68 uutta julkaisua

DOI-finalistit ja Laura Lepistö luistelevat Rautatientorin jääpuistossa 27.11.

Nelosen Dancing on Ice -kausi huipentuu finaaliin lauantaina 30. marraskuuta, ja finalistiparit harjoittelevat ensi viikolla paitsi DOI-areenalla Sipoossa myös Helsingin Rautatientorilla. Finaaliin selviytyneet parit ja heidän päävalmentajansa Laura Lepistö luistelevat Rautatientorin jääpuistossa keskiviikkona 27. marraskuuta kello 16–17.

Tule paikan päälle kannustamaan finalisteja loppurutistukseen ja katsomaan harjoittelua! Tähtiluistelijat jakavat paikan päällä myös nimmareita faneille.

PLAN-GAALA: Susanna Ruotsalaisen ja Aapo Turpeisen ihana jäätanssi kouraisee mahasta uusintakierroksellakin!

Yksi Dancing on Ice -kisan suurimmista taistelijoista on taas jäällä! Susanna Ruotsalainen on saapunut DOI-areenalle yhdessä valmentajansa Aapo Turpeisen kanssa. Nyt he esittävät uudelleen koskettavan ja henkilökohtaisen tulkintansa Laura Närhen Mä annan sut pois -kappaleesta. Ikimuistoinen esitys on tälläkin kertaa yhtä ihana!

Miten maailman karu todellisuus näkyy Arman Alizadin omassa kodissa?

Dancing on Ice: Plan-gaalassa nähtiin myös Planin sanansaattaja ja kummi Arman Alizad. Arman on myös kolmen tytön isä. Miten Arman tuo kokemuksiaan maailman kriisitilanteista esillle omille lapsilleen? Miten Arman ravistelisi suomalaisten teinien maailmankuvaa?

Lahjoita ja autat tyttöjä jo tänään. Soita 0600 91922 (20,11 € + pvm) tai lähetä tekstiviesti PLAN numeroon 16499 (10 €).