99 uutta julkaisua

Jukka Poika tuomaroi Dancing on Icen semifinaalissa!

Dancing on Icen semifinaalissa lauantaina 23. marraskuuta nähdään musiikkivieraana ja vierailevana tuomarina Vain elämää -sarjan hurmuri Jukka Poika. Mukana jännittävässä kisassa on enää kolme tähtiluistelijaa: Sara Chafak, Sauli Koskinen ja Arttu Wiskari.
 
Dancing on Icen vieraileva tuomari Jukka Poika esittää ensi lauantain semifinaalissa kaksi kappaletta, Siideripissis ja Laineet.
 
Kilpailijat taas esittävät kaksi luistelunumeroa, joista ensimmäiseen sisältyy pakollisena elementtinä tähtiluistelijan 20 sekunnin soolo-osuus ja toisessa tulkitaan kahden ihmisen tarinaa. Jälkimmäisen esityksen kohdalla tuomarit arvioivat erityisesti parin eläytymistä tarinaan.

Semifinaalin luistelunumeroiden kappaleet ovat:
 
1. Sauli Koskinen ja Nea Ojala – Muse: Feeling Good
2. Sara Chafak ja Sasha Palomäki – Loreen: Euphoria
3. Arttu Wiskari ja Eveliina Pöllänen – Frank Sinatra: Strangers in the Night
 
4. Sauli Koskinen ja Nea Ojala – Anna Järvinen ja Olavi Uusivirta: Nuori ja kaunis
5. Sara Chafak ja Sasha Palomäki – Irina: Hiljaisuus
6. Arttu Wiskari ja Eveliina Pöllänen – Juha Tapio: Kaksi puuta

Mitkä parit nähdään finaalissa? Katso Dancing on Icen jännittävä semifinaali ensi lauantaina klo 19.30 Neloselta suorana!

PLAN-GAALA: Susanna Ruotsalaisen ja Aapo Turpeisen ihana jäätanssi kouraisee mahasta uusintakierroksellakin!

Yksi Dancing on Ice -kisan suurimmista taistelijoista on taas jäällä! Susanna Ruotsalainen on saapunut DOI-areenalle yhdessä valmentajansa Aapo Turpeisen kanssa. Nyt he esittävät uudelleen koskettavan ja henkilökohtaisen tulkintansa Laura Närhen Mä annan sut pois -kappaleesta. Ikimuistoinen esitys on tälläkin kertaa yhtä ihana!

Miten maailman karu todellisuus näkyy Arman Alizadin omassa kodissa?

Dancing on Ice: Plan-gaalassa nähtiin myös Planin sanansaattaja ja kummi Arman Alizad. Arman on myös kolmen tytön isä. Miten Arman tuo kokemuksiaan maailman kriisitilanteista esillle omille lapsilleen? Miten Arman ravistelisi suomalaisten teinien maailmankuvaa?

Lahjoita ja autat tyttöjä jo tänään. Soita 0600 91922 (20,11 € + pvm) tai lähetä tekstiviesti PLAN numeroon 16499 (10 €).