234 uutta julkaisua

LIVE 4: Antti Kaikkonen on illan discokuningas!

No nyt on kyllä illan discokuningas kruunattu! Boney M.: n Daddy Cool -kappaleella discohenkeä halliin puhaltavat Antti Kaikkonen ja Pia Airaksinen, joiden leveät lahkeet ja isot hiukset suorastaan huutavat sitä mistä aidossa discossa on kyse. Tässä esityksessä on kaikki showelementit kohdallaan! Jopa Antin nimikko "kankiliuku" on mahdutettu mukaan koreografiaan!

Dancing on Ice Nelosella lauantaina klo 19.30!

PLAN-GAALA: Susanna Ruotsalaisen ja Aapo Turpeisen ihana jäätanssi kouraisee mahasta uusintakierroksellakin!

Yksi Dancing on Ice -kisan suurimmista taistelijoista on taas jäällä! Susanna Ruotsalainen on saapunut DOI-areenalle yhdessä valmentajansa Aapo Turpeisen kanssa. Nyt he esittävät uudelleen koskettavan ja henkilökohtaisen tulkintansa Laura Närhen Mä annan sut pois -kappaleesta. Ikimuistoinen esitys on tälläkin kertaa yhtä ihana!

Miten maailman karu todellisuus näkyy Arman Alizadin omassa kodissa?

Dancing on Ice: Plan-gaalassa nähtiin myös Planin sanansaattaja ja kummi Arman Alizad. Arman on myös kolmen tytön isä. Miten Arman tuo kokemuksiaan maailman kriisitilanteista esillle omille lapsilleen? Miten Arman ravistelisi suomalaisten teinien maailmankuvaa?

Lahjoita ja autat tyttöjä jo tänään. Soita 0600 91922 (20,11 € + pvm) tai lähetä tekstiviesti PLAN numeroon 16499 (10 €).