164 uutta julkaisua

Susanna Ruotsalainen putosi Dancing on Icesta

Tähtiluistelija Susanna Ruotsalainen putosi tiukan taistelun jälkeen Dancing on Icen suorassa lähetyksessä. Susanna luisteli parinsa kanssa dramaattisen jäätanssin Phantom of the Operan tahtiin. Panokset ovat koventuneet kilpailussa viikko viikolta, tämän viikon jälkeen kilpailussa jatkaa enää viisi paria.

Miten kilpailu jatkuu? Katso Dancing on Ice suorana taas ensi lauantaina klo 19.30!

 

PLAN-GAALA: Susanna Ruotsalaisen ja Aapo Turpeisen ihana jäätanssi kouraisee mahasta uusintakierroksellakin!

Yksi Dancing on Ice -kisan suurimmista taistelijoista on taas jäällä! Susanna Ruotsalainen on saapunut DOI-areenalle yhdessä valmentajansa Aapo Turpeisen kanssa. Nyt he esittävät uudelleen koskettavan ja henkilökohtaisen tulkintansa Laura Närhen Mä annan sut pois -kappaleesta. Ikimuistoinen esitys on tälläkin kertaa yhtä ihana!

Miten maailman karu todellisuus näkyy Arman Alizadin omassa kodissa?

Dancing on Ice: Plan-gaalassa nähtiin myös Planin sanansaattaja ja kummi Arman Alizad. Arman on myös kolmen tytön isä. Miten Arman tuo kokemuksiaan maailman kriisitilanteista esillle omille lapsilleen? Miten Arman ravistelisi suomalaisten teinien maailmankuvaa?

Lahjoita ja autat tyttöjä jo tänään. Soita 0600 91922 (20,11 € + pvm) tai lähetä tekstiviesti PLAN numeroon 16499 (10 €).