66 uutta julkaisua

Sauli liitää finaalissa jäällä pää alaspäin - katso harjoitukset!

Finaalissa yksi tähtiluistelija Sauli Koskisen ohjelmanumeroista on yhdessä Marigold Ice Unity -muodostelmaryhmän kanssa. Hurjaa luistelua on luvassa: nuoret naiset nostavat Saulin korkeuksiin ja pyörittävät pelottomasti. Katso video harjoituksista! Mitkä ovat Nean ja Saulin tunnelmat finaaliviikolla?

Tule tapaamaan Saulia ja Neaa Helsingin Rautatientorin jääpuistoon keskiviikkona 27.11. klo 16-17! Dancing on Ice -finaali lauantaina klo 19.30!

PLAN-GAALA: Susanna Ruotsalaisen ja Aapo Turpeisen ihana jäätanssi kouraisee mahasta uusintakierroksellakin!

Yksi Dancing on Ice -kisan suurimmista taistelijoista on taas jäällä! Susanna Ruotsalainen on saapunut DOI-areenalle yhdessä valmentajansa Aapo Turpeisen kanssa. Nyt he esittävät uudelleen koskettavan ja henkilökohtaisen tulkintansa Laura Närhen Mä annan sut pois -kappaleesta. Ikimuistoinen esitys on tälläkin kertaa yhtä ihana!

Miten maailman karu todellisuus näkyy Arman Alizadin omassa kodissa?

Dancing on Ice: Plan-gaalassa nähtiin myös Planin sanansaattaja ja kummi Arman Alizad. Arman on myös kolmen tytön isä. Miten Arman tuo kokemuksiaan maailman kriisitilanteista esillle omille lapsilleen? Miten Arman ravistelisi suomalaisten teinien maailmankuvaa?

Lahjoita ja autat tyttöjä jo tänään. Soita 0600 91922 (20,11 € + pvm) tai lähetä tekstiviesti PLAN numeroon 16499 (10 €).