valmentajansa Aapo Turpeisen kanssa. Nyt he esittävät uudelleen koskettavan ja henkilökohtaisen tulkintansa Laura Närhen Mä annan sut pois -kappaleesta. Ikimuistoinen esitys on tälläkin kertaa yhtä ihana!

Miten maailman karu todellisuus näkyy Arman Alizadin omassa kodissa?

Dancing on Ice: Plan-gaalassa nähtiin myös Planin sanansaattaja ja kummi Arman Alizad. Arman on myös kolmen tytön isä. Miten Arman tuo kokemuksiaan maailman kriisitilanteista esillle omille lapsilleen? Miten Arman ravistelisi suomalaisten teinien maailmankuvaa?

Lahjoita ja autat tyttöjä jo tänään. Soita 0600 91922 (20,11 € + pvm) tai lähetä tekstiviesti PLAN numeroon 16499 (10 €).