31 uutta julkaisua

Nelosen Dancing on Ice: Plan-gaalassa esiintyvät huippuartistit Jenni Vartiaisesta Jonna Tervomaahan

Koko syksyn katsojia häkellyttänyt ja viihdyttänyt Dancing on Ice -ohjelma huipentuu 7. joulukuuta Dancing on Ice: Plan-gaalaan, joka tuo tähtiluistelijat vielä kerran yleisön eteen yhdessä kotimaan kovimpien artistivieraiden kanssa. Gaalassa esiintyvät Jenni Vartiainen, Juha Tapio, Jonna Tervomaa, Antti Tuisku, Krista Sigfrieds, Pete Parkkonen ja The Voice Kids -voittaja Molly Rosenström.
 
Kaksi asiaa on varmaa: Dancing on Ice -kilpailijat saavat vielä kerran hermoilla jäälle menoa ja ylittää itsensä katsojien vaativien silmien alla, tällä kertaa livemusiikin tahdissa. Jäällä nähdään sekä tähtiluistelijoiden kauden parhaita numeroita että huikeita uusia esityksiä mukana olevien artistien omiin hittikappaleisiin.
 
Upean Dancing on Ice -kauden päättävä huippuluokan show on paitsi hauska ja värikäs myös lämmin ja inhimillinen. Ohjelmassa matkataan juontaja Lorenz Backmanin mukana Sambiaan tutustumaan Planin työhön ja erityisesti paikallisiin ihmisiin, heidän arkeensa iloineen ja suruineen.
 
Planin työ keskittyy kaikkein heikoimmassa asemassa olevien lasten auttamiseen; usein nämä lapset ovat tyttöjä. Järjestö tekee työtä myös katastrofialueilla, kuten Filippiineillä. Dancing on Ice: Plan-gaalassa kerätään varoja Planin työhön lasten suojelun ja koulutuksen hyväksi kehitysmaissa.
 
Gaalan juontaa Dancing on Ice -parivaljakko Lorenz Backman ja Marja Hintikka, ja jäällä nähdään tähtiluistelijaparit Sara Chafak ja Sasha Palomäki, Mia Ehrnrooth ja Ari-Pekka Nurmenkari, Antti Kaikkonen ja Pia Airaksinen, Sauli Koskinen ja Nea Ojala, Helena Lindgren ja Tommi Piiroinen, Susanna Ruotsalainen ja Aapo Turpeinen, Kari Salmelainen ja Jenni Calvert, Satu Taiveaho ja Mikko Minkkinen, Sinuhe Wallinheimo ja Tiina Blake sekä Arttu Wiskari ja Eveliina Pöllänen.
 
Dancing on Ice: Plan-gaala Nelosella lauantaina 7. joulukuuta kello 19.30!
 
Lisää Dancing on Ice: Plan-gaalasta ja lahjoittamisesta:
Planin Dancing on Ice: Plan-gaala -sivu

PLAN-GAALA: Susanna Ruotsalaisen ja Aapo Turpeisen ihana jäätanssi kouraisee mahasta uusintakierroksellakin!

Yksi Dancing on Ice -kisan suurimmista taistelijoista on taas jäällä! Susanna Ruotsalainen on saapunut DOI-areenalle yhdessä valmentajansa Aapo Turpeisen kanssa. Nyt he esittävät uudelleen koskettavan ja henkilökohtaisen tulkintansa Laura Närhen Mä annan sut pois -kappaleesta. Ikimuistoinen esitys on tälläkin kertaa yhtä ihana!

Miten maailman karu todellisuus näkyy Arman Alizadin omassa kodissa?

Dancing on Ice: Plan-gaalassa nähtiin myös Planin sanansaattaja ja kummi Arman Alizad. Arman on myös kolmen tytön isä. Miten Arman tuo kokemuksiaan maailman kriisitilanteista esillle omille lapsilleen? Miten Arman ravistelisi suomalaisten teinien maailmankuvaa?

Lahjoita ja autat tyttöjä jo tänään. Soita 0600 91922 (20,11 € + pvm) tai lähetä tekstiviesti PLAN numeroon 16499 (10 €).