192 uutta julkaisua

Dancing on Icessa juhlitaan ensi lauantaina halloweenia – Olli Herman tuomaroi!

  • Kuva: Ville Akseli Juurikkala

Dancing on Icen lauantaina 2. marraskuuta nähtävän lähetyksen teemoja ovat rock, horror ja halloween. Tuomaristossa vierailee Olli Herman, jonka yhtye Reckless Love on ohjelman musiikkivieras. Jäällä nähdään kuusi tähtiluistelijaparia; Satu Taiveaho putosi kisasta viime lauantaina.
 
Satu Taiveaho sai viime lauantaina Dancing on Ice -tuomareilta kiitosta koskettavasta ja herkästä luisteluesityksestään sekä rohkeudestaan avautua kipeistä tunteistaan adoptioprosessin keskeydyttyä. Tuomaristo kehui myös Sadun kehitystä matkan varrella, mutta luistelutaitojen perusteella he valitsivat Heikoilla jäillä -osuudesta jatkoon Sara Chafakin.
 
Kisa kiristyy, ja ensi lauantaina mukana on enää kuusi paria. Lähetyksen teemoja ovat rock, horror ja halloween.  Luisteluparit ovat valinneet musiikikseen seuraavat kappaleet:

1. Sinuhe Wallinheimo ja Tiina Blake – Alice Cooper: Poison
2. Susanna Ruotsalainen ja Aapo Turpeinen – Original London Cast: Phantom of the Opera
3. Arttu Wiskari ja Eveliina Pöllänen – AC/DC: Highway to Hell
4. Sauli Koskinen ja Nea Ojala – Bon Jovi: It’s My Life
5. Sara Chafak ja Sasha Palomäki – Evanescence: Bring Me to Life
6. Mia Ehrnrooth ja Ari-Pekka Nurmenkari – The White Stripes: Seven Nation Army
 
Lisäksi tähtiluistelijat osallistuvat tiimihaasteeseen, jonka musiikkina kuullaan Twisted Sisterin We’re Not Gonna Take It ja Lordin Would You Love a Monsterman?

Katso Dancing on Ice suorana Nelosella ensi lauantaina klo 19.30!

PLAN-GAALA: Susanna Ruotsalaisen ja Aapo Turpeisen ihana jäätanssi kouraisee mahasta uusintakierroksellakin!

Yksi Dancing on Ice -kisan suurimmista taistelijoista on taas jäällä! Susanna Ruotsalainen on saapunut DOI-areenalle yhdessä valmentajansa Aapo Turpeisen kanssa. Nyt he esittävät uudelleen koskettavan ja henkilökohtaisen tulkintansa Laura Närhen Mä annan sut pois -kappaleesta. Ikimuistoinen esitys on tälläkin kertaa yhtä ihana!

Miten maailman karu todellisuus näkyy Arman Alizadin omassa kodissa?

Dancing on Ice: Plan-gaalassa nähtiin myös Planin sanansaattaja ja kummi Arman Alizad. Arman on myös kolmen tytön isä. Miten Arman tuo kokemuksiaan maailman kriisitilanteista esillle omille lapsilleen? Miten Arman ravistelisi suomalaisten teinien maailmankuvaa?

Lahjoita ja autat tyttöjä jo tänään. Soita 0600 91922 (20,11 € + pvm) tai lähetä tekstiviesti PLAN numeroon 16499 (10 €).