94 uutta julkaisua

Viime jaksossa yllättänyt Sara: "Tästä mä tykkään"

Viime jaksossa tähtiluistelija Sara Chafak pääsi yllättämään kaikki huikealla kehityksellään. Nyt Sara odottaa todella jännittyneenä ensi lauantain semifinaalia. Pää on sekaisin kaikesta tiedosta ja harjoittelusta, eikä taakka ainakaan kevene: semifinaaliin harjoitellaan taas kaksi uutta ohjelmaa. Millä keinoin Sara aikoo ponnistaa finaaliin saakka?

Katso Dancing on Ice -semifinaali ensi lauantaina klo 19.30 Neloselta!

PLAN-GAALA: Susanna Ruotsalaisen ja Aapo Turpeisen ihana jäätanssi kouraisee mahasta uusintakierroksellakin!

Yksi Dancing on Ice -kisan suurimmista taistelijoista on taas jäällä! Susanna Ruotsalainen on saapunut DOI-areenalle yhdessä valmentajansa Aapo Turpeisen kanssa. Nyt he esittävät uudelleen koskettavan ja henkilökohtaisen tulkintansa Laura Närhen Mä annan sut pois -kappaleesta. Ikimuistoinen esitys on tälläkin kertaa yhtä ihana!

Miten maailman karu todellisuus näkyy Arman Alizadin omassa kodissa?

Dancing on Ice: Plan-gaalassa nähtiin myös Planin sanansaattaja ja kummi Arman Alizad. Arman on myös kolmen tytön isä. Miten Arman tuo kokemuksiaan maailman kriisitilanteista esillle omille lapsilleen? Miten Arman ravistelisi suomalaisten teinien maailmankuvaa?

Lahjoita ja autat tyttöjä jo tänään. Soita 0600 91922 (20,11 € + pvm) tai lähetä tekstiviesti PLAN numeroon 16499 (10 €).