79 uutta julkaisua

SEMIFINAALI: Sara ja Sasha pyytävät hiljaisuutta

Jääprinsessa Sara Chafak näyttää nyt kyntensä myös tarinan tulkitsijana. Saran omien sanojen mukaan hänellä on vaikeuksia tulkinnan kanssa, sillä hän ei ole koskaan kokenut epäonnea rakkaudessa. Ammattilaisiltakin vinkkejä saaneet Sara ja Sasha näyttävät kyllä vakuuttavilta hettäytyessään Irinan Hiljaisuus -kappaleen tarinaan. Oppi on tainnut mennä perille!

Dancing on Ice Nelosella lauantaina klo 19.30!

PLAN-GAALA: Susanna Ruotsalaisen ja Aapo Turpeisen ihana jäätanssi kouraisee mahasta uusintakierroksellakin!

Yksi Dancing on Ice -kisan suurimmista taistelijoista on taas jäällä! Susanna Ruotsalainen on saapunut DOI-areenalle yhdessä valmentajansa Aapo Turpeisen kanssa. Nyt he esittävät uudelleen koskettavan ja henkilökohtaisen tulkintansa Laura Närhen Mä annan sut pois -kappaleesta. Ikimuistoinen esitys on tälläkin kertaa yhtä ihana!

Miten maailman karu todellisuus näkyy Arman Alizadin omassa kodissa?

Dancing on Ice: Plan-gaalassa nähtiin myös Planin sanansaattaja ja kummi Arman Alizad. Arman on myös kolmen tytön isä. Miten Arman tuo kokemuksiaan maailman kriisitilanteista esillle omille lapsilleen? Miten Arman ravistelisi suomalaisten teinien maailmankuvaa?

Lahjoita ja autat tyttöjä jo tänään. Soita 0600 91922 (20,11 € + pvm) tai lähetä tekstiviesti PLAN numeroon 16499 (10 €).