67 uutta julkaisua

Sauli Koskinen ja Arttu Wiskari taistelevat voitosta

Nelosen Dancing on Ice -kausi huipentuu lauantaina 30. marraskuuta finaaliin, jossa vastakkain luistelevat Sauli Koskinen ja Nea Ojala sekä Arttu Wiskari ja Eveliina Pöllänen. Tuomarina vierailee Hyvät ja huonot uutiset -ohjelman Mikko Kuustonen.
 
Finaalin avausnumeron esittää muodostelmaluistelujoukkue Marigold Ice Unity, ja ohjelman välinumeron laulaa brittitähti Birdy ja luistelee Laura Lepistö.
 
Laura Lepistö nähdään finalistiparien kanssa myös Rautatientorin jääpuistossa, jossa parit harjoittelevat finaalinumerojaan keskiviikkona 27. marraskuuta kello 16–17. Toimittajat ja kuvaajat ovat tervetulleita seuraamaan harjoituksia ja haastattelemaan luistelijoita!
 
Finaalissa kukin pari luistelee kolme numeroa: kahden minuutin showcasen Marigold Ice Unityn kanssa, oman suosikkinsa kauden varrelta ja itse valitsemansa uuden numeron.
 
Showcase-kappaleet:
1. Arttu Wiskari ja Eveliina Pöllänen – Katy Perry: Roar
2. Sauli Koskinen ja Nea Ojala – Christina Aguilera: Show Me How You Burlesque
 
Suosikit kauden varrelta:
1. Arttu Wiskari ja Eveliina Pöllänen – AC/DC: Highway to Hell
2. Sauli Koskinen ja Nea Ojala – Drink Up Me Hearties (Pirates of the Caribbean: Maailman laidalla)
 
Uudet omat valinnat:
1. Arttu Wiskari ja Eveliina Pöllänen – Laura Närhi: Hetken tie on kevyt
2. Sauli Koskinen ja Nea Ojala – Johanna Kurkela: Sun särkyä anna mä en
 
Voittajan valitsevat katsojat; tuomareiden antamat pisteet eivät vaikuta lopputulokseen.

Katso huikean jännittävä Dancing on Ice -finaali tulevana lauantaina klo 19.30!

PLAN-GAALA: Susanna Ruotsalaisen ja Aapo Turpeisen ihana jäätanssi kouraisee mahasta uusintakierroksellakin!

Yksi Dancing on Ice -kisan suurimmista taistelijoista on taas jäällä! Susanna Ruotsalainen on saapunut DOI-areenalle yhdessä valmentajansa Aapo Turpeisen kanssa. Nyt he esittävät uudelleen koskettavan ja henkilökohtaisen tulkintansa Laura Närhen Mä annan sut pois -kappaleesta. Ikimuistoinen esitys on tälläkin kertaa yhtä ihana!

Miten maailman karu todellisuus näkyy Arman Alizadin omassa kodissa?

Dancing on Ice: Plan-gaalassa nähtiin myös Planin sanansaattaja ja kummi Arman Alizad. Arman on myös kolmen tytön isä. Miten Arman tuo kokemuksiaan maailman kriisitilanteista esillle omille lapsilleen? Miten Arman ravistelisi suomalaisten teinien maailmankuvaa?

Lahjoita ja autat tyttöjä jo tänään. Soita 0600 91922 (20,11 € + pvm) tai lähetä tekstiviesti PLAN numeroon 16499 (10 €).