155 uutta julkaisua

Sauli ja Nea selvisivät hänniltä jatkoon fanien tuella

Tähtiluistelija Sauli Koskinen kertaa parinsa Nea Ojalan kanssa viime Dancing on Ice -lähetyksen tuntoja: ryhmätehtävän jälkeen parin sijoitus olikin äkkiä häntäpäässä. Mitkä olivat tunnelmat ja miten jatkoon päästään tulevissa jaksoissa? Sauli ja Nea kertovat myös ainutlaatuisesta fanitapaamisesta.

Katso Dancing on Ice ensi lauantaina suorana Neloselta klo 19.30!

PLAN-GAALA: Susanna Ruotsalaisen ja Aapo Turpeisen ihana jäätanssi kouraisee mahasta uusintakierroksellakin!

Yksi Dancing on Ice -kisan suurimmista taistelijoista on taas jäällä! Susanna Ruotsalainen on saapunut DOI-areenalle yhdessä valmentajansa Aapo Turpeisen kanssa. Nyt he esittävät uudelleen koskettavan ja henkilökohtaisen tulkintansa Laura Närhen Mä annan sut pois -kappaleesta. Ikimuistoinen esitys on tälläkin kertaa yhtä ihana!

Miten maailman karu todellisuus näkyy Arman Alizadin omassa kodissa?

Dancing on Ice: Plan-gaalassa nähtiin myös Planin sanansaattaja ja kummi Arman Alizad. Arman on myös kolmen tytön isä. Miten Arman tuo kokemuksiaan maailman kriisitilanteista esillle omille lapsilleen? Miten Arman ravistelisi suomalaisten teinien maailmankuvaa?

Lahjoita ja autat tyttöjä jo tänään. Soita 0600 91922 (20,11 € + pvm) tai lähetä tekstiviesti PLAN numeroon 16499 (10 €).