80 uutta julkaisua

SEMIFINAALI: Tässä tulevat erittäin nuoret ja kauniit Sauli ja Nea!

Anna Järvisen ja Olavi Uusivirran yhteistyönä syntynyt Nuori ja kaunis -kappale tanssittaa Sauli Koskista ja Nea Ojalaa tänä iltana. Meno jäällä näyttää niin helpolta ja kevyeltä, että se pistää koko Doi-areenan suut suppuun. Hiiren hiljaa ja hengitystä pidätellen tätä esitystä tuleekin katsella! Vakuuttavaa, Sauli!

Dancing on Ice Nelosella lauantaina klo 19.30!

PLAN-GAALA: Susanna Ruotsalaisen ja Aapo Turpeisen ihana jäätanssi kouraisee mahasta uusintakierroksellakin!

Yksi Dancing on Ice -kisan suurimmista taistelijoista on taas jäällä! Susanna Ruotsalainen on saapunut DOI-areenalle yhdessä valmentajansa Aapo Turpeisen kanssa. Nyt he esittävät uudelleen koskettavan ja henkilökohtaisen tulkintansa Laura Närhen Mä annan sut pois -kappaleesta. Ikimuistoinen esitys on tälläkin kertaa yhtä ihana!

Miten maailman karu todellisuus näkyy Arman Alizadin omassa kodissa?

Dancing on Ice: Plan-gaalassa nähtiin myös Planin sanansaattaja ja kummi Arman Alizad. Arman on myös kolmen tytön isä. Miten Arman tuo kokemuksiaan maailman kriisitilanteista esillle omille lapsilleen? Miten Arman ravistelisi suomalaisten teinien maailmankuvaa?

Lahjoita ja autat tyttöjä jo tänään. Soita 0600 91922 (20,11 € + pvm) tai lähetä tekstiviesti PLAN numeroon 16499 (10 €).