159 uutta julkaisua

Kiira Korpi vierailee Dancing on Ice -tuomarina 9. marraskuuta!

  • Kuva: Kätlin Laiv

Dancing on Icen vierailevana tuomarina nähdään 9. marraskuuta Suomen ykkösluistelija Kiira Korpi. Illan teemana ovat musikaalit, ja musiikkivieraana laulaa Club for Five.

Mukana kisassa on enää viisi paria. Viime lauantaina kisasta putosi Susanna Ruotsalainen, kun tuomarit äänestivät yksimielisesti Mia Ehrnroothin jatkoon Heikolla jäillä -osuudesta.

 Dancing on Icen musikaaliteemajaksoon tuo lisää haastetta se, että kunkin parin on käytettävä koreografiassaan apuvälinettä.Musiikikseen tähtiluistelijaparit ovat valinneet seuraavat musikaalisävelmät:1. Mia Ehrnrooth ja Ari-Pekka Nurmenkari – Chim Chim Cher-ee (Mary Poppins)

2. Sauli Koskinen ja Nea Ojala – All That Jazz (Chicago)

3. Sara Chafak ja Sasha Palomäki – A Whole New World (Aladdin)

4. Sinuhe Wallinheimo ja Tiina Blake – Your Song (Moulin Rouge)

5. Arttu Wiskari ja Eveliina Pöllänen – Mamma Mia (Mamma Mia!)


Katso Dancing on Ice ensi lauantaina klo 19.30 suorana Neloselta!

PLAN-GAALA: Susanna Ruotsalaisen ja Aapo Turpeisen ihana jäätanssi kouraisee mahasta uusintakierroksellakin!

Yksi Dancing on Ice -kisan suurimmista taistelijoista on taas jäällä! Susanna Ruotsalainen on saapunut DOI-areenalle yhdessä valmentajansa Aapo Turpeisen kanssa. Nyt he esittävät uudelleen koskettavan ja henkilökohtaisen tulkintansa Laura Närhen Mä annan sut pois -kappaleesta. Ikimuistoinen esitys on tälläkin kertaa yhtä ihana!

Miten maailman karu todellisuus näkyy Arman Alizadin omassa kodissa?

Dancing on Ice: Plan-gaalassa nähtiin myös Planin sanansaattaja ja kummi Arman Alizad. Arman on myös kolmen tytön isä. Miten Arman tuo kokemuksiaan maailman kriisitilanteista esillle omille lapsilleen? Miten Arman ravistelisi suomalaisten teinien maailmankuvaa?

Lahjoita ja autat tyttöjä jo tänään. Soita 0600 91922 (20,11 € + pvm) tai lähetä tekstiviesti PLAN numeroon 16499 (10 €).